Kun jij het geheim ontdekken?

Escape-games in Nederland zijn ontzettend populair! Het is altijd een aanrader om een onvergetelijke ervaring te krijgen. En nu is het succes van een escaperoom ook  mogelijk bij jou thuis of in je bedrijf! Niet proberen te ontsnappen maar juist tot de kern komen. Inbreken dus. Dát kan met de mobiele escape-room. Zet je brein aan en probeer achter alle oplossingen te komen. Kies jouw variant en daag je intelligentie, je redeneervermogen, logisch denken en  puzzelvaardigheden uit. Samen met gezinsleden of lekker in je eentje.

Zin in serious fun?

In een escaperoom los je een mysterie op door je te wanen in een andere realiteit. Je zoekt de oplossing door een variatie aan puzzels en raadsels. Normaal gesproken krijg je hiervoor een uur de tijd. De break-in box hanteerd geen tijdskader maar gaat uit van 1,5 tot 2 uur waarin je jouw oplossing gaat vinden. Sowieso lever je de box na een dag weer in.

Natuurlijk krijg je -zoals gebruikelijk is – diverse cryptische aanwijzingen. Hiermee kom je telkens een stukje verder op je reis en helpt het je de code te kraken om de hele wereld rond te gaan.

Een break-in spel oplossen is nog een hele uitdaging. Het vraagt je om raadsels op te lossen, creatief te denken, zaken met elkaar te combineren en je vooral niet uit het veld te laten slaan. Lukt het je de aanwijzingen te volgen en verbanden te zien dan zul je steeds meer vooruitgang boeken en dichter bij je uiteindelijke reisdoel aankomen.

Tijdens een spel beleef je heel wat! Niet enkel voor de lol, maar ook genoeg om te ontdekken aan jezelf of anderen. Je beleeft namelijk diverse emoties zoals plezier, frustratie, ongeduld, enthousiasme, lol, lachen, spanning en plezier. En dat allemaal binnen een kort tijdsbestek. Ga jij de uitdaging aan?

Het leukste uitje thuis!

 

Variant 1: Een rondje kunst en cultuur snuiven in twee uur tijd

De break-in buis geeft je een rondkijkje in de vruchten van creativiteit en spel, namelijk: kunst en cultuur. De eerste horde van wat logische puzzels overwonnen ga je aan de slag met beeldende kunst. Vervolgens speel je met letters, literatuur en ontmoet je Joske de Escortboy. Over hem gaan een aantal zwaar literair verantwoorde gedichten welke jullie met puzzels mogen ontdekken. Je duikt vervolgens het theater in, gaat films bekijken en ontdekt de wereld van musicals. Natuurlijk komt ook muziek aan bod. Leer noten lezen en ga lekker actief aan de slag. Heb jij zin in deze culturele ervaring?

Eenmaal de buis geopend heb je geen museumjaarkaart meer nodig en dompel je jezelf onder in een cultureel bad. Lukt het je het kunstzinnig hoogtepunt te bereiken? Dan kun je genieten van het afronden van het einddoel.

 

Variant 2: Reis om de wereld in twee uur tijd

Laat jezelf met de break-in koffer meenemen op een luchtschip, de wereld over. Tijdens deze reis doe je diverse continenten aan waar je verschillende opdrachten en uitdagingen op dient te lossen alvorens de reis verder kan gaan. Je start in Azie waar je logisch aan de slag gaat om de codes te ontdekken waarmee de reis verder kan gaan. De reisleider staat je telkens te woord en met de sleutel krijg je toegang tot het volgende reisdoel. Stap het luchtschip in en ontdek vervolgens ook Azie, Amerika en Europa. Heb jij zin in deze wereldreis?

Eenmaal de koffer geopend gaat de knop om en treed je binnen in een hele andere wereld. Lukt het je deze emotionele achtbaan te overleven en te genieten van het afronden van einddoel.

 

Ook op afstand zijn tips mogelijk

Omdat we niet letterlijk met je mee kunnen kijken zit er bij elk continent een escape envelop. Mocht je echt vastlopen dan kun je zo toch verder met je reis. Jij wint de uitdaging wanneer je echter aan het eindpunt komt zónder deze open te hebben hoeven maken.

Is het je gelukt?
Gefeliciteerd! Dat lukt echt niet iedereen ;)

Meer informatie

Prijzen

Het huren van de break-in buis (variant 1) of break-in koffer (variant 2) is 10 euro per dag of 15 euro voor een weekend. De betaling vind plaats via tikkie of contant.

Ophalen/inleveren

Ophalen kan op de dag van afspraak na 11 uur ‘sochtends. Je levert hem uiterlijk de dag erna om 10 uur weer in.

Locatie en adres

De break-in box is te af te halen en in te leveren op het volgende adres: Diemewei 4041, 6605XA Wijchen

Reserveren

De spellen kunnen reserveren worden door de chatfunctie op deze website te gebruiken (onderin je scherm) of te mailen via het contactformulier. We laten je dan zo snel mogelijk weten wanneer de box beschikbaar is.

Yes, ik wil op thuisontdekkingstocht

Laat snel van je horen, dan kijken we samen wanneer dat mogelijk zal zijn!