Lef om te Stralen

8- daagse opleiding voor coaches en begeleiders

Het Lef om te Stralen is voor jou wanneer je voorbij het verkennen van talenten en het in kaart brengen van iemands drijfveren, beweging in gang wilt zetten. Precies op het punt waar de ander zichzelf als vanzelfsprekend aanneemt.

Moed om te Falen

De leukste faalangst training in Nederland is inmiddels volgeboekt.

Lef om te Stralen

8- daagse opleiding voor coaches en begeleiders

Opleiding op basis van positieve psychologie waarbij gebruik gemaakt wordt van improvisatie en creatieve schrijftechnieken. 

Kunst van het Spelen

2-daagse workshop pure playfulness

Deze workshop is voor iedereen die zin heeft om vrijer, spontaner en creatiever te leven en werken. Voor dappere dodo’s en no drama lama’s die wel wat professionele lenigheid kunnen gebruiken om een positieve impact te creëren in de wereld. Expliciet gaan we aan de slag met het ontsluiten van creativiteit en eigenheid, het aanwakkeren van flow en het kweken van lefspieren. Impliciet gaan we aan de slag met de paradox van playfulness en de manier van ‘zijn’ die dit met zich meebrengt. Een manier van zijn die je o.a. kunt leren middels embodiment (in je lijf/het hier-en-nu zijn), improvisatie en  intuïtieve expressie. Flexibel. Aanwezig. Waarachtig. Vrij.

Kunst van het Spelen

2-daagse workshop pure playfulness

Deze workshop is voor iedereen die zin heeft om vrijer, spontaner en creatiever te leven en werken. We gaan aan de slag met embodiment (in je lijf/het hier-en-nu zijn), improvisatie en  intuïtieve expressie. 

Zomerweek Clown

25 – 31 juli geef ik een lekkere relaxte zomerweek

De clownerie week in Frankrijk (op 600 km rijden vanaf Utrecht) is een ervaringsgerichte workshopweek waar ik je vijf ochtenden begeleid om op verschillende manieren jezelf minder serieus te gaan nemen. We werken hierbij ook met ‘de rode neus’. Het kleinste maskertje ter wereld is er niet ‘om lollig te doen’ maar is er om jezelf helemaal te kunnen openen en zichtbaar te worden met alles wat er in je is. Inclusief je onhandigheid of kwetsbaarheid. Het is dat immers wat jouw clown immers pas écht boeiend en mooi maakt. Mijn vorm van clownerie gaat overigens niet om ‘optreden’ of ‘presteren’, maar meer om verwondering, verbinding en authenticiteit. Leven met open hart dus. Meedoen? Je bent van harte welkom deze zomer!

 

Zomerweek Clown

25 – 31 juli geef ik een lekkere relaxte zomerweek

Ik geef de laatste week van juli in Frankrijk (op 600 km rijden vanaf Utrecht) een ervaringsgerichte workshopweek waarin je jezelf wat minder serieus gaat nemen. 

 

Embodiment Laboratorium

Tweewekelijks op woensdagochtend 

We spelen met een kleine groep solo improvisanten vanuit het ‘niets’, want deze lege ruimte omhelst alle onbegrensde mogelijkheden indien je vanuit emotionele belichaming durft te improviseren. Het avontuur dat we aangaan, met een woord, gevoel of gedachte als uitgangspunt voert ons terug naar de bron van alles wat we ooit waren, naar onze creativiteit en levendigheid. Je ontdekt al improviserend delen van jezelf die je verloren waande of regels die je onbewust strikt hanteert. Je ontwart je identificaties met sociale en culturele normaalheden en geeft jezelf de vrijheid ermee te spelen. Waardoor je de rest van de groep – als publiek – de ruimte geeft hetzelfde te doen en van je te leren. Meedoen? Neem contact op via de mail.

Embodiment Laboratorium

Tweewekelijks op woensdagochtend 

We spelen met een kleine groep solo improvisanten vanuit het ‘niets’. Fooling dus. Of empty space zoals het ook wel genoemd wordt. Meedoen? Neem contact op via de mail.

Aanbod in samenwerking met externe trainers

Playful Performance

Online training in febr/mrt met Xandra & Marielle

Jezelf  waarderen. Gewoon zoals je bent. Mens zijn. Je lach (weer) ontdekken, voelen waar je speelruimte zit en hoe jij jezelf durft te laten zien. Hoe fijn zou het zijn als je dat onbevangen, speels en nieuwsgierig kunt ervaren? Op een plek waar alles kan, waar je “hoe het hoort” los durft te laten en waar je buiten de lijntjes mag kleuren? Dát is Playful Performance! Samen met een groep mede-mooierds, lekker vanuit je eigen huis, drie dinsdagavonden in februari /maart online spelen, ontdekken en zichtbaar zijn met al jouw eigen aardigheden, gekkigheid en talenten. Het enige wat je nodig hebt zijn een laptop, een internet connectie en de verzekering van je huisgenoten dat je best geluid mag maken als je lekker gek gaat doen.

 

Playful Performance

Online training in febr/mrt met Xandra & Marielle

Lekker vanuit je eigen huis, drie dinsdagavonden in februari /maart spelen, ontdekken en zichtbaar zijn met al jouw eigen aardigheden, gekkigheid en talenten. 

 

Empty space workshop

Driedaagse workshop 29 t/m 31 jan met Lydia Sillem

Lydia helpt mensen inzicht te krijgen in hoe ze meer aanwezig kunnen zijn,
om speels te zijn en het vertrouwen in zichzelf te vergroten. De werkvorm? The Fool in the Empty Space! Dat is precies de werkvorm waarop het embodiment laboratorium is gebouwd, dus ontdek of dit iets voor je is en doe lekker drie dagen mee. Lydia komt als gastdocent naar Wijchen en ik doe zelf ook lekker met haar mee.(ps: ben je daarna ‘hooked’? Dan ben je van harte welkom in het embodiment laboratorium.

Empty space workshop

Driedaagse workshop 29 t/m 31 jan met Lydia Sillem

Drie dagen spelen met ‘aanwezig durven zijn’ en het vertrouwen in jezelf vergroten. De gebruikte werkvorm is The Fool in the Empty Space! 

 

Ik beloof je overigens niet te spammen. Pinky promise!