Mijn missie!

The School of Play is een sociaal ingestelde onderneming met als voornaamste doel het¬†omarmen van de volledige, ongescheiden menselijke ervaring en te ervaren dat wereldverbetering niet jouw ’taak’ is, maar je expressie. ¬†Zo steun ik idealisten en levenskunstenaars om lef, lol en liefde te verspreiden.

jezelf niet meer zo serieus te nemen

Ik geloof…
… dat al jouw gevoelens je gewoonweg menselijk maken. Dat al je ervaringen uitingen zijn van het universele bewustzijn. En dat iets persoonlijk nemen gewoon af en toe kan gebeuren. In alle onschuld keert de creatieve kracht van het denken dan even naar binnen. 

Ik geloof…
… dat jij niets hoeft te bewijzen of verbeteren. Dat je geen oude patronen hoeft aan te pakken, je geen 
blokkades hoeft weg te halen en dat je angsten er mogen zijn. Dus uit je angst en je verlangen. Laat je ongemak er snotterend zijn. Neem het waar zonder oordeel. 

Ik geloof…
… dat als we contact maken met de stille plek in onszelf, de waarheid weer kunnen horen. De onderlinge verbondenheid van alle dingen kunnen ervaren. Hiervoor is niets anders nodig dan aanwezigheid en aandachtigheid in jezelf.

Ik geloof…
… dat ieder mens waardevol is. dat ieder mens een manifestatie is van het universele bewustzijn. Dat we allemaal expressies zijn van dit ene bewustzijn, met onze unieke talenten waarmee we de eenheid van het universum kunnen vieren. En dat we daarom onderlinge verschillen mogen waarderen. 

Ik geloof…
‚Ķ dat alle keuzes onderdeel zijn van de stroom van het leven en dus¬†de juiste keuzes zijn op dit moment. Dus doe maar. Laat je leiden door spontaniteit. Ga mee in de stroom, probeer nieuwe dingen uit, en breng je meest creatieve idee√ęn tot leven. ¬†Laat een creatieve breinscheet.

Ik geloof…

… … dat de wereld toe is aan meer menselijkheid, meer openheid en eenheid. Wanneer we onze onderlinge verbondenheid omarmen, is de snelheid waarmee positieve verandering kan plaatsvinden verbazingwekkend.

Voeg daarom een sprankje zorgeloosheid toe aan het leven. Doe eens een dansje in de keuken. Geloof niet alles wat er in je hoofd opkomt. Laat verwachtingen los. Improviseer en experimenteer elke dag. En bezorg anderen eens een bulderlach! 

Ik ga voor speelruimte

Speelruimte voor ervaringen
Probeer niet te zoeken naar oplossingen of antwoorden, maar durf te zijn met de ervaring zelf en verwonder je wat vaker. Wie playful in het leven staat, straalt vanzelf vrijheid, ruimte, spontaniteit en een vleugje relaxtheid uit.

Speelruimte in eigenheid
Omarm je eigenheid en verwonder je over je uniciteit, inclusief alles wat uniek, gek en rafelrandig aan je is. Laat je niet te veel beperken door externe normen en verwachtingen en leer dualiteit als een bron van wijsheid en genot te beschouwen. 

Speelruimte voor kanttekeningen
Omarm de complexiteit van het leven zelf. Maak alles simpel door het naast elkaar te laten bestaan. Zeg ja tegen nee, breng wat chaos in je orde en omarm de tegenstellingen in het leven. Ervaar de kracht van kwetsbaarheid en vind de humor in dualiteit. 

Speelruimte buiten de lijntjes
Leef vanuit je tenen, laat jouw ziel zingen en blijf ‚Äėingecheckt bij zichzelf‚Äô. Laat je innerlijke rebel vrij en ga met een bad-ass houding dwars door alle bullshit (ook die van jezelf).¬†Kleur buiten de lijntjes en experimenteer met nieuwe ervaringen en inzichten.¬†

Speelruimte in goddelijkheid
Laat je ego los en wees nieuwsgierig naar wat er op je pad komt. Keer naar binnen en omarm je innerlijke vonk. Breid je bewustzijn uit en verdiep je verbinding met het universum. De innerlijke vrede die je ontdekt maakt dat het leven zal aanvoelen als spelen. 

Xandra heeft de afgelopen jaren met de volgende partijen samengewerkt en/of workshops verzorgd voor: Breekjaar, REC Balein, gemeente Amsterdam, Novilo, HINT, Welzien, Essent, samenwerkingsverband SWV VO/VSO Nijmegen, SOTOG, gemeente Utrecht, Prorail, HAN, Innovo, Rijnijssel, Stichting werken voor elkaar en Ynnovate!

Leer mij beter kennen

Dat jij op mijn website komt wil nog niet zeggen dat je me kent. Je weet wellicht ook niet dat ik ‚ÄėUnwritten’ van Natasha Bedingfield √©lke week draai. En dat ik dan keihard meezing. Vooral “Live your life with arms wide open. Today is where your book begins…”

Wat ik heb gedaan

Bekijk door wie ik mij in actie heb laten zetten, van wie ik heb mogen leren, mee mogen samenwerken en me lieten groeien op vele manieren. Hier een korte weergave van mijn opleidingen en werk tot op heden plus wat anderen over me zeiden. Altijd interessant ;)