Let’s talk!

Duur: 30 minuten  |  Kosten: gratis

Hi Leukerd! Heb je het gevoel dat je bij mij aan het juiste adres bent? Laten we elkaar beter leren kennen! Als je onderstaand formulier invult neem ik binnen 3 dagen contact met je op. Haast? Stuur een whatsapp bericht naar 06-2222 5836. Ik spreek je graag =)

11 + 6 =

Veelgestelde vragen

Welke opleiding past bij mij?

De opleidingen die ik bied kunnen als Ă©Ă©n traject gezien worden maar zijn ook los van elkaar te volgen.

In de vierdaagse basisleergang Playologie staat nonduale 1-op-1 begeleiding centraal. Daarnaast bied ik een tweejarig traject waarin je opgeleid wordt tot Vakspecialist Playfulness. Hierin leer je het leven radicaal omarmen terwijl je dieper inzicht krijgt in hoe de menselijke ervaring tot stand komt.

Of wat ik aanbied bij je past is een andere vraag. Spelen bekijk ik vanuit evolutie-psychologische benadering waarbij ik het biologische denken (hoe we van nature zijn, zoals te lezen in dit e-book) koppel aan psychologie (wat motiveert ons) en de agogiek (wat betekent dit voor groei, ontwikkeling en verandering). Lees hier meer.

Ontdekken of spelen iets voor je is? Kom vrijblijvend meespelen met mij en collega Bart op de laatste dinsdag van de maand.

Kom je er niet uit, stuur me dan een verzoek voor een (online) ontmoeting. Ik spreek je graag!

Hoe kan ik me opgeven?

Onderaan de pagina van het traject naar keuze is een aanmeldknop te vinden. Deze brengt je naar een aparte website waar je je gegevens in kunt vullen. Lukt dit niet? Mail me dan!

Waar kan ik overnachten?

Er zijn verschillende mogelijkheden rondom Wijchen en Nijmegen. Slaap bijvoorbeeld in een hooischuur bij de Holtsehoek in Balgoij, overnacht in de tot B&B en minicamping omgebouwde boerdeij ‘Bij de 3 linden‘ in Alverna of verblijf in de Agnetenhoeve te Overasselt.

Ook kun je kiezen voor een hotelovernachting in Wijchen. Bv bij Umberto of Hoogeerd.

Zoek je rust en luxe dan is 2b2b op 8,5 km wellicht iets voor jou. Of combineer je verblijf met een saunabezoek en verblijf in de Berendonck.

Tarieven en vergoeding

Transformation Day (3P dag)
Duur: 1 dag
Kosten: € 179

Rawthentic Play (impro dag)
Duur: 1 dag
Kosten: € 125

Leergang Playologie
Duur: 4 dagen
Kosten: € 975

Vakspecialist Playfulness
1e jaar: Theater van het Leven
Duur: 16 dagen
Kosten: € 2995 (ipv 3295)

2e jaar: Magie in je Begeleiding
Duur: 18 dagen
Kosten: € 3295

2e / 3e jaar: Afstudeertraject
Duur: circa 50 uur
Kosten: € 585

Losse supervisie sessie
Duur: 1,5 uur
Kosten: € 125

VIP traject
Duur: 1 jaar
Kosten: € 15.000

Xandra’s House of Yes!
Duur: 45 min per week 
Kosten: € 595 per maand

Korting
Er is korting mogelijk voor oud-cursisten van mijn vroegere Moed om te Falen, Lef om te Stralen of HSP trajecten. Vraag naar de mogelijkheden die voor jou gelden.

Geld en waarde
Ik geloof dat geld mag rollen en niet voor stress hoeft te zorgen. Ik sta dan ook open voor alle mogelijkheden van gespreid betalen.

Tot slot: Heb je om wat voor reden dan ook moeite met het gevraagde bedrag en zou je wel mee willen doen? Ik maak vaak gebruik van mensen die teksten voor me controleren of die de ruimtes tijdens opleidingsdagen schoonmaken. Wil je bijdragen als ruil voor een kleine korting, laat het me dan weten, dan kijk ik of er iets mogelijk is.

Agenda

Ik heb alles wat ik aanbied voor je op een rijtje staan. Je vind de agenda HIER.

Algemene gegevens:
Mail: info@theschoolofplay.nl
Tel: 06 – 22 22 58 36
KVK: 55566324

Opleidingslocatie 2022/2023:
TSoP Ingang Embodiment Centrum
Zomertaling 27
6601 DW Wijchen

Postadres:
TSoP t.a.v. Xandra van Hooff
Diemewei 4041
6605XA Wijchen