Individueel aanbod

Wanneer je de helderheid van je bewustzijn omarmt, vind je antwoorden wanneer vragen je overweldigen. Ervaar je een stroom van creativiteit, gemak en energie die je leven verrijkt. Gun jezelf helderheid. Gun jezelf licht. 

Let's talk!

Coaching / Supervisie
Stop als (bege)leider te worstelen met ‘wat is’, leer eenvoudigweg ermee ’te zijn’. 

Lees hier meer

Individuele Retraite
Op ontspannen wijze kun je beter zien én doen wat nodig is. Hervind je innerlijke helderheid en wijsheid.

Lees hier meer

Dit is een uitnodiging om de reis van acceptatie te beginnen. Laat het streven naar voortdurende verbetering los. Laat de vragen los over hoe je jezelf (of anderen) emotioneel kunt genezen of hoe je beter met emoties om kunt gaan. Word nieuwsgierig naar hoe deze ervaringen in jou ontstaan. Duik diep in de werking van je geest en lichaam. Laat je bewustzijn ontvouwen.

In deze ruimte, kun je alles ervaren zonder dat het ooit ’teveel’ wordt. In deze ruimte, kun je elke menselijke ervaring accepteren zonder erin op te gaan. Nodig jezelf uit om met heel je wezen ‘ja’ te zeggen tegen ervaringen. Het leven wordt wonderbaarlijk als je je opent voor het mysterie van het bestaan!

Erken de unieke perfectie die in elk moment verborgen ligt!

Bij mij ga je ontdekken hoe de menselijke ervaring ontstaat, zodat de weerstand tegen het leven vervaagt. Zelfs een verfrommeld stuk papier op de vloer kan een voorbeeld zijn van natuurlijke perfectie, hoewel je op dat moment misschien liever een opgeruimd huis had.

Als je gaat zien dat alles in het leven perfect is – anders dan je dacht dat ‘perfect’ was – dan leef je paradoxaal genoeg ontspannen. Dan is het papier op de vloer een herinnering dat het leven zich niet altijd ordelijk en netjes ontvouwt, maar het is altijd precies zoals het bedoeld is. Bijvoorbeeld als herinnering aan onze eigen menselijkheid.

Ik laat je dat zien. Telkens opnieuw ervaren. Zodat jij kunt ontspannen in wat is. Je weerstand wegvalt. En weer verder kunt op je pad. Onbevangen. Onderzoekend. Vrij.