Let’s talk!

Welkom in de ruimte waar wonderen gebeuren! Ben je er klaar voor om erachter te komen hoe speelse spiritualiteit eruit ziet? Ben je er klaar voor om te beginnen? Heb je een vraag? Wil je gewoon hallo zeggen? Een kennismakingsgesprek is altijd gratis.

Duur: 30 minuten  |  Kosten: gratis

Als je onderstaand formulier invult neem ik binnen 3 dagen contact met je op. Haast? Stuur een whatsapp bericht naar 06-577 09 577. Ik spreek je graag =)

3 + 4 =

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik me opgeven?

Onderaan de pagina van het traject naar keuze is een aanmeldknop te vinden. Deze brengt je naar een aparte website waar je je gegevens in kunt vullen. Lukt dit niet? Mail me dan!

Waar kan ik overnachten?

Er zijn verschillende mogelijkheden rondom Wijchen en Nijmegen. Slaap bijvoorbeeld in een hooischuur bij de Holtsehoek¬†in Balgoij, overnacht in de tot B&B en minicamping omgebouwde boerdeij ‘Bij de 3 linden‘ in Alverna of verblijf in de Agnetenhoeve¬†te Overasselt.

Ook kun je kiezen voor een hotelovernachting in Wijchen. Bv bij Umberto of Hoogeerd.

Zoek je rust en luxe dan is 2b2b op 8,5 km wellicht iets voor jou. Of combineer je verblijf met een saunabezoek en verblijf in de Berendonck.

Betalingen en korting

1. Er is korting mogelijk voor oud-cursisten. Ben je als oud-cursist ge√Įnteresseerd in een herhaling van jouw opleiding? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden voor korting!

2. Geloof je dat de kosten van de opleiding stress voor je kunnen veroorzaken? Maak je geen zorgen! We bieden de mogelijkheid om de kosten gespreid te betalen, zodat je niet alles in één keer hoeft te betalen.

3. Vind je het moeilijk om het volledige bedrag van de opleiding te betalen en ben je bereid om een bijdrage te leveren in ruil voor een kleine korting? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Mogelijke bijdragen kunnen bijvoorbeeld zijn: het controleren van teksten of het schoonmaken na opleidingsdagen. Ik sta open voor overleg en probeer een oplossing te vinden die voor ons beiden zal werken.

Zijn er vrijstellingen mogelijk?

Ik krijg soms de vraag of er vrijstellingen mogelijk zijn, en ook laten sommige mensen me weten al zoveel aan zelfontwikkeling te hebben gedaan. Ik ga graag op deze vragen in, want ik begrijp het gevoel ‘zo snel mogelijk te willen gaan’. Tegelijkertijd is spirituele groei natuurlijk geen bestemming om te bereiken.

In mijn opleidingen gaat het niet om het bereiken van een bepaalde staat van zijn, maar eerder om het ontdekken van wie je werkelijk bent en het onthullen van de diepere waarheid die al aanwezig is in je hart. Daarmee bedoel ik niet het helen van je trauma’s of nog meer in je verleden graven. Het is namelijk niet iets wat je kunt bereiken door nog meer te doen, maar eerder door simpelweg te zijn en te rusten in de aanwezigheid van het moment.

Dus ik zou je willen uitnodigen om de opleidingsjaren te beschouwen als een kans om te rusten in het zijn en te ontdekken hoe het leven zich in jou en door jou openbaart.

En als je dan klaar bent om anderen te begeleiden, zul je merken dat je niet alleen meer over jezelf hebt ontdekt, maar ook een dieper begrip hebt van de menselijke ervaring en de mogelijkheden om anderen te ondersteunen in hun eigen ontdekkingstocht. Ik kijk er naar uit om te zien hoe je zult groeien en bloeien in mijn opleiding!

PS: Mocht jij nu de uitzondering zijn op de regel en zowel enkele verlichtingservaringen hebben, als achtergrond in drama/improvisatie en opleidingen hebben gevolgd in nonduaal coachen en faciliteren… dan spreek ik je sowieso graag!

Agenda en Tarieven

Ik heb alles wat ik aanbied voor je op een rijtje staan. Klik voor  AGENDA of de TARIEVEN.  Andere vraag? Stuur een bericht via het contactformulier.

Algemene gegevens:
The School of Play
Tel: 06 – 577 09 577

KVK: 55566324

Opleidingslocatie:
Embodiment Centrum
Zomertaling 27
6601 DW Wijchen

Postadres:
Xandra van Hooff
Diemewei 4041
6605XA Wijchen