Welkom bij deze betoverende eendaagse retraite, een samensmelting van non-duale dialoog en helende aanrakingen, een plek waar ik je zal begeleiden om de storm in je geest te temmen en de deuren van je hart wijd open te zwaaien. Echt, vruchtbaar leiderschap vraagt niet van je om de klok rond te werken, jezelf te wringen in lastige beslissingen of je tanden stuk te bijten op doorzetten. Nee, het nodigt je uit om door een andere lens te kijken, om je volledig te wijden aan het hier en nu, het huidige moment, stralend van oneindige mogelijkheden. Dat is waar ik je in twee dagdelen naar terugbreng. 

Ik nodig je uit om de bekende gedachtepaden te verlaten en je te verbinden met de diepe stilte die altijd aanwezig is, een constante onderstroom in het drukke rivierbed van het leven. Door je bewustzijn te verruimen en de wereld te aanschouwen vanuit een hoger uitzichtpunt, kun je het spektakel van het leven waarnemen zonder oordeel. Op dat moment fluistert je innerlijke wijsheid haar zachte raadgevingen, en zul je ontdekken dat je weet wat te doen, zelfs wanneer je niet weet wat te doen. Mag ik je hiervoor verwelkomen?

Deze individuele retraite is een unieke gelegenheid om een intiem en heilzaam spiritueel onderzoek te starten. Het is specifiek voor diegenen die al eerder met mij hebben gewerkt in privé-sessies of een opleiding en voor diegenen die al een aantal jaren op een spiritueel pad zijn (bv Zen / Boeddhistische/ Advaita-tradities of de drie principes) en behoefte hebben aan een belichaamde verdieping.

Je wordt geleid en ondersteund – door middel van directe vragen en contemplaties – om te verdiepen in de aanwezigheid van je ‘ware aard’ en dit te belichamen.¬†Hoe dat werkt leer ik je graag vanuit mijn¬†eigen ervaring met ontwaakt bewustzijn in het dagelijks leven.

Leer me kennen, lees mijn verhaal

Door anders te kijken, leer je echt zien
Bij The School of Play bied ik op maat gemaakte individuele retraites aan die perfect aansluiten bij jouw behoeften en verlangens. Trakteer jezelf op een combinatie van een individueel leertraject, meditatie, massages en nonduale coaching, en ontdek de perfecte balans tussen lichaam, geest en ziel. Laat de hectiek van het dagelijks leven achter je en dompel jezelf onder in een ervaring van innerlijke rust en zelfontdekking.

De individuele retraites zijn ideaal voor jou als professional die effectiever en met meer inzicht wilt leiden en begeleiden. Ontwikkel een cruciaal ander perspectief op het leven zonder dat je een routekaart nodig hebt om ‘ergens’ te komen. Je kunt je ogen openen voor wat er is, alsof je wakker wordt en de wereld fris aanschouwt. Ineens weet je moeiteloos wat te doen. Wanneer je niet langer inzoomt op wat er gaande is in je werksituatie (en hoe je je ego daarin beter kunt laten functioneren), kun je onderzoeken h√≥√© dat is ontstaan (en ‘zijn’ met wat is).

Ben je een gevoelige ziel met een diepe ori√ęntatie op persoonlijke groei? Dan is deze retraite wellicht precies wat jij zoekt!¬†Gedurende twee dagdelen (aaneengesloten, verdeeld over 2 dagen of over een periode van maximaal 2 weken uitgespreid) bied ik je een setting die uitnodigt om de ruimte voorbij het denken te ervaren. We nemen je mee naar de stilte achter je vraag, de liefdevolle wens onder je uitdaging en de ruimte die je altijd al bent. Wanneer je dit opnieuw kunt ervaren, hervind je je eigen oplossingen, voel je de heelheid onder paradoxen en de tussenruimte in beknelling. Dan weet je weer wat wijs is om te doen. Dat klinkt makkelijk, en dat is het ook.

Praktisch gezien ontmoeten we elkaar tijdens deze dagdelen voor een individueel leertraject (of individuele Inquiry) in Wijchen, waarbij we niet zozeer ingaan op de aard van je uitdagingen, maar samen kijken naar hoe de menselijke ervaring ontstaat. Daarna volgt een korte nonduale meditatie om je inzichten te verdiepen. We sluiten het dagdeel telkens af met een holistische Kum Nye oliemassage (welke ultiem geschikt is voor mensen die veel tijd in dezelfde houding doorbrengen of onder druk staan) zodat je niet enkel met een helder hoofd, maar ook met een ontspannen lichaam huiswaarts keert. 

* Hoe meer je de heelheid van je eigen wezen waardeert en respecteert, hoe makkelijker je dit ook bij anderen doet.
* Hoe meer je ‘ja’ kunt zeggen tegen het huidige moment, des te minder je het als problematisch ervaart.
* Hoe meer je leeft met een open hart en open ziel, des te minder je hoeft te doen, doen, doen om te kunnen Zijn.
* Hoe meer je begrijpt hoe de wereld in ons verschijnt, des te meer je vanuit compassie kunt werken in plaats van dat je anderen helpt met hun struggles. Hierdoor houd je zelf meer energie over aan het einde van de werkdag, waardoor je effectiever en doelgerichter wordt.

Welkom bij Xandra’s House of Yes! Hier betreed je een priv√©ruimte waarin alles mogelijk is en meer. Laat je onderdompelen in een wereld van ontdekking, groei en transformatie, afgestemd op jouw unieke behoeften als leider en mens. We kijken ernaar uit je te verwelkomen in onze oase van rust en zelfontplooiing.

Klinkt dit goed? Neem contact met me op! 

Tarieven
Een individuele leerretraite zoals hierboven beschreven kost¬†‚ā¨ 575,-
Wanneer de werkgever betaalt gelden andere tarieven. Lees hier meer.

Een grote vette aanrader. Al zeg ik het zelf =)