Ben je op zoek naar een unieke spreker voor een event, bijeenkomst, congres of bijscholingsdag? Wil je een (in-company) workshop op maat? Samen met je intervisiegroep een workshop volgen? Je bent bij mij aan het juiste adres. Ik combineer praktische kennis en vaardigheden met non-duale principes om de deelnemers te helpen hun volledige potentieel te bereiken en hun bewustzijn te vergroten. Of je nu op zoek bent naar het verbeteren van teamwerk, persoonlijke ontwikkeling of creativiteit, mijn workshops zijn ontworpen om een diepgaande en transformerende ervaring te bieden. Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken en een workshop op maat te creëren die voldoet aan de behoeften van jou en je groep.

Graag zet ik groepen in workshops aan de slag rondom de thema’s; het lef om te stralen, de moed om te falen en embodied storytelling. Ook geef ik lezingen over het ontsluieren van de menselijke ervaring, de paradox van inspanning of het probleem met problemen, bv: 

  • waarom we onszelf niet hoeven te repareren om heel te zijn.
  • waarom het vragen is om problemen, wanneer je geen problemen wilt.
  • geluk zonder voorwaarden en de kunst van aanwezig zijn.
  • wie we werkelijk zijn wanneer we voorbij onze labels kijken.
  • hoe je kunt floreren zonder moeite.

Een indicatie van de tarieven vind je hier.

 

 

“Inspirerende mix van wetenschap, praktijk, speelsheid en warmte!”

Xandra heeft mij keer op keer verrast en mijn ogen telkens wijder geopend.”

Ik heb genoten! Het raakt de kern, was bruisend en afwisselend.”

“Haar hele zijn zorgt ervoor dat je met plezier naar jezelf kijkt en inziet wat voor voorbeeld je bent voor leerlingen en collega’s. Het begint bij jezelf.”

“Mooie, krachtige, grappige, ontroerende, uitdagende, spot-on werkvormen die je inzicht geven in je eigen patronen en mogelijkheden!”

“Genoten  van een inspirerende lange workshop: energydrink die smaakt naar meer! Prettig om op deze wijze de diepte in te kunnen gaan!”