Één-op-één

De wereld is een magische plek vol pure potentie. Dat zie je wanneer je buiten kijkt bij bomen, planten en bloemen. Zo kijk je ook naar degenen met wie jij werkt. Alles is aanwezig. Alles is intrinsiek goed. Alles volgt via de getijden zijn eigen natuurlijke flow. Ook jij zou wel altijd je impulsen willen volgen. Doen wat je door jouw natuur wordt ingegeven. Of relaxt afwachten wanneer dat is wat je gewoon mag doen. Dan zou het leven moeitelozer voelen. Lichtvoetiger misschien. Het leven geeft je nu geregeld uitdagingen en je doet dan wat nodig is, neigt mee te gaan met de wensen van (toekomstig) klanten of voegt je weer tijdelijk naar ‘het systeem’. Yoga, meditatie, morning pages, een boswandeling of iets creatiefs doen helpen gelukkig meestal snel. En eenmaal ingecheckt bij jezelf besef je je hoe heerlijk het zou zijn als je áltijd in je eigen innerlijke stroom zou kunnen staan. Leven vanuit je tenen, hoe lekker zou dat zijn?

Het leven is er om van te genieten!

Tijdens onze 3-uur durende sessie, de opdracht en aanvullende follow-up, duik je diep in jezelf om te ontdekken met welke energie jij resoneert en hoe je gebruik kunt maken van/ kunt intunen op dit grenzeloze spirituele potentieel.

Je leert contact maken met je eigen innerlijke speelse kind. Dit is het deel van jou dat van nature altijd avontuurlijk, creatief, opgewekt, onbevangen, fantasierijk en vrolijk is. Onze innerlijke ouder kan dit onderdrukken omdat ‘je werk afmaken, agendaplanning of opruimen’ ook heel belangrijk is. Het is dan ook de energie van je innerlijke kind dat je kan leren om met andere ogen te kijken naar de werkelijkheid.

Door in te tunen op deze speelse energie leer je sturen op je innerlijke  GPS en kom je uit op plekken, bij mensen en keuzes die resoneren met jouw happy-de-peppie- energie. Het is een simpele en eenvoudige manier van navigeren in complexe tijden. Ik leer je graag deze simpele, krachtige tool die je denken herstart, jouw gevoel aanzet en je nieuwe paden in laat slaan. Want zeg nu zelf; het leven is een stuk leuker wanneer alles gewoon spontaan mag gaan?

Dit levert op expeditie gaan je op:

  • Een diep basisvertrouwen en dus meer rust
  • Nieuwe ideeën en mogelijkheden
  • Gebruik maken van je innerlijke wijsheid
  • Aantrekken van positieve energie

Oftewel: je krijgt het gevoel dat je een gelukspoeper bent omdat je simpelweg mag werken aan het grootste creatieve project van het leven; jijzelf!

Alles wat puur is, is waardevol

Voor een kind is het leven nog eenvoudig. Het huppelt en danst door het leven, gaat waar een vlinder of bellenblaasbubbel het brengt. Het onbevangen kind leeft in het moment en door intuïtieve keuzes ontdekt het wat er buiten de gebaande paden is. Laten we dat speelse vermogen weer hervinden!

Aan de slag!
We starten met een individuele sessie van drie uur via Zoom (online, hooray! 😜). Daarin bespreken we hoe jouw moeiteloze zelf eruit ziet, wat je grootste talent is en waarvan jouw ziel gaat dansen. Hiermee komen we tot een basismodel waarmee jij altijd weer kunt terugkeren bij jezelf.

Op expeditie
Wanneer jij hebt ontdekt waar je zielsenergie jou aan doet denken (een roze draakje, het onbevangen kind of een sprookjesfiguur wellicht) ga je op expeditie in je huis, bos, dorp of stad. Een ‘inner core quest’ in wezen naar… jezelf. Omdat dit binnenin je zit kan het nooit ‘daarbuiten’ gevonden worden, maar serendipity leert ons dat de zoektocht naar het één zomaar nog iets veel beters op je pad zou kunnen brengen.

Omdat we zoeken naar ‘iets’ dat je beter kunt duiden met termen als energie, frequentie en trillingen helpt het niet om alleen je gezond verstand te gebruiken. Sterker nog: het toeval wordt bemoeilijkt door een rationele en resultaatgerichte blik. Je leert daarom werken met creativiteit, verbeeldingskracht en natuurlijk wat geluk. Dit is overvloedig aanwezig wanneer je actief het toeval opzoekt, je overtuigingen loslaat en open staat voor dat wat zich aandient. 

Ik leer je de houding en vaardigheden aan die benodigd zijn om dit te doen; dezelfde vaardigheden die je nodig hebt wanneer je bedrijfsmatig om mag gaan met onzekerheid, complexiteit, dubbelzinnigheid en verandering. Stap voor stap laat ik je zien hoe jij het standaard pad kunt verlaten en verwondering kunnen vinden in het alledaagse. En jij gaat dit daarna gelijk doen!

Terugrapporteren & reflecteren
Door op expeditie te gaan leer jij vanuit alignment met je eigen kern beslissingen te maken en open te staan voor wat mag ontvouwen. Een dag of wat later kijken we samen terug op jouw proces. We kijken wat er diep in jou is wakker gekieteld. Waar sta je? Wat heb je ontdekt? Welke uitdaging ligt er de komende tijd op je te wachten?

Traject prijs €499,- 

Ik beloof je in deze businesscoaching geen ‘bedacht’ aanbod, geen ‘gelikt’ marketingverhaal, geen ‘knallende’ resultaten maar wel een hernieuwde connectie met jouw inner being zodat je vanaf deze dag weet hoe je vanuit alignment kunt ondernemen. Je kunt er pas voor anderen zijn als je écht bent. In sync met je diepste gevoel.

De prijs van dit traject met drie-uurs startsessie en circa 30 minuten reflectiegesprek is 499 euro btw vrijgesteld.

Ik wil dit exclusief aanbieden aan mensen die vanbinnen voelen; “yeaah, die Xandra gaat mijn innerlijke kikker tot een prins kussen… dit traject is voor mij!  😍” Ben jij dit? Laat het me weten, dan mail ik je zo snel mogelijk terug!

 

5 + 13 =

Volg het speelse pad!

Stem af op de energie van je hart. Creëer  het toeval. Ontdek. Ontvang. Geniet. En vervolg dankbaar je weg. 

Om me heen wezen mensen me op de gele stoeptegels en gevels die “mijn pad” kleurrijk aftekenden. Midden in de stad mijn eigen ‘yellow brick road’ vinden leek voor anderen makkelijker dan voor mij. ‘Waarom zagen zij dit wel en niet?’ vroeg ik me gefrustreerd af. Tot ik, zomaar midden op straat, een verzameling rode schoenen zag. Ze deden me direct denken aan Judy Garland in The Wizard of Oz. “Wat gebeurt hier allemaal”, dacht ik nog, direct gevolgd door het besef ik dat dit ‘denken’ uit mocht zetten en mijn verwondering mocht volgen. Een manier van vooruitkomen die mij onbekend was en toch heel eigen voelde. Nu – door het te doen – leer ik begrijpen hoe ik kan vinden in plaats van zoeken. Wat een bizar gave ervaring was dit! Ik kan niet wachten op wat het me nog meer gaat brengen!

Marielle van Duijnhoven

The Sensitive Way

Uitzonderlijk goed, in de letterlijke betekenis van het woord. Ik heb iets tegen alle feel good, be yourself, follow your passion, everything begins with why-achtige initiatieven. Omdat er heel veel enthousiaste mensen zijn die net zelf de wow hebben gevonden, en het eerst dat ze gaan doen is dat delen. Internet is overstelpt. Dit is één van de weinige uitzonderingen. Het zelfs nog een uitzondering op de uitzonderingen. Xandra is echt heel goed. Ze kijkt verder dan haar neus lang is. En ze heeft het vermogen om op hart én verstandsniveau met die inzichten iets te doen. Als je alle blabla zat bent, als je alles al gehoord hebt, kun je hier komen om echt nieuwe dingen te ontdekken, in een sfeer waarbij je je meer dan welkom voelt.

Emma Voerman

Spreker, schrijver

‘If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration.’