De moed om te falen

DONDERDAG 21 september –  12:30 – 16:30

Welkom bij deze inspiratiedag, waarin ‘falen’ en ‘slagen’ niet langer tegenover elkaar staan, maar simpelweg verschillende uitdrukkingen zijn van ons mens-zijn. Dit is het paradigma van de menselijkheid. In dit nieuwe perspectief is er geen falen, er zijn alleen ervaringen. Elke actie, elke reactie, is een reflectie van wie je bent, een expressie van je eigen unieke pad in het leven. Via speelse activiteiten en interacties zet je jezelf in beweging en ga je durven experimenteren. En dat werkt door naar anderen. Want als jij gaat voorleven dat je je niet langer tegen hoeft te laten houden door ‘wat hoort’ of ‘wat men kan denken’, kan er weer gehoor worden gegeven aan de eigen wensen, eigen impulsen, de eigen unieke weg. Meld je nu aan en begin aan deze reis van zelfontplooiing!

 

€85,-

Zomertaling 27 te Wijchen (onder Nijmegen)
Prijs is incl koffie/thee gedurende de middag.

Het lef om te stralen

Donderdag 23 november –  09:30 – 16:30

Authenticiteit is belangrijk als ondernemer én op de werkvloer. Organisaties worden succesvoller als werknemers zichzelf kunnen zijn. Daarom draait deze inspiratiedag helemaal om ‘Het Lef om te Stralen’. Deze dag nodigt je uit om je authentieke zelf te verkennen en te omarmen.

Ontdek dat je unieke talenten geen grenzen kennen, behalve die je jezelf oplegt. Ontdek hoe je je ware zelf kunt eren en laat de wereld zien wie je echt bent. Het gaat niet om perfectie, maar om authenticiteit. ‘Het Lef om te Stralen’ is een uitnodiging tot pure openheid, een viering van jouw unieke bijdrage aan de wereld. Het is jouw tijd om te stralen. Wees uitgesproken, niet uitgepraat. Dus laat jezelf maar zien!

 

Verwelkom jezelf bij de inspirerende eendaagse ‘Lef om te Stralen’, waarin jouw unieke talenten en vaardigheden niet als afzonderlijke elementen worden gezien, maar als complementaire aspecten van je leiderschap. In deze non-duale benadering zijn je sterktes geen geïsoleerde vermogens, maar zijn ze wezenlijk verweven met je gehele wezen. Elke bekwaamheid, elk talent, is een uitdrukking van jouw unieke pad. Door deel te nemen aan dynamische activiteiten en interacties, ontwaak je tot je ware potentieel en durf je je volledige authenticiteit te omarmen. Dit heeft een krachtige invloed op iedereen om je heen. Als je laat zien dat je niet langer beperkt wordt door traditionele normen of verwachtingen, inspireer je anderen om hun ware kern te volgen en hun eigen unieke reis te omarmen. 

€165,-

Zomertaling 27 te Wijchen (onder Nijmegen)
Je ontvangt een certificaat aan het einde van de inspiratiedag.
Prijs is incl koffie/thee gedurende de opleidingsdag, gelieve zelf voor lunch te zorgen.