Playfulness vind je superinteressant en je volgt Xandra al een tijdje. Je wordt vaak positief geraakt door wat ze deelt of schrijft. Maar op een volledige opleiding zit je niet te wachten. Ik bedoel…¬†Zwembad. Unicorn. Je gaat best lekker.¬†En toch… er mist iets. D√°t is het moment dat je beseft ‘Ik mis gewoon een vleugje Xandra’ =)

No problem. Dát kan geregeld worden! Wat het ook is: jouw vraag vraagt een speciaal op jou afgestemd traject! Hier alvast enkele mogelijkheden:
* Ik kan een workshop geven binnen jouw opleiding of programma.
* Je kunt me inzetten als trainingsacteur.
* Je leer je graag over het belang van spelen voor hb’ers of hsp’ers.
* Geef je ACT trainingen, leg je de polyvagaal theorie uit? Ik zoek graag met jou naar bijpassende en/of aanvullende speelse oefeningen. 
 

Investering en rendement
Neem contact met me op voor een gratis intakegesprek. In 60 minuten ontrafelen we je vraag en ontdekken we wat ik voor je kan doen. Wanneer we beide een ‘ja’ voelen gaan we een traject aan voor korte of lange tijd. Prijzen lopen uiteen van 127,50 per uur tot 2000 euro (BTW vrijgesteld) om een zakelijke dagworkshop op maat te verzorgen in jouw organisatie. Ik kijk graag samen met jou wat er nodig is √©n welke prijs daarbij klopt.¬†

Wat zeggen anderen?
“Xandra kijkt verder dan haar neus lang is. En ze heeft het vermogen om op hart √©n verstandsniveau met die inzichten iets te doen.”¬†
Elke keer vallen en in no time verhelderende kwartjes die me echt verder helpen en zorgen voor aanscherping en focus.”

ps: is dit aanbod niet op jouw lijf geschreven en wil je gewoonweg ‘zelf’ aan de slag? Kijk dan eens bij de Random Acts of Sillyness!

Praktisch

Klik op het plaatje om naar het specifieke aanbod te gaan.

Zelfstandig

Random Acts of Sillyness

LAAGDREMPELIG ‚ÄĘ KENNISMAKEN¬†‚Äʬ†AAN DE SLAG

Oefeningen om zelf mee aan de slag te gaan!

De 60 Random Acts of Sillyness stimuleren jouw verbeeldingskracht, fantastie en creativiteit. Ze nodigen je uit met open blik de wereld om je heen te verkennen en terug te keren naar de kwaliteiten uit jouw kindertijd: puurheid, openheid, frisheid, speelsheid en levenslust.

1-op-1

Welcome in Xandra’s House of Yes!

MAATTRAJECT ‚ÄĘ VRAAGGERICHT ‚ÄĘ INDIVIDUEEL

Xandra als mentor, workshopleider of trainingsacteur

Het leven is makkelijker met bubbels en glitters en zonnestralen! Dus richt je vooral op wat goed is of gemakkelijk gaat. Voeg een beetje van Xandra’s pixie dust toe aan je innovatieve project, sprenkel het over je creatieve blokkades of nodig haar uit onderdeel van jouw (trainings-) aanbod te worden.

The School of Play is opgenomen in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) waardoor onze opleidingen en trajecten zijn vrijgesteld van BTW-heffing.

Xandra van Hooff (1976) is opgeleid als docent, pedagoog, medisch analist en mastercoach. Ze startte haar carri√®re als leerkracht, zorgco√∂rdinator en manager op o.a. scholen die verbonden zijn aan (justiti√ęle) jeugdinrichtingen en jeugd-GGZ. Hier ontdekte ze dat individuele verschillen en unieke perspectieven iemand kunnen helpen om uit te blinken in het leven, ongeacht wat men ook in het verleden heeft meegemaakt, en dat speelse theaterinterventies een manier zijn om het potentieel van iemand te ontsluiten. Ze studeerde vervolgens cum laude af met een master in Special Educational Needs en liet zich daarnaast bijscholen (en laat zich nog altijd scholen) tot impro-trainer, clownsdocent, laughter & healing yoga teacher en specialist drama. Sindsdien gebruikt ze toegepaste improvisatie als manier om veerkracht, flexibiliteit en spontaniteit te bevorderen. Vanaf 2012 leert ze via haar opleidingen, trainingen en workshops aan professionals hoe zij ditzelfde kunnen doen.