Let’s play!

1-op-1

Deelnemers kunnen ervoor kiezen een intensiever traject in te gaan waarbij ik je coach en train om in verbinding te komen met jouw innerlijke leiderschap. Klik op de link voor meer informatie.

Losse activiteiten

Gun jij jezelf de vrijheid om onbevangen jezelf te zijn? Het kind in jezelf op te zoeken? Met al je zintuigen te genieten van wat de wereld biedt? Kijk voor de verschillende mogelijkheden zoals Mellow Fest, lachworkshops en lichtzwaardgevechten achter de link of schrijf je in voor de nieuwsbrief

Kies hieronder de opleiding die je het beste past of doe ze allemaal ;-)

Ik wil speelser leven en (bege)leiden

In theater van het leven creëer je drama, duikt erin, maakt het erger, geniet ervan én lost het weer op. En al die tijd besef je dat je slechts een figurant op het levenstoneel bent. Hierdoor wordt playfulness een hele vrolijke en relaxte manier om te leven en werken.

Ik wil anderen laten groeien

De leukste ‘preventieve’ faalangsttraining in Nederland! Met speelse werkvormen worden diverse faalvaardigheden getraind en tegelijkertijd de creativiteit gestimuleerd wat leidt tot meer vrijheid, openheid en spontaniteit.

Ik wil anderen laten bloeien

Hoe fantastisch zou het zijn als werken voelt als spelen en je er energie van krijgt? Positieve psychologie geeft de manier, deze opleiding het creatieve sausje. Zodat ook jouw klanten hun droombaan of droombedrijf kunnen creëren.