Kennismaking via zoom of telefonisch

Duur: 30 minuten  |  Kosten: gratis

Graag ga ik met je in gesprek over jouw leervraag en of je bij me aan het juiste adres bent. Een klik is belangrijk. Net als wat je reeds in je rugzak hebt. Vind je het interessant wat ik doe maar is een opleiding ’too much’? Snap ik: kijk dan eens bij mijn andere bedrijf (wat ik run samen met mijn lief) en kom een dagje meespelen met Rawthentic Play op de laatste vrijdag van de maand.¬†

Vul onderstaand formulier in en ik neem contact met je op

Antwoord? ik reageer binnen 3 dagen
Haast? stuur een whatsapp bericht
FAQ? scroll verder voor veelgestelde vragen

13 + 13 =

Veelgestelde vragen

Welke opleiding past bij mij?

De opleidingen die ik bied kunnen als één traject gezien worden maar zijn ook los van elkaar te volgen.

In de vierdaagse basisleergang Playologie staat nonduale 1-op-1 begeleiding centraal. Daarnaast bied ik een tweejarig traject waarin je opgeleid wordt tot Vakspecialist Playfulness. Hierin leer je het leven radicaal omarmen terwijl je dieper inzicht krijgt in hoe de menselijke ervaring tot stand komt.

Of wat ik aanbied bij je past is een andere vraag. Spelen bekijk ik vanuit evolutie-psychologische benadering waarbij ik het biologische denken (hoe we van nature zijn, zoals te lezen in dit e-book) koppel aan psychologie (wat motiveert ons) en de agogiek (wat betekent dit voor groei, ontwikkeling en verandering). Lees hier meer.

Ontdekken of spelen iets voor je is? Kom vrijblijvend meespelen met mij en collega Bart op de laatste dinsdag van de maand.

Kom je er niet uit, stuur me dan een verzoek voor een (online) ontmoeting. Ik spreek je graag!

Hoe kan ik me opgeven?

Onderaan de pagina van het traject naar keuze is een aanmeldknop te vinden. Deze brengt je naar een aparte website waar je je gegevens in kunt vullen. Lukt dit niet? Mail me dan!

Waar kan ik overnachten?

Er zijn verschillende mogelijkheden rondom Wijchen en Nijmegen. Slaap bijvoorbeeld in een hooischuur bij de Holtsehoek¬†in Balgoij, overnacht in de tot B&B en minicamping omgebouwde boerdeij ‘Bij de 3 linden‘ in Alverna of verblijf in de Agnetenhoeve¬†te Overasselt.

Ook kun je kiezen voor een hotelovernachting in Wijchen. Bv bij Umberto of Hoogeerd.

Zoek je rust en luxe dan is 2b2b op 8,5 km wellicht iets voor jou. Of combineer je verblijf met een saunabezoek en verblijf in de Berendonck.

Tarieven en vergoeding

Leergang Playologie
Duur: 4 dagen
Kosten: ‚ā¨ 1275

Vakspecialist Playfulness
1e jaar: Theater van het Leven
Duur: 16 dagen
Kosten: ‚ā¨ 2995*

2e jaar: Magie in je Begeleiding
Duur: 18 dagen
Kosten: ‚ā¨ 3295*
*= excl vroegboekkorting

2e / 3e jaar: Afstudeertraject
Duur: circa 50 uur
Kosten: ‚ā¨ 585

Xandra’s House of Yes!
Losse supervisie sessie
Duur: 1,5 uur
Kosten: ‚ā¨ 225

Dagdeel sessie
Duur: 4 uur
Kosten: ‚ā¨ 525

Uitgebreid traject
Duur: 3 dagen
Kosten: ‚ā¨ 1975

 

Korting
Er is korting mogelijk voor oud-cursisten van mijn vroegere Moed om te Falen, Lef om te Stralen of HSP trajecten. Vraag naar de mogelijkheden die voor jou gelden.

Geld en waarde
Heb je om wat voor reden dan ook moeite met het gevraagde bedrag en zou je wel graag mee willen doen? Ik maak vaak gebruik van mensen die teksten voor me controleren of die de ruimtes tussendoor en nadien netjes maken. Wil je bijdragen als ruil voor een kleine korting, laat het me dan weten, dan kijk ik of er iets mogelijk is.

Tot slot geloof ik dat geld mag rollen en niet voor stress hoeft te zorgen. Ik sta dan ook open voor alle mogelijkheden van gespreid betalen.

Agenda

Ik heb alles wat ik aanbied voor je op een rijtje staan. Je vind de agenda HIER.

Algemene gegevens:
Mail: info@theschoolofplay.nl
Tel: 06 – 22 22 58 36
KVK: 55566324

Opleidingslocatie 2022/2023:
TSoP Ingang Embodiment Centrum
Zomertaling 27
6601 DW Wijchen

Postadres:
TSoP t.a.v. Xandra van Hooff
Diemewei 4041
6605XA Wijchen