Kies nu voor lichter leven en werken

 

Keuze 1: de strippenkaart
Middels een strippenkaart bepaal je zelf hoe je jouw uren inzet. Dit kan op niet-opleidingsdagen, dus meestal op maandag en dinsdag. De sessies zijn to-the-point. Aan 25 minuten hebben we genoeg. Ze vinden plaats via de telefoon of via skype. Deze sessies zijn in het kader van supervisie vrijgesteld van BTW voor (oud-)deelnemers aan mijn trajecten. Voor ieder ander zijn de genoemde bedragen exclusief BTW.

5 online sessies ·  499 euro 
7 online sessies ·  599 euro 
10 online sessies ·  849 euro 

 

Keuze 2: het VIP traject
Vul je opleiding aan met een strippenkaart van 7 sessies ( à 599 euro) én een privesessie van een dagdeel. Een hele woensdagochtend van 9.00 tot 12.30 uur Xandra’s passie, kennis en kunde speciaal voor jou. Alle tijd voor onverdeelde aandacht, vragen, interventies, invoelingsvermogen en scherpe blik. Inclusief de mogelijkheid om gedurende de opleiding Xandra via mail/sms alle vragen te stellen die je hebt. Dit aanbod is enkel voor opleidingsdeelnemers en in dat kader BTW vrijgesteld.

VIP traject · 997 euro

FAQ

Ik weet niet zeker of deze coaching iets voor mij is. 
Mail me via het contactformulier. No strings attached. Na een eerste kennismaking bepaal je of je met me wilt werken of niet.

Kan ik zelf mijn online sessies inplannen? 
Ja dat kan. Na betaling ontvang je van mij de link. Het dagdeel bepalen we in overleg.

Hoe kunnen we nu in 25 minuten alles bespreken? 
Dat doen we ook niet. Ik mail je vooraf vragen en/of opdrachten zodat ik al op de hoogte ben voordat we elkaar daadwerkelijk gaan spreken.

Ik ben geen opleidingsdeelnemer. Hoe lang is een strippenkaart geldig?
Jouw strippenkaart is 6 maanden geldig. Lekker makkelijk want je kunt zelf online je sessies inplannen. Met eigen verantwoordelijkheid; zorg dat je jouw sessies tijdig inplant, anders vervallen ze.

Mijn droom was om te kunnen leven van mijn passie; eigen praktijk waarin ik anderen via coaching en therapie verder help, het organiseren van mindfulness- en yogaretraites en wekelijkse yoga- en meditatielessen toegankelijk juist voor jonge, drukke en ambitieuze vrouwen. Maar ik had geen idee waar te beginnen. Middels een wekelijks online coachtraject waarin Xandra als mentor fungeerde kon ik stappen zetten die nodig waren in dit proces. Zo heb ik een prognose en jaarplanning gemaakt ontstond uiteindelijk de mogelijkheid om volledig voor mezelf te gaan beginnen. Mijn droom om fulltime aan te slag te gaan met drukke doeners en actieve denkers met een frisse praktische aanpak, zonder zengezeur en geitenwollensokken is uitgekomen!
Suzan Oostvogels

MindfulCentrum

Uitzonderlijk goed, in de letterlijke betekenis van het woord. Ik heb iets tegen alle feel good, be yourself, follow your passion, everything begins with why-achtige initiatieven. Omdat er heel veel enthousiaste mensen zijn die net zelf de wow hebben gevonden, en het eerst dat ze gaan doen is dat delen. Internet is overstelpt. Dit is één van de weinige uitzonderingen. Het zelfs nog een uitzondering op de uitzonderingen. Xandra is echt heel goed. Ze kijkt verder dan haar neus lang is. Ze durft dieper te kijken dan haar pijn diep is. En ze heeft het vermogen om op hart én verstandsniveau met die inzichten iets te doen. Als je alle blabla zat bent, als je alles al gehoord hebt, kun je hier komen om echt nieuwe dingen te ontdekken, in een sfeer waarbij je je meer dan welkom voelt. Het fijne is dat je jezelf bij Xandra niet hoeft te verdedigen waardoor je eigenlijk ongemerkt snel tot de kern kunt komen!

Emma voerman

Trainer, spreker, schrijver