Bij playfulness gaat het niet om wat je doet, maar om opgaan in wat je doet. Het is het gevoel van tijdloosheid, van overvloed. Het is de pure vreugde waarmee je de nieuwe dag begroet. Helemaal in het hier-en-nu zijn. De vele sensaties tegelijkertijd ervaren in je lijf. De vreugde voelen van het in leven zijn. Zowel liefde omarmen, als verdriet of pijn. Playfulness is ja zeggen tegen het leven en voelen dat alles er mag zijn. Overgave. Acceptatie. Omdat er in jouw leven nooit iets anders dan je eigen ervaring ervan kan zijn. Ben jij een non-lineair denker en/of een multipotential? Iemand die zijn eigen pad is gaan lopen en geen coaching maar wel een broedplaats voor ontwikkeling zoekt? Ver voorbij problemen, oordelen of zaken uit het verleden? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Dagworkshops
Solo improvisatie

Korte training
Verhalend Inspireren

1-op-1
Xandra’s House of Yes

Het leven voelt speels wanneer de uitkomst er niet zo toe doet. Wanneer je jezelf niet zo serieus neemt. Je je niet bezig houdt met diploma’s aan de muur, titels achter je naam, bereikte omzetdoelen of het aantal likes dat je op social media krijgt.¬†Het is je open hart dat alle ervaringen in het leven omarmt. Geworteld in het huidige moment, niet gehinderd door vergelijk of valse hoop. Het is de bereidheid om niet te weten, niet te kunnen, niet te hoeven beheersen en daar niet langer bang voor zijn.¬†Het ontstaat wanneer je jezelf leert kennen als de magische creator. Niet omdat je alles beheerst en ten goede kunt draaien maar omdat vanuit je vanuit jouw perceptie alles cre√ęert. Omdat je vrede hebt gesloten met jezelf en de wereld om je heen komt er ruimte om volledig te gaan staan voor je¬†kwaliteiten en verlangens die jij de wereld gunt. Wanneer jij jouw motivatie richt in de hogere vormen van empathie, autonomie en authenticiteit dan is dit¬†mijn aanbod voor jou:

Verhalend Inspireren
Hoe verhalender je verhaal, des te inspirerender. Maar wat is dat: verhalendheid, of narrativiteit, zoals dat heet? Je leert het in deze korte cursus die ik samen met Paul Groos organiseer. Kom, vertel je verhaal!

Rawthentic Play
Ga van Authentic Play naar Rawthentic Play. Open je voor je ware natuur. Ter plekke. On the spot. Met playfulness als toegangsticket naar innerlijke wijsheid geef je expressie aan de vele verlangens van je hart. Doe jij eenmalig of vaker mee?

House of Yes
Mijn één op één traject is voor de future creators, spirit junkies en sensitive souls. Welkom in Xandra’s House of Yes! Een privé luchtkasteel waarin alles mogelijk is. En méér!

Uitzonderlijk goed, in de letterlijke betekenis van het woord. Ik heb iets tegen alle feel good, be yourself, follow your passion, everything begins with why-achtige initiatieven. Omdat er heel veel enthousiaste mensen zijn die net zelf de wow hebben gevonden en het eerst dat ze gaan doen is dat delen. Dit is één van de weinige uitzonderingen. Als je alle blabla zat bent, als je alles al gehoord hebt, kun je hier komen om echt nieuwe dingen te ontdekken, in een sfeer waarbij je je meer dan welkom voelt.

Emma Voerman

Auteur & Verteller

Picasso zei dat het hem een paar jaar kostte om te kunnen schilderen als een Renaissanceschilder , maar een leven lang om te kunnen schilderen als een kind. Als het er om gaat om in contact met je eigen kind te komen, is Xandra een heerlijke ouwe vrouw . Mij daagt ze uit spelend en ravottend door het leven te donderjaren. Ik zie er nu al naar uit haar tot haar vijfennegentigste tegen te blijven komen. (Al was het alleen al dat ik dan dik over de 100 ben….)

Jan Ruigrok

Interventieacrobaat bij, Rigardus