De wereld waarin jij en ik zijn opgegroeid, lijkt op een goed geoliede machine – effici√ęnt, gestandaardiseerd, door en door logisch, die soms door bureaucratie de autonomie verstikt en menselijke waardigheid ondergeschikt maakt aan budgetbeperkingen. ¬†Onze procedures en protocollen zijn een beetje zoals een strak gepland feestje. Iedereen op zijn plek, alles volgens een tijdschema. Maar het leven? Dat is de spontane afterparty, waar alles gebeurt. Niet perfect, maar oh zo echt. Daar waar je echt verbindt, bijdraagt en de echte jij naar voren komt. En dat is waar het om gaat, die diepe connectie, die puurheid.¬†

Het leven laat zich echter niet vangen in nette, losstaande systemen. Het is een oneindige, dansende kluwen van verbindingen en afhankelijkheden. En dat is waar je naar hunkert – die heelheid, die eenheid. ¬†Als jij af en toe een¬†knoop in je maag voelt, een innerlijke stem die zegt: “Er moet meer zijn!” Dat is je ziel die roept. Dat is je echte jij, die op een andere manier wil leven en werken. Op jouw √©igen manier wil leiden en begeleiden. Je wilt vrij breken. Je niet beperkt voelen. Je bent bij mij aan het juiste adres.

De rust hervinden wanneer je je niet rustig voelt
Heb jij een diepe ori√ęntatie op persoonlijke groei en ontwikkeling? Dan zijn deze 1-op-1 sessies mogelijk precies wat je zoekt. Samen duiken we in de essentie achter je vragen, de passie onder je uitdagingen en de kern die jou uniek maakt. Wanneer je die opnieuw voelt, herontdek je je eigen oplossingen en ervaar je de harmonie in tegenstellingen en de vrijheid binnen beperkingen. Zo herken je wat wijsheid in actie werkelijk betekent. Eenvoudig, net zoals het vinden van je ware zelf.

Jouw innerlijke kompas is niet zomaar een gids; het IS de weg. En ik? Ik reis met liefde een stukje met je mee. Niet om je te zeggen wat je moet doen, maar om samen de dans van het leven te ervaren. Om te ontdekken, te lachen, te huilen, en te groeien. Als je behoefte voelt om periodiek te sparren en de rijke menselijke ervaring binnenin te ontvouwen, zijn deze sessies voor jou. Of je nu comfortabel vanuit je kantoor zit, thuis op de bank, of bij mij in de praktijk in Wijchen, gun jezelf die adempauze om naar je authentieke zelf te luisteren. Voelt dit juist voor jou? Neem dan contact op!

Zo werkt het:
Het tarief voor flexibele gesprekken is ‚ā¨225,- per sessie van circa 1,5 uur. Bij afspraak op uw eigen locatie komt er een reiskostenvergoeding bij. Na akkoord (evt van werkgever), plannen we een vervolgafspraak en begint jouw persoonlijke traject. Gedurende dit proces ben ik 24/7 beschikbaar voor tussentijdse communicatie via whatsapp. Uitdagingen en dus ook inzichten vinden immers veelal tussentijds plaats. De trajecten kunnen ‘blended’ ingezet worden, wat betekent dat ze een combinatie zijn van live en online gesprekken.

Ik ben zoveel meer mij, als ik bij jou vandaan kom Xandra!

De wereld waarin we zijn opgegroeid, doet me denken aan die trui die je oude tante voor je breide. Systemen in zorg en onderwijs zijn net als die truien: met liefde gemaakt, maar in de praktijk? Net niet jouw stijl. Te kriebelig, of gewoonweg een maatje te krap. Net als met die trui, kunnen we samen op zoek gaan naar jouw perfecte pasvorm. Een levensstijl die echt bij je past, zonder de jeuk van verouderde systemen.¬†In mijn persoonlijke coaching sessies bied ik je de kans om je eigen unieke ’trui’ te vinden en aan te trekken, die echt past bij jouw essentie.

Met mijn vroegere ervaringen als veranderaar, interim manager en locatieleider bied ik je het inzicht dat ik destijds graag zelf had gehad. Maar wees gewaarschuwd: ik verpak mijn wijsheid niet in glitterpapier. Ik bied je geen omweg rond de realiteit en tover geen oplossingen uit een hoed. Wat ik je wel bied, is een authentieke, diepgaande reis die je helpt moed, helderheid en visionaire daadkracht te ontdekken. Voel je welkom en laten we jouw perfecte pasvorm samen ontdekken!

 

Xandra is een van die zeldzame mensen die de kennis rondom het begeleiden van (getalenteerde) mensen echt belichaamt. Het is geen kennis meer of een set technieken maar een staat van zijn. Iedereen die de kans krijgt om met Xandra te werken als trainer, coach, docent of begeleider zal de transformatie in zichzelf direct merken.

Tijl Koenderink

Expert bij Novilo - Directeur-bestuurder Passend Onderwijs

Xandra heeft een heel fijne energie, is creatief en durft zichzelf te zijn. Haar kwetsbaarheid, haar lef om te doen en haar vermogen om echt te luisteren maken haar tot een heerlijk persoon om mee samen te werken. Steeds weer komt ze met bijzondere ideeen en krachtige inspiratie. Ze levert een prachtige positieve bijdrage aan mensen die haar mogen leren kennen.

Mark Verhees

Positiviteits-expert, bestseller-auteur, Voor Positiviteit