Wanneer je via het formulier hieronder een bericht stuurt neem ik binnen vijf werkdagen contact met je op. Heb je haast? Stuur me dan een whatsapp bericht.

2 + 5 =

Veelgestelde vragen

Is er in de buurt plek om te overnachten?

Ja hoor! Er zijn verschillende mogelijkheden rondom Wijchen en Nijmegen. Slaap bijvoorbeeld in een hooischuur bij de Holtsehoek¬†in Balgoij, overnacht in de tot B&B en minicamping omgebouwde boerdeij ‘Bij de 3 linden‘ in Alverna of verblijf in de Agnetenhoeve¬†te Overasselt.

Ook kun je kiezen voor een hotelovernachting in Wijchen. Bv bij Umberto of Hoogeerd.

Zoek je rust en luxe dan is 2b2b op 8,5 km wellicht iets voor jou. Of combineer je verblijf met een saunabezoek en verblijf in de Berendonck. 

Hoe kan ik me opgeven voor een training?

Onderaan de pagina van het traject naar keuze is een aanmeldknop te vinden. Deze brengt je naar een aparte website waar je je gegevens in kunt vullen. 

Ik wil je boeken voor een workshop. Kan dat?

Natuurlijk is dit mogelijk! Denk aan clownerielessen, playfulness workshops tijdens een inspiratiedag of creatief werken met talenten voor docententeams. 

Mail me je vraag of voorstel, het aantal personen en minimaal vier voorkeursdata (niet op donderdag/vrijdag ivm trajecten) en je krijgt zo snel mogelijk een offerte voorstel van me terug.

Richtlijn prijzen excl. reistijd/reiskosten voor bedrijven en organisaties: 295 euro Р1 uur / 495 euro Р2 uur / 795 euro Р4 uur

En non-profit organisaties reken ik bij gelijke tarieven de dubbele tijd. 

Algemene gegevens:
Mail: info@theschoolofplay.nl
Tel: 06 – 22 22 58 36
KVK: 55566324

Opleidingslocatie:
The School of Play
School ingang ‚Äėde Broedplaats‚Äô
Kraayenberg 8020 Wijchen

Postadres:
TSoP t.a.v. Xandra van Hooff
Diemewei 4041
6605XA Wijchen

Mark Verhees

Xandra heeft een heel fijne energie, is creatief en durft zichzelf te zijn. Haar kwetsbaarheid, haar lef om te doen en haar vermogen om echt te luisteren maken haar tot een heerlijk persoon om mee samen te werken. Steeds weer komt ze met bijzondere ideeen en krachtige inspiratie. Ze levert een prachtige positieve bijdrage aan mensen die haar mogen leren kennen.

Tijl Koenderink

Xandra is een van die zeldzame mensen die de kennis rondom het begeleiden van (getalenteerde) mensen echt belichaamt. Het is geen kennis meer of een set technieken maar een staat van zijn. Iedereen die de kans krijgt om met Xandra te werken als trainer, coach, docent of begeleider zal de transformatie in zichzelf of zijn/haar organisatie direct merken.