Jij bent een mooidromer, een betermaker, een visionair van het verlangen, een tovenaar van transformatie, een bewaker van de toekomst, een stralend baken van leiderschap. Je bent geboren en opgegroeid in het tijdperk van ‘doe meer, sneller’ – een wereld geketend aan de mantra van efficiĂ«ntie. De hamerende hartslag van de ratrace was lang jouw metgezel. Maar je kunt niet langer de schaduwzijde negeren – de angst om te falen die als een wurgslang door het bedrijfsleven kronkelt, de stille fluistering van het bedriegerssyndroom die velen klein houdt en wat eeuwig zonde is. Je bent getuige geweest dat bureaucratie de autonomie verstikt en de menselijke waardigheid vaak ondergeschikt wordt gemaakt aan budgetbeperkingen.

Je hunkert naar een herontdekking van een werkwijze die de prachtige diversiteit en onderlinge verbondenheid van ons leven omarmt. Met hart en ziel streef je elke dag naar deze transformatie. Soms met een stralende vreugde, soms met een zwaarmoedige blik. Voel je je een eenzaam strijder op deze uitdagende reis? Weet dan dit: je bent niet alleen. Ik ben hier, aan je zijde, om je te ondersteunen. Samen kunnen we je diepe potentieel ontsluiten, de uitdagingen met moed tegemoet treden, en een nieuw pad banen naar een stralende horizon. Want ik geloof in jou als een katalysator voor verandering, een vlam van transformatiekracht. Samen kunnen we een nieuwe toekomst bouwen. Laten we beginnen bij de kern hiervan. Bij jou! 

Mijn persoonlijke coaching sessies bieden je een exclusieve kans om terug te keren naar je kern. Het is deze transformatie van binnenuit die een blijvende impact zal hebben op zowel je persoonlijke als professionele leven.

Ik geloof in jouw kracht en potentieel om een inspirerend lichtpunt zijn voor anderen en het verschil te maken. Laat je innerlijke vuur weer ontbranden en zet daarmee een golf van positieve verandering in gang die de wereld zal transformeren.

Vanuit mijn eigen ervaring met ontwaakt bewustzijn zal ik je laten zien hoe dit werkt en wat ik destijds nodig had gehad toen ik werkte als veranderaar, interim manager en locatieleider. Ik weet voor welke uitdaging je staat. Leer mij kennen en laat ons samen werken aan jouw pad van leiderschap en transformatie.

De rust hervinden wanneer je je niet rustig voelt
Comfortabel vanuit je kantoor of thuis, krijg je de kans om je ware leiderschapspotentieel te herontdekken. Neem even een adempauze van de drukte van kantoor, luister naar de roeping van je authentieke leiderschap en dompel je onder in een dieper begrip van jouw reis. Deze transformatiesessies zijn bedoeld voor jou als je behoefte hebt om periodiek met iemand te sparren. In het licht van bewustzijn kunnen we de wereld, onze organisaties en vooral onszelf met frisse ogen bekijken.

Wanneer we niet langer geobsedeerd zijn door de minutieuze details van onze werksituatie, wordt het alsof we plotseling het pad voor ons zien, en weer helder weten wat te doen. In plaats van te worstelen met ‘wat is’, kunnen we leren om eenvoudigweg ’te zijn’ met wat is. We kunnen de golven van ervaring omarmen, niet als obstakels, maar als uitnodigingen om dieper te gaan, om dichter bij de waarheid van onze leiderschapskracht te komen.

Ben je een professioneel leider met een diepe oriëntatie op persoonlijke groei en ontwikkeling? Dan is deze 1-op-1 coaching wellicht precies wat je nodig hebt! Ik neem je mee naar de stilte achter je vragen, de bevlogen wens onder je uitdagingen en de innerlijke ruimte die jouw unieke leiderschap vormt. Wanneer je dit opnieuw kunt ervaren, herontdek je je eigen oplossingen, voel je de coherentie onder paradoxen en de tussenruimte in beknellingen. Dan weet je weer wat wijs is om te doen. Het klinkt eenvoudig, en dat is het ook.

Praktisch gezien ontmoeten we elkaar via zoom op een tijdstip dat voor jou werkt, waarbij we gedurende een uur samen kijken naar hoe de menselijke ervaring zich ontvouwt in jouw leiderschapsreis. Voel je welkom in mijn 1-op-1 coaching sessies.

Klinkt dit goed? Neem contact met me op! 

Tarieven
De vergoeding voor een transformatiesessie is € 125,- per 60 minuten.  
Wanneer de werkgever betaalt gelden andere tarieven. Lees hier meer.

 

Ik ben zoveel meer mij, als ik bij jou ben Xandra!

The School of Play (onderdeel van het Embodiment Centrum) is opgenomen in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) waardoor onze trajecten zijn vrijgesteld van BTW-heffing.