Hi sensitieveling!

 Jij ziet eerder je diepe oriëntatie op persoonlijke groei. Ik geloof dat jij een geboren idealisten bent. Je het beste met de wereld voor hebt. Je hebt empathische, invoelende en doortastende kwaliteiten. Je bent opmerkzaam, ziet snel verbeteringen en streeft naar het hoogst haalbare. Je bent in beleving intens, in oplossingen creatief. Van nature ben je creatief, fantasierijk en complex. Anderen omschrijven je als vooruitstrevend of origineel. Wellicht een beetje rebels..

kwaliteit

Jij wilt kwaliteit. Zoals jij zelf ook kwaliteit wilt leveren. Standaard trucjes herhalen en een modelletje erbij, daar ga je niet voor. Het is doorleven. Doen. De verandering zijn die je in de wereld wilt zien. Practice what you preach dus.

 

Diepgang

Je wilt de diepte in. Opleidingen volgen is (bijna) een hobby. Mits ze inhoud hebben en goed zijn opgebouwd. Je ontdekt steeds meer dat ervaringen brandstof zijn voor deep level learning op bewustzijnsniveau. En dat spel je dit van nature geeft. Daarom wil je er steeds meer van.

idealistisch

Jij begrijpt soms niet hoe anderen met elkaar omgaan. Je gelooft niet in zaken als macht of succes. Jouw grondhouding is er eerder eentje van ‘Holding Space’, zodat je wezenlijk contact maakt met jezelf en anderen, zonder veroordeling of advies.

 

Zoek jij ook meer speelruimte?

In de opleidingen van The School of Play bied ik oefeningen die je in beweging zetten. Een omgeving waarin je kunt omdenken. Leren. Vrijelijk uitproberen. De creatieve en uitdagende oefeningen dagen je uit. En je krijgt energie van interventies waar een stukje lichtheid in zit. Zo kun jij je authentieke expressie vergroten. Zeg je ja tegen het nu. Neem je nieuwsgierigheid als kompas. 

Klik hier voor de mogelijkheden om met mij te werken
Klik hier om mij (Xandra) beter te leren kennen