Let’s talk!

Welkom in de ruimte waar wonderen gebeuren! Ben je er klaar voor om erachter te komen hoe speelse spiritualiteit eruit ziet? Ben je er klaar voor om te beginnen? Heb je een vraag? Wil je gewoon hallo zeggen? Een kennismakingsgesprek is altijd gratis.

Duur: 30 minuten  |  Kosten: gratis

Als je onderstaand formulier invult neem ik binnen 3 dagen contact met je op. Haast? Stuur een whatsapp bericht naar 06-2222 5836. Ik spreek je graag =)

11 + 4 =

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik me opgeven?

Onderaan de pagina van het traject naar keuze is een aanmeldknop te vinden. Deze brengt je naar een aparte website waar je je gegevens in kunt vullen. Lukt dit niet? Mail me dan!

Waar kan ik overnachten?

Er zijn verschillende mogelijkheden rondom Wijchen en Nijmegen. Slaap bijvoorbeeld in een hooischuur bij de Holtsehoek¬†in Balgoij, overnacht in de tot B&B en minicamping omgebouwde boerdeij ‘Bij de 3 linden‘ in Alverna of verblijf in de Agnetenhoeve¬†te Overasselt.

Ook kun je kiezen voor een hotelovernachting in Wijchen. Bv bij Umberto of Hoogeerd.

Zoek je rust en luxe dan is 2b2b op 8,5 km wellicht iets voor jou. Of combineer je verblijf met een saunabezoek en verblijf in de Berendonck.

Betalingen en korting

Prijzen
De prijs voor opleidingen en trainingen op de website wordt telkens per 1 augustus verhoogd. Dit helpt mij om in te schatten hoeveel cursisten ik heb en de opleidingsmappen tijdig geprint te hebben. En het is handig voor jou; zo weet je wat je betaald als je je een jaar later in gaat schrijven. 

Supervisie
Supervisie is √©√©nmalig mogelijk wanneer je al bekend bent met de nonduale kijk op het leven (bijvoorbeeld via zijnsori√ęntatie, de drie principes, dzogchen, Advaita of een opleiding bij The School of Play) of zal meer sessies in beslag nemen als je begint bij het begin.¬†De¬†focus ligt op het onderzoeken van de relatie tussen je denken en ervaren. We werken dus niet vanuit een probleem of gewenst doel. We nemen gewoon jouw ervaringen en duiken dieper in de wijsheid die zich daarin verbergt.¬†We kijken hierbij niet naar w√°t er is ontstaan maar ontdekken ‚Äď steeds opnieuw ‚Äď h√≥√© dat is ontstaan. En dat maakt een wereld van verschil. Het is ook mogelijk om transformationeel theater in te zetten in je supervisie moment.

De investering voor supervisie is ‚ā¨125 per uur of ‚ā¨595 voor een vijf-strippenkaart.¬†

Geldzaken
1. Er is korting mogelijk voor oud-cursisten. Vraag naar jouw mogelijkheden.

2. Ik geloof dat geld mag rollen en niet voor stress hoeft te zorgen. Ik sta dan ook open voor alle mogelijkheden van gespreid betalen.

3. Heb je om wat voor reden dan ook moeite met het gevraagde bedrag en wil je bijdragen (teksten controleren of schoonmaken na opleidingsdagen) als ruil voor een kleine korting, ga dan voor inschrijving met me in overleg.

Agenda

Ik heb alles wat ik aanbied voor je op een rijtje staan. Je vind de agenda HIER.

Algemene gegevens:
The School of Play
Tel: 06 – 22 22 58 36

KVK: 55566324

Opleidingslocatie:
Embodiment Centrum
Zomertaling 27
6601 DW Wijchen

Postadres:
Xandra van Hooff
Diemewei 4041
6605XA Wijchen