Eindelijk! Iemand die de ballen had om de onnozele gekkigheid van clownerie en improvisatie te combineren met serieus spirituele zaken zoals¬†non-dualiteit. Hier vind je opleidingen die alle¬†conventionele clich√©matigheden omzeilen en jou ‚Äď de ster van de show ‚Äď pure, inzichten biedt die je leven voorgoed zouden kunnen veranderen. Durf jij los te laten wie je denkt te (moeten) zijn en ontdekken wie je werkelijk bent?

We leven in een wereld van tegenstellingen, van licht en donker, waar en onwaar, positief en negatief. Spelen zet dit alles op z’n kop. Het laat je contact maken met een wereld die nog vloeibaar is en waar geen¬†enige dualiteit op de lange termijn houdbaar is. The School of Play nodigt je uit in het land van innerlijke onschuld, waar je een overvloed aan bijzondere ervaringen en prachtige mensen zult tegenkomen.

Je wordt door jouw reisgids Xandra van Hooff uitgenodigd om het leven en jezelf op radicaal transformerende manieren te ervaren en terug te keren naar je oorspronkelijke nonduale staat. Speels. Introspectief. Inspirerend. Verbindend. En altijd vanuit het oogpunt dat er niets mis met je is. Ze nodigt je uit om niet alleen zelf zo te leven maar ook om anderen te gaan (bege-)leiden. Er kunnen immers niet genoeg gave gekkies zijn!

Eerlijke waarschuwing: er kan gebruik gemaakt worden van vloekende taal, oneerbiedige humor, seksuele grappen en ego-verpletterende wijsheid. Dit is geen opleidingsinstituut waar je je ouders mee naartoe neemt als je je diploma op komt halen. Als je op zoek bent naar effectieve principes, spectaculaire stappenplannen en to-the-point methoden dan ben je hier ook aan het verkeerde adres. Verwacht eerder regenbogen en eenhoorns hier =)

Wees welkom!

Improvisatie

Verwondering is het begin van alle wijsheid. Het stelt je in staat om elke keer opnieuw de wereld met nieuwe ogen te bezien en daardoor nieuwe zaken te ontdekken. Over jezelf, de ander en de wereld om je heen.

Psychologie

Als we spelen zijn we tot in onze diepste vezels onszelf. Ook al voelen we ons ikje dan juist minder sterk en vallen we samen met wat we doen. Dat gebeurt intuitief. Moeiteloos. Ontdek hoe makkelijk het leven kan zijn.

Nondualiteit

Afgescheidenheid en ‘moeten’ vallen weg wanneer je speelt, waardoor je tijdelijk een ‘andere wereld’ creert. Ditzelfde gebeurd wanneer je je bewust bent van het feit dat jij de toeschouwer van je eigen innerlijke drama bent.¬†

Lef om te Stralen

Niks ‚Äėlijstjes invullen‚Äô en via testjes weten wie je bent en wat je kunt. Zelfkennis vergaren is soms gewoon hard werken. Maar daarna kun je wel relaxt(er) leven. Het is het waard!

Moed om te Falen

Doet een beetje pijn, dat falen. Logisch dat we het vermijden. Werkt alleen niet op de lange termijn. Daarom mag je het op gaan zoeken. Leren verdragen. Speels, dat dan weer wel.

Theater van het Leven

Dus jij wilt belachelijk goed authentiek zijn? Ik leer je ‚Äėbelachelijk‚Äô en ‚Äėgoed genoeg‚Äô. Doe jij lekker de rest.¬†Zo wordt op een playful manier kwetsbaarheid jouw grootste kracht.

1-op-1

Oké, je geeft het toe. Je bent zo gek als een deur. Jammer alleen dat niemand dat ziet. Klaar met schone schijn? Werk een jaar lang één-op-één met mij naast je opleiding.