Volg het spoor van jouw plezier

en ontdek waar dit je brengt!

Ik wil anderen laten groeien

De leukste ‘preventieve’ faalangsttraining in Nederland! Met speelse werkvormen worden diverse faalvaardigheden getraind en tegelijkertijd de creativiteit gestimuleerd wat leidt tot meer vrijheid, openheid en spontaniteit.

Ik wil anderen laten bloeien

Hoe fantastisch zou het zijn als werken voelt als spelen en je er energie van krijgt? Positieve psychologie geeft de manier, deze opleiding het creatieve sausje. Zodat ook jouw klanten hun droombaan of droombedrijf kunnen creëren.

Ik wil speelser leven en (bege)leiden

In theater van het leven creëer je drama, duikt erin, maakt het erger, geniet ervan én lost het weer op. En al die tijd besef je dat je slechts een figurant op het levenstoneel bent. Hierdoor wordt playfulness een hele vrolijke en relaxte manier om te leven en werken.

Losse events

Gun jij jezelf de vrijheid om onbevangen jezelf te zijn? Het kind in jezelf op te zoeken? Met al je zintuigen te genieten van wat de wereld biedt? Klik op de links voor de verschillende mogelijkheden zoals de workshop stembevrijding in oktober of het Mellow Fest weekend eind augustus.

Wil je 1-op-1

Wil je één-op-één met mij aan de slag? Tof! Ik ga graag met je op Ik ga graag met je op expeditie =)

 

Agenda

Deze data worden verzet:
9 apr: Psychologie van HSP toolbox
17 apr/8 mei: Moed om te Falen VJ20/5
23/24 apr: Psychologie van HSP blok 5
15 mei: Moed om te Falen VJ20/6

Geplande data die hopelijk doorgaan:
5 juni: Moed om te Falen VJ20/7
12 juni: Moed om te Falen VJ20/8
2/3 juli: Lef om te Stralen NJ19/blok 4
28 -30 aug: Mellow Fest
10-11 sept: Theater van het Leven
17-18 sept: Moed om te Falen
24-25 sept: Lef om te Stralen NJ20
1 okt: Kennisfestival
? okt: Stembevrijding

The School of Play is dankzij een positieve toetsing door het Centrum voor Post Initieel Onderwijs (CPION) opgenomen in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) waardoor onze opleidingen en trajecten zijn vrijgesteld van BTW-heffing.