Van oudsher is het podium de plek waar we emoties en dromen zichtbaar maken. Het is daar waar creativiteit, verbeeldingskracht en schoonheid tot bloei komen en we genieten van alle aspecten van onze menselijkheid. Via de uitvoerende kunsten wordt je uitgenodigd te reflecteren op het alledaagse bestaan vol veranderingen, twijfel en onzekerheid. Het laat je (opnieuw) verbinden met de zin van je bestaan.  Ik nodig je uit om de kunstenaar in jezelf op te zoeken en een kunstwerk te creëren van jouw leven. In dit programma leer je zichtbaar te worden met je binnenwereld, impulsief woorden gevend aan de directheid van je ervaringen. En je toont de meest pure versie van jezelf. Ter plekke. On the spot. Dát is LevensKunst. Solo-impro op de meest authentieke manier. 

Resultaten
* Je wordt creatiever
* Je ervaart meer helderheid
* Het leven voelt luchtiger
* Je past embodied storytelling toe
* Kernwaarden komen tot leven
* Verbinding met jezelf en anderen
* Minder stress, meer plezier & flow

Achtergrond LevensKunst training
Wanneer mensen samenkomen en de tijd nemen om uit te drukken wat in hen leeft dan ontstaat er iets magisch. Waarde krijgt vorm in beweging. Motivatie een richting via klank. Liefde ziet zichzelf in het gezicht van de ander weerspiegelt. En schoonheid vindt perfectie in menselijke onhandigheid. Daarvoor hoef je geen professioneel kunstenaar te zijn. Het enige dat nodig is dat je contact leert maken met de stille plek in jezelf, waar je alert bent, maar geen last hebt van storende gedachten. De plek waar je moeiteloos in kunt tappen op je intuitie en de wijsheid van je lichaam. Waar je kunt putten uit de onuitputtelijke bron van creativiteit. Dit zorgt ervoor dat jij – daar waar je professionele handelen een directe interventie vraagt – je intuitiever, vrijer en authentieker bent. 

LevensKunst is een blended learning programma. Het omvat tweewekelijkse online bijeenkomsten  (waarin we veel werken in kleine groepjes of één-op-één) en drie verschillende driedaagse live workshops door het jaar heen. Deze onderdelen zijn ook los van elkaar te volgen. Er is geen verplichte literatuur of huiswerk.

 Certificering
Je ontvangt een certificaat van geweldigheid aan het einde van het jaar wanneer je alle onderdelen gevolgd hebt.

Wat zeggen deelnemers?
“Dit werkt verslavend. Ik wil meer.”
“Ik handel nu vanuit alignment.”
“Dit verandert me op een wezenlijk niveau waarvan ik niet eens wist dat daar verandering mogelijk was.”

Kosten
LevensKunst online €1950,-
LevensKunst Live workshop €325,- 

Bij aanschaf van het totaalpakket ontvang je 20% korting en betaalt € 195,- per maand. 

Praktisch

LevensKunst Online

Online sessies op woensdagochtend

Data 2022

5 + 19 januari, 2 + 16 februari, 2 + 16 + 30 maart, 13 april, 18 mei, 1 + 15 + 29 juni, 7 + 21 september, 5 + 19 oktober, 2 + 16 + 30 november, 14 december.

Tijden

Woensdag 09.00 – 12.30 uur

Inhoud

In de wekelijkse bijeenkomsten werken we met diverse kleine speelse opdrachten om jouw creativiteit te laten stromen. Zo leer je leven en werken met een hart dat open genoeg is om nieuwsgierig te blijven en moedig genoeg om pure vreugde te voelen.

LevensKunst Live

Live driedaagsen in Wijchen

Data / tijden 2022

22 t/m 24 april 2022
26 t/m 29 aug 2022
28 t/m 30 dec 2022

Tijden

Dagelijks 9.30 – 16.30 uur

Inhoud

De driedaagse live workshops zijn allen een klein beetje verschillend van aard. Wel dragen ze allemaal bij aan “LevensKunst” waarbij je tijdens het spelen sterk in het ‘hier en nu’ blijft en ook bevorderen ze embodied (belichaamd) improviseren 

The School of Play is opgenomen in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) waardoor onze opleidingen en trajecten zijn vrijgesteld van BTW-heffing.

Xandra van Hooff (1976) gebruikt improvisatietheater, clownerie, lichaamswijsheidsoefeningen en haar vaardigheden als transformatief facilitator om anderen te helpen zelfcompassie te beoefenen. Franki Anderson herkende de Fool in haar en moedigde aan met dit werk door te gaan en deze improvorm  verder te onderzoeken en zelf ook te gaan onderwijzen. Snel daarna maakte ze kennis met InterPlay,  een actieve en creatieve manier om de wijsheid van het lichaam te ontsluiten – en viel voor de eenvoud van dit werk. Het nodigt je uit tot authentieke zelfexpressie en laat je contact maken met je eigen gevoel voor magie. Xandra combineert dit met de kunst en wetenschap van transformatieve coaching zodat jij van schaarste naar overvloed kunt gaan in je werk en leven. Geef je de voorkeur aan ontspannen uitdaging en liefdevolle chaos, boven “in jezelf geloven” en een eindeloze stroom van ‘fake it till you make it’ strategieën? Deze jaarcirkel is gecreëerd met jou in gedachten!