Eén op één

“Xandra, die teksten van jou… die zijn zo heerlijk. Ik snuffel af en toe je website op om te ontdekken wat je nu weer hebt geschreven. Zo heerlijk hoe je me meeneemt in een blog of je aanbod omschrijft!” Deze feedback kreeg ik de afgelopen jaren geregeld. En wellicht denk jij het ook wel. Nu is je kans om hierin met me samen te werken!

Wat is doe, hoe ik schrijf is geen pure magie. Het is simpelweg gestolde passie in woordenvorm. En ik kan ook jouw energie vangen. Tijdens onze 3-uur durende sessie, duik je in jezelf om te ontdekken met welke energie jij ten diepste resoneert en hoe je in je bedrijf ultiem gebruik kunt maken van dit grenzeloze potentieel.

Eenmaal je eigenheid gevangen leggen we de gevonden woorden en wensen over je huidige tekst heen en ontdekken waar de schuring en de glitter zit. Na afloop een nieuwe basistekst die je verder kunt uitwerken of afschrijven. Een tekst die als een tweede huid past bij wie jij bent. Bij wat jij kunt. Bij de klanten die het beste in je naar boven halen. En dus je ‘zone of genius’ waarin jij op je allerbest bent. Want wanneer je zo werkt komen niet alleen jouw  unieke talenten in actie en ben je van onschatbare waarde. Belangrijker wellicht nog is dat wanneer jij kunt doen waar je voor gemaakt bent werken als spelen voelt. En dát is wat ik jou gun!

Wat is jouw verhaal?

Bij het doorgroeien van je bedrijf is het krijgen van klanten geen probleem meer. Het aantrekken van degenen met de beste match wel. En het is op dat punt waar jouw verhaal, jouw boodschap een grote impact gaat maken. In je verhalen is het waar je de ander echt bereikt.

Daar begint echter je uitdaging. Hoe vertel je nu precies wat jij doet wanneer je niemand kent die dit zo doet? Wanneer je geen voorbeelden hebt om je aan te spiegelen? Hoe verwoord je de magie  die ontstaat in het werken met anderen? Daar zijn toch eigenlijk geen woorden voor?

Storytelling geeft hier het antwoord. Je vertelt niet ‘een verhaal’, je vertelt jóúw verhaal. Oprecht, eerlijk en perfect passend bij wie jij bent.

Als je er klaar voor bent om je verhaal woord voor woord te gaan bekijken, om te zien of de gekozen woorden wel overeenkomen met jouw grootste wens en talent dan ben je hier aan het juiste adres. Door storytelling in te zetten en in spreektaal jouw verhaal vorm te geven voelt jouw klant wanneer jij in je zone of genius zit. En geloof me; deze wil je exact dán met je gaan werken. Want werken in jouw zone of genius is voor hen puur goud!

Dit kun je aanpakken met deze één-op-één sessie:

  • De startpagina van je website
  • Een productpagina
  • Je linkedIn omschrijving
  • Jouw ‘over mij’ verhaal

Jij levert jouw verhaal aan en we fileren dit langzaam totdat er vloeibaar goud overblijft. Je tekst is scherper dan ooit en past exact bij jou.

Vind, vang en volg je zin!

Wanneer jij in je business met klanten aan de slag bent voelt je je als een kind in een snoepwinkel. Werk is dan zo fijn als spel. Ergens tussen chaos en overweldiging is die heerlijke sweet spot waarin jij voelt dat jouw talenten optimaal worden benut. De tijd vliegt voorbij en nadien voel je je opgeladen en voldaan.

Wanneer jij werkt in de zone of genius profiteer je van jouw aangeboren talenten in plaats van de vaardigheden die je zijn aangeleerd. Dit is de staat waarin je in ‘flow’ bent, waar je onophoudelijke inspiratie vindt. Jouw werk is niet alleen anders en uniek maar je doet het ook op een manier die niemand anders doet.  

Jij wilt de held zijn in je eigen leven, het podium pakken en ontsnappen aan de middelmatigheid. Dat voelen geeft je simpelweg kippenvel. En terwijl je ervaart hoe heerlijk dat zou zijn glijdt er ook gelijk een frons over je gezicht. Want op dit moment krijg je niet altijd de klanten die optimaal passen. Om werkelijk uit de verf te komen mag jij krachtige teksten delen. De juiste klanten aan te trekken. Magische dingen gaan doen. Het is tijd om te gaan vliegen, je vleugels écht ver uit te gaan slaan.

Sessieprijs €369,-  

Ik beloof je in deze businesscoaching geen ‘bedacht’ aanbod, geen ‘gelikt’ marketingverhaal, geen ‘knallende’ resultaten maar wel een hernieuwde connectie met jouw inner being zodat je vanaf deze dag weet hoe je vanuit alignment (marketing-)teksten kunt schrijven.

De prijs van deze drie-uurs sessie is 369 euro btw vrijgesteld. Of een dubbele sessie (drie verschillende teksten) voor 699 euro.

Ik wil dit exclusief aanbieden aan mensen die vanbinnen voelen; “yeaah, die Xandra gaat mijn innerlijke kikker tot een prins kussen… dit traject is voor mij!  😍” Ben jij dit? Laat het me weten, dan mail ik je zo snel mogelijk terug!

 

8 + 11 =

Volg het speelse pad!

Stem af op de energie van je hart. Trek de juiste klanten aan. Ontdek. Ontvang. Geniet. En vervolg dankbaar je weg. 

Xandra is, door haar manier van vragen, vermogen om tussen de regels door te luisteren en oprechte nieuwsgierigheid, in staat om snel de kern uit je verhaal te pakken. Of dat nu gaat om een tekst voor je site, je eigen vraag helder krijgen of je persoonlijk groeiproces. Elke keer vallen en in no time verhelderende kwartjes die me echt verder helpen en zorgen voor aanscherping en focus.

Marielle van Duijnhoven

The Sensitive Way

Uitzonderlijk goed, in de letterlijke betekenis van het woord. Ik heb iets tegen alle feel good, be yourself, follow your passion, everything begins with why-achtige initiatieven. Omdat er heel veel enthousiaste mensen zijn die net zelf de wow hebben gevonden, en het eerst dat ze gaan doen is dat delen. Internet is overstelpt. Dit is één van de weinige uitzonderingen. Het zelfs nog een uitzondering op de uitzonderingen. Xandra is echt heel goed. Ze kijkt verder dan haar neus lang is. En ze heeft het vermogen om op hart én verstandsniveau met die inzichten iets te doen. Als je alle blabla zat bent, als je alles al gehoord hebt, kun je hier komen om echt nieuwe dingen te ontdekken, in een sfeer waarbij je je meer dan welkom voelt.

Emma Voerman

Spreker, schrijver

‘If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration.’