Kennismaking via zoom of telefonisch

Duur: 30 minuten
Kosten: gratis

Graag ga ik met je in gesprek over jouw leervraag en of je bij me aan het juiste adres bent. Met liefde verwijs ik je door naar één van mijn collega’s voor training of coaching indien dit beter past. 

Vul onderstaand formulier in en ik neem contact met je op

Antwoord? ik reageer binnen 3 dagen
Haast? stuur een whatsapp bericht
FAQ? scroll verder voor veelgestelde vragen

13 + 7 =

Veelgestelde vragen

Welke opleiding past bij mij?

De opleidingen die ik bied kunnen als één traject gezien worden maar zijn ook los van elkaar te volgen.

De opleiding waarmee je in principe start is de basisleergang Playologie. Hierin staat nonduale 1-op-1 begeleiding centraal.

De meest uitgebreide opleiding is een het traject waarbij je opgeleid wordt tot Vakspecialist Playfulness. Hierin ga je actief aan de slag en leer je diverse werkvormen. Het gaat in deze opleiding om de inhoud. Je past wat je leert toe binnen je eigen werkzaamheden.

Tot slot bied ik Rawthentic Facilitator, een traject dat zich concentreert op jouw rol als begeleider. Deze opleiding kan ingezet worden als derde jaar van de opleiding tot vakspecialist voor wie een steuntje in de rug wil tijdens het omgaan met ervaringen die je opdoet tijdens het geven van workshops en trainingen. Hij kan ook gevolgd worden door iedereen die werkzaam is als (bege-) leider van transformatieprocessen.

Of wat ik aanbied bij je past is een andere vraag. Het is mogelijk een gratis e-book aan te vragen met meer achtergrond over de principes van waaruit ik werk. Ook kun je online meespelen met mij en collega Bart en ontdekken of Interplay qua werkvorm iets voor je is. 

 

Kom je er niet uit, plan dan een gesprek met je in, ik spreek je graag!

Hoe kan ik me opgeven?

Onderaan de pagina van het traject naar keuze is een aanmeldknop te vinden. Deze brengt je naar een aparte website waar je je gegevens in kunt vullen. Lukt dit niet? Mail me dan!

Waar kan ik overnachten?

Er zijn verschillende mogelijkheden rondom Wijchen en Nijmegen. Slaap bijvoorbeeld in een hooischuur bij de Holtsehoek in Balgoij, overnacht in de tot B&B en minicamping omgebouwde boerdeij ‘Bij de 3 linden‘ in Alverna of verblijf in de Agnetenhoeve te Overasselt.

Ook kun je kiezen voor een hotelovernachting in Wijchen. Bv bij Umberto of Hoogeerd.

Zoek je rust en luxe dan is 2b2b op 8,5 km wellicht iets voor jou. Of combineer je verblijf met een saunabezoek en verblijf in de Berendonck.

Tarieven en vergoeding

Leergang Playologie
Duur: 4 dagen
Kosten: € 1275

Rawthentic Facilitator
Duur: 9 dagen
Kosten: € 2375

Vakspecialist Playfulness
1e jaar: Theater van het Leven
Duur: 16 dagen
Kosten: € 2995*

2e jaar: Magie in je Begeleiding
Duur: 18 dagen
Kosten: € 3295*
*= excl vroegboekkorting

2e / 3e jaar: Afstudeertraject
Duur: circa 50 uur
Kosten: € 585

Xandra’s House of Yes!
Losse supervisie sessie
Duur: 1,5 uur
Kosten: € 225

Dagdeel sessie
Duur: 4 uur
Kosten: € 525

Uitgebreid traject
Duur: 3 dagen
Kosten: € 1975

 

Kortingen
Er zijn kortingen mogelijk voor oud-cursisten van mijn vroegere Moed om te Falen, Lef om te Stralen of HSP trajecten. Vraag naar de mogelijkheden die voor jou gelden.

Daarnaast is het mogelijk om je voor meerdere trainingen in 1x in te schrijven. Daarmee voorkom je de jaarlijkse prijsverhoging in het Vakspecialist Playfulness traject bijvoorbeeld. Omdat ik houd van gretige cursisten kan ik ook een kleine korting geven. Neem hiervoor contact met me op.

Geld en waarde
Heb je om wat voor reden dan ook moeite met het gevraagde bedrag en zou je wel graag mee willen doen? Ik maak vaak gebruik van mensen die teksten voor me controleren of die de ruimtes tussendoor en nadien netjes maken. Wil je bijdragen als ruil voor een kleine korting, laat het me dan weten, dan kijk ik of er iets mogelijk is.

Tot slot geloof ik dat geld mag rollen en niet voor stress hoeft te zorgen. Ik sta dan ook open voor alle mogelijkheden van gespreid betalen.

Agenda

Ik heb alles wat ik aanbied voor je op een rijtje staan. Je vind de agenda HIER.

Algemene gegevens:
Mail: info@theschoolofplay.nl
Tel: 06 – 22 22 58 36
KVK: 55566324

Opleidingslocatie:
The School of Play
School ingang ‘de Broedplaats’
Kraayenberg 8020 Wijchen

Postadres:
TSoP t.a.v. Xandra van Hooff
Diemewei 4041
6605XA Wijchen