A playful mind is a joy forever

 

In mijn programma’s laat ik je graag ervaren hoe gemakkelijk het is om afscheid te nemen van lastige bazen, moeizame relaties, stressklachten en andere symptomen die horen bij terminale serieusheid. Ontdek hoe je:
* Optimaal betrokken in het moment kunt zijn – zonder je zorgen te maken
* Je productiviteit verhoogt en succes bereikt – zonder stress
* Negatieve emoties van mensen om je heen kunt negeren
* Een diepgeworteld gevoel van vervulling kunt bereiken
* Weer toegang krijgt tot je creativiteit, spontaniteit en innerlijke vrijheid

Wat als veerkracht iets is waarmee je geboren bent, niet iets dat je vindt of opbouwt? Het inzicht dat je krijgt in deze ééndaagse training kan je leven transformeren!

Hoe lekker zou het zijn wanneer jij geen briljante adviezen hoeft te geven, maar de ander leidt naar de plek waar wijsheid leeft? Ontdek het in deze 4-daagse masterclass.

In dit unieke opleidingsjaar doen we daarom alles wat nodig is om¬†je hoofd uit en jou ‚Äėaan‚Äô te zetten. Want ik weet: wie het leven omarmt krijgt er geluk voor terug!

Wanneer we contact maken met het veld van oneindig potentieel zijn onze mogelijkheden grenzeloos. Haal het beste uit jezelf en anderen met dit tweede opleidingsjaar. 

Eén Рop één traject waarbij we jouw belevingen en ervaringen transformeren zodat je werk vanaf nu simpel, gemakkelijk en leuk kan zijn. Welkom in mijn House of Yes!

Wordt als mijn¬†VIP opgeleid tot Vakspecialist Playfulness¬ģ inclusief een jaar lang indivuele begeleiding. Voor wie kiest voor een deep dive into inner happiness.

Hi! Ik ben Xandra. Xandra van Hooff.
Transformational trainer, mastercoach, supervisor.

Mens. Stroomvolger.
Zijnsgenieter. Omarmer van levenservaringen.

Studiejunk. Kenniskliko.
Boeddhist. 3P Facilitator.
Vrolijk begroeter van jou.

Jij bent Rawthentic: Real, Raw & Authentic!

Los dagje meespelen? klik hier

Xandra heeft een heel fijne energie, is creatief en durft zichzelf te zijn. Haar kwetsbaarheid, haar lef om te doen en haar vermogen om echt te luisteren maken haar tot een heerlijk persoon om mee samen te werken. Steeds weer komt ze met bijzondere ideeen en krachtige inspiratie. Ze levert een prachtige positieve bijdrage aan mensen die haar mogen leren kennen.

Mark Verhees

Positiviteits-expert, bestseller-auteur, Voor Positiviteit

Ik gun iedereen een opleiding of training bij Xandra van Hooff „ÉĄ. ¬†Maar ze zijn niet geschikt voor iedereen.¬†Wel als jij een serieus persoonlijk proces wil doorlopen met een onbekend eindpunt.¬†Als jij jezelf wil onderdompelen in hysterische hilariteit en lyrische lachsalvo‚Äôs.¬†Als je het niet erg vindt om door tranen trekkend diepe dalen te gaan.¬†Ben je moedig genoeg om totaal kwetsbaar te zijn? Schrijf je dan in!

Lijnie Reijers

Docent Ontwikkelingspsychologie, bestuurder HaviQ, eigenaar Yoi

Picasso zei dat het hem een paar jaar kostte om te kunnen schilderen als een Renaissanceschilder , maar een leven lang om te kunnen schilderen als een kind. Als het er om gaat om in contact met je eigen kind te komen, is Xandra een heerlijke ouwe vrouw . Mij daagt ze uit spelend en ravottend door het leven te donderjaren. Ik zie er nu al naar uit haar tot haar vijfennegentigste tegen te blijven komen. (Al was het alleen al dat ik dan dik over de 100 ben….)

Jan Ruigrok

Interventieacrobaat bij, Rigardus

Ik houd van ontdekken, vernieuwen en spelen hou, dus deze opleiding is me op het lijf geschreven. Spelen met je gedachten, met je ervaringen, je lijf, interactie en leegte. Jezelf verrassen, je zenuwstelsel trainen, hard lachen en achteraf opmerken dat de dingen in je leven ineens anders gaan. En dat alles met de leukste mensen om je heen. Ik deed ‘m al en werd er blij blijer blijst van. Een aanrader dus!

Monike Walraven

Eigenwijs in Evenwicht

Ik ben Miel Verstappen en ik breng mensen die werkzaam zijn in onderwijs, zorg en welzijn graag in beweging. Met humor, door interactieve, ervaringsgerichte werkvormen of door de juiste vragen te stellen. De wetten van het theater pas ik waar nodig toe, want creatief denken, improviseren en presenteren zijn vaardigheden die goed van pas komen in onze snel veranderende samenleving. Ik heb mezelf de opleiding Vakspecialist Playfulness cadeau gedaan en zo voelt het ook. Xandra ervaar ik als een zeer deskundige, pure en humoristische trainer, die mij inspireert met haar eigen fijne eigenwijze stijl. Dus qua prijs-kwaliteit verhouding een 11 op de schaal van 10!

Miel Verstappen

Dagvoorzitter, workshopleider, trainer / begeleider, Happy Miel

Ik laat hsp’ers / hb’ers ervaringsgericht groeien en eigen talenten (her)uitvinden zodat ze hun eigen pad durven volgen. Met opgeheven hoofd de modder op hun levenspad trotserend, vertrouwend op hun veerkracht. Hierbij maak ik onder andere gebruik van Acceptance and Commitment theorie en de Polyvagaal theorie. De opleiding Vakspecialist Playfulness bleek hier naadloos bij aan te sluiten. Het gaf mij nieuwe invalshoeken, speelse interventies en een verdiept ervaren van de slagroom van het leven. Twijfel je? Niet doen. Het is de investering meer dan waard.

Lia Jaeqx-van Tienen

Verpleegkundig specialist GGZ, voorzitter LKPHB en eigenaar;, The spotlights

Xandra is een van die zeldzame mensen die de kennis rondom het begeleiden van (getalenteerde) mensen echt belichaamt. Het is geen kennis meer of een set technieken maar een staat van zijn. Iedereen die de kans krijgt om met Xandra te werken als trainer, coach, docent of begeleider zal de transformatie in zichzelf of zijn/haar organisatie direct merken.

Tijl Koenderink

Board member and Founder at, School of Understanding

In mijn bedrijf The Sensitive Way help ik gedreven professionals a.k.a. ‚Äúsensitieve stuiterballen‚ÄĚ om te voelen waar hun talenten zitten, te genieten van hun eigenheid en hun lach (weer) te ontdekken. En hoe kun je dit nu beter leren dan op een lekkere speelse manier? Wanneer we vrijelijk reageren komt je ware kern tevoorschijn, kun je lachen om ongemak en rafelrandjes en toon je jezelf puur en echt. De opleiding Vakspecialist Playfulness heeft mij een enorme boost gegeven dit in de wereld te zetten en daar ben ik Xandra ongelofelijk dankbaar voor.

Marielle van Duijnhoven

Spreker & Trainer | HSP & HSS expert, The Sensitive Way

Uitzonderlijk goed, in de letterlijke betekenis van het woord. Ik heb iets tegen alle feel good, be yourself, follow your passion, everything begins with why-achtige initiatieven. Omdat er heel veel enthousiaste mensen zijn die net zelf de wow hebben gevonden en het eerst dat ze gaan doen is dat delen. Internet is overstelpt. Dit is één van de weinige uitzonderingen. Het zelfs nog een uitzondering op de uitzonderingen. Xandra is echt heel goed. Ze kijkt verder dan haar neus lang is. En ze heeft het vermogen om op niveau van hart én verstand met die inzichten iets te doen. Als je alle blabla zat bent, als je alles al gehoord hebt, kun je hier komen om echt nieuwe dingen te ontdekken, in een sfeer waarbij je je meer dan welkom voelt.

Emma Voerman

Auteur & Verteller

Wat een goede beslissing was het om me in te schrijven voor Theater van het Leven! Het is fenomenaal hoe Xandra iedere deelnemer de kans geeft om te experimenteren. Ze verbaast je en laat je voelen hoe het is om vanuit je hoofd, je hart en je lichaam te reageren. Ze laat je extreme emoties voelen, en meerdere tegelijkertijd. Gaandeweg begin ik het door te krijgen, mede door de tussentijdse reflectie en de prachtige map waarin alle oefeningen, met achtergronden beschreven staan. Gelukkig hebben we nog een heleboel blokken te gaan!

Mirjam Kabki

MK Talentbegeleiding

In de ‘Moed om te Falen’ lessen van Xandra kreeg ik de ruimte om te onderzoeken wie ik was, als mens √©n als docent. Ik kon er met een gerust hart toegeven dat ik niet alles al wist. Mijn idee dat ik perfect moest zijn, kon de prullenbak in. Ik mocht experimenteren met ‘niet weten’. Iets wat ik altijd al normaal vond voor mijn leerlingen, leerde ik nu toepassen op mezelf. Het heeft mij zoveel rust en vertrouwen opgeleverd. Xandra laat iedereen aan bod komen, ziet scherp waar je mag groeien en geeft rust en zekerheid dat alles goed is. Een veilige speeltuin gevuld met lieve mensen.¬†

Saskia van der Elst

De Toneeljuf

Werkelijk levensveranderend, energieboosterend, onderdompelend en bovenkomend. Heb je ruimte in je leven, gun dit dan aan jezelf. Voel je die ruimte niet, dan heb je dit nodig!

Janneke Vasse

Counselor, Janneke Vasse Counseling