Geen balans maar opschudding & speelruimte!

Out-of-the-box denken. Nét even anders-dan-anders doen. Creativiteit gedijt bij chaos en onvoorspelbaarheid. Het vergt dan ook een speelse houding om open te staan voor de verrassingen die het leven biedt. Enkel zo kan openheid voor het leven een bron worden van innovatie en originaliteit. Zorgen voor verbinding met anderen. In combinatie met het durven omarmen van onzekerheid is het exact datgene wat het nastreven van idealen mogelijk maakt. Exact waarmee jij een betere wereld voor jezelf en anderen kunt bouwen.

Speelruimte buiten de lijntjes. 
Ik geloof dat playfulness de kans biedt om uit de ‘normale sociale structuren’ te stappen. Spel maakt dat we ons veilig voelen niet langer te conformeren. Dus laat je innerlijke rebel vrij en ga met een bad-ass houding dwars door alle bullshit heen. Voeg met jouw manier van de dingen doen echt iets toe aan de wereld. Een creatieve insteek en gedurfde expressie leidt tot speelsheid, luchtigheid en vrijheid. Verhelder wie je bent en wat je talent is zodat je jouw speelruimte beter kunt benutten en anderen dit ook leert doen.

Speelruimte voor jezelf
Ik geloof dat het volgen van onze vreugde ons herinnert aan wie we van nature zijn. Liggen op je rug in het gras, meezingen met je favoriete nummer in de auto, kijken in de ogen van degene van wie je houdt… het zijn de dingen die goed voelen, die ons verwarmen van binnen. De gevoelens hierbij verbinden ons met onszelf uiteindelijk ook met elkaar.

Speelruimte voor ervaringen
Ik geloof dat wanneer je een oefening -welke dan ook – correct hebt gedaan… dat je het dan gewoonweg correct hebt gedaan. Wat het is dat je zult leren komt echter voort uit de ervaring die het je geeft. Daarom is het behalen van een succesparameter geen leren. Het is presteren. En is jouw ervaring het aangaan en omarmen waard. 

Speelruimte in verbinding
Ik geloof dat we een wereld van verbondenheid kunnen creëren. Wanneer we ons verbinden met onze heelheid en tonen wat er aan emoties in ons is laten we onszelf zien. Het is daar waar we tevoorschijn komen achter een heleboel facade. En nodig je anderen uit hetzelfde te doen. Dus accepteer gewoon wat gek of anders aan je is. Laat wat je vind van je eigenaardigheden zien. Toon jezelf, inclusief rafelrandjes. Ze maken je zo menselijk mooi!