NEEM EEN KIJKJE!

The School of Play huurt ruimtes bij de Broedplaats in Wijchen. Dit is een soort bedrijfsverzamelplek achterin een school waar ook nog enkele klassen gewoon les krijgen. Met recht een prettige mix aan leerlingen, kunstenaars en startend ondernemers. Ik huur samen met mijn lief hier twee ruimtes (een speel- en een cursuslokaal) inclusief een afgesloten voorportaal. Je ziet deze als eerste zodra je de deur binnenkomt. Mark staat klaar bij de deur om jullie rond te leiden. Kan ik even rustig foto’s maken binnen. Snuffel gerust rond! 

Koffieruimte 

In de ruimte waar je binnenkomt kun je je jas ophangen en koffie pakken. Omdat deze deur dicht is zijn je spullen tijdens de les veilig en hoef je niet bang te zijn voor ‘meekijkers’ vanaf de gang.

 

Loungehoek

In het voorportaal staat ook een bank en enkele losse fauteuils zodat je tijdens de pauze lekker onderuit kunt hangen en kletsen met een goede bak koffie (of thee).

 

Zelfbediening

Er staan twee nespresso apparaten en een grote waterkan zodat er altijd verse koffie en thee voor je is. Met wat lekkers erbij de ideale bar om even goed voor jezelf te zorgen (of lekker ‘los’ te gaan).

 

Speelruimte

De vrije open ruimte die je hier ziet wordt gebruikt voor de TaiChi-lessen van mijn Lief maar met The School of Play geef ik er ook de Theater in het Leven lessen en zijn we er voor alle actieve Moed om te Falen oefeningen.

 

Ontdekplek

De ruimte is bijna 60 m2 groot en dat is vergelijkbaar met een klaslokaal (niet gek toch, aangezien we gevestigd zijn in een basisschool). Een lekkere hoge ruimte waar we uit ons dak kunnen gaan.

 

Open space

De speelruimte is licht en luchtig en heeft een prima akoestiek. Je kunt er je rust vinden in meditatie, in kleine groepen improviseren of je lichaam in dans zijn eigen weg laten gaan.

 

Cursusruimte

De met tafeltjes ingedeelde cursusruimte. Met tafels van ongeveer 1,5 meter breed is dit lokaal als café ingericht. Vanuit de koffieruimte doorlopend kom je hier vanzelf terecht, handig om bijvoorbeeld even van het keukentje gebruik te maken.

 

Gezelligheid

De cursusruimte is waar de opleiding Lef om te Stralen gegeven wordt vanwege de vele schrijfoefeningen. Met De Moed om te Falen doen we hier de bouw- knutsel en probeer oefeningen. En natuurlijk kom je hier voor lezingen terecht.

 

Materialenbank

In de cursusruimte staan ook de boekenkasten met alle materialen die worden uitgeleend aan cursisten. Wil je tussendoor gebruik maken van deze bibliotheek laat het dan even weten, je kunt je eigen studietijd reserveren gedurende de week.

 

Benieuwd naar meer? Ontmoet ook mijn superteam. Zó gaaf dat ze eigenlijk allemaal een rode cape zouden mogen dragen =)