Eindelijk! Iemand die de ballen had om de onnozele gekkigheid van clownerie en improvisatie te combineren met serieus spirituele zaken zoals non-dualiteit.¬†Hier vind je opleidingen die alle conventionele clich√©matigheden omzeilen en jou ‚Äď de ster van de show ‚Äď rijpe, pure inzichten biedt die je leven voorgoed zouden kunnen veranderen en die je¬†in kunt inzetten als loopbaan- of lifestyle coach, trainer, therapeut, psycholoog of jongerenwerker.

We leven in een wereld van tegenstellingen, van licht en donker, waar en onwaar, positief en negatief. Spelen zet dit alles op z’n kop. Het laat je contact maken met een wereld die nog vloeibaar is en waar geen¬†enige dualiteit op de lange termijn houdbaar is. Zo laat je los¬†wie je denkt te (moeten) zijn en kunt ontdekken wie je werkelijk bent. Dat vermindert de angst om te presteren en de kramp je te bewijzen en ontsluit het pure potentieel bij de mensen met wie je werkt.

The School of Play nodigt je uit in het land van innerlijke onschuld, waar je een overvloed aan bijzondere ervaringen en prachtige mensen zult tegenkomen.  Je wordt door jouw reisgids Xandra van Hooff uitgenodigd om het leven en jezelf op radicaal transformerende manieren te ervaren en terug te keren naar je oorspronkelijke nonduale staat. Zodat je dit in je begeleiding ook aan anderen door kunt geven. 

Wees welkom!

OVER MIJ

OVER JOU

OVER DE WERKVORMEN

OVER NONDUALITEIT

Waarom ‘The School of Play’?

Het leven als goddelijk theaterspel (leela) zien, voelt licht en luchtig. Het is het woord Play in de bedrijfsnaam wat naar deze speelsheid verwijst, die je contact laat maken met een wereld die nog vloeibaar is en waar geen enige dualiteit op de lange termijn houdbaar is. Het is de uitnodiging van het leven zelf.

Daarnaast zie je het Griekse woord scola¬†in mijn bedrijfsnaam terug. Deze vrijplaatsen werden in de oudheid opgericht om kinderen te beschermen tegen de druk van het harde werkende leven. Een plek waar ze terecht konden om zich persoonlijk te ontwikkelen en moeiteloos zichzelf konden zijn.¬†Ik bied ook zo’n vrijplaats. Zodat jij je moeiteloos kunt ontwikkelen. En kunt leren dit ook voor anderen te doen.

Eerlijke waarschuwing: er kan in de trainingen en bijeenkomsten gebruik gemaakt worden van vloekende taal, oneerbiedige humor, seksuele grappen en ego-verpletterende wijsheid. Dit is geen opleidingsinstituut waar je je ouders mee naartoe neemt als je je diploma op komt halen. Als je op zoek bent naar to-the-point methoden of spectaculaire stappenplannen dan ben je hier ook aan het verkeerde adres. Verwacht eerder regenbogen en eenhoorns hier =)

Lef om te Stralen

Niks ‚Äėlijstjes invullen‚Äô en via testjes weten wie je bent en wat je kunt. Zelfkennis vergaren is soms gewoon hard werken. Maar daarna kun je wel relaxt(er) leven. Het is het waard!

Moed om te Falen

Doet een beetje pijn, dat falen. Logisch dat we het vermijden. Werkt alleen niet op de lange termijn. Daarom mag je het op gaan zoeken. Leren verdragen. Speels, dat dan weer wel.

Theater van het Leven

Dus jij wilt belachelijk goed authentiek zijn? Ik leer je ‚Äėbelachelijk‚Äô en ‚Äėgoed genoeg‚Äô. Doe jij lekker de rest.¬†Zo wordt op een playful manier kwetsbaarheid jouw grootste kracht.

1-op-1

Oké, je geeft het toe. Je bent zo gek als een deur. Jammer alleen dat niemand dat ziet. Klaar met schone schijn? Werk een jaar lang één-op-één met mij naast je opleiding.