Neem speelsheid serieus!

Lachen is de fijnste vorm van innerlijke vrijheid. Dát ga je ervaren tijdens deze one-day-experience. Je wordt van deze dag niet enkel een heel stuk vrolijker, je traint ook je zichtbaarheid en flexibiliteit. Daarnaast biedt de lach zelf ontspanning, ontlading en verbinding. Iedereen kan lachen zonder reden. Iedereen kan improviseren vanuit z’n tenen. En je hebt er niets voor nodig ook. Laat je verrassen…  ontdek dat in het ‘zomaar wat doen’ heel veel eigenheid schuilt en nog best heel leuk zijn! =)

Wil jij kennismaken met mij en met mijn werkwijze? Wees dan van harte welkom bij deze one-day-experience!

Leven met lef, lol en liefde

Pro-activiteit is de basis voor een gelukkig leven. De lach wijst je de weg. Want in een mijn trainingen leer ik je om niet te wachten totdat er iets gebeurt waardoor je kunt lachen. Je wacht niet langer op de juiste omstandigheden maar je neemt het heft zelf in handen. En wedden dat je leven daar een positieve oppepper door krijgt? Lachen, verhalen vertellen en improviseren is namelijk gezond. Het is wetenschappelijk bewezen dat er allerlei fysiologische effecten plaatsvinden die zorgen dat je stressniveau vermindert en je hormonen aanmaakt waardoor je je gelijk een stuk beter voelt. Ontdek het zelf.

Laat je lach de weg wijzen! 

Om een gelukkig en vervuld leven te leiden hoef je niet hard te werken of rijk te zijn. Verbinding en inspiratie zijn overvloedig aanwezig. Vertrouw daar maar op. Ga uit van eenheid en moeiteloosheid. Genieten kan elk moment. Het leven is daar waar het je raakt. En je geniet ervan daar waar je lacht. Zelfs zonder reden. Dus giechel. Bulder. Laat het toe. Jij bent jouw leven. Jouw wereld. En onthoud altijd… je bent niet slechts één aankoop, één opleiding, één compliment verwijderd van geluk. Je bent er slechts één gedachte van verwijderd. Of één lach.

Tijdens de one-day experience gaan we starten met een lachworkshop. Echt even actief de lach opwekken, lachen zonder reden dus. Daarna komen onderdelen uit alle opleidingen aan bod. Ook hier is de kern dat jouw lach je de weg wijst. Waarheen? Dat merk je vanzelf wel! 

De one-day experience bied je een laagdrempelige manier om kennis te maken met de verschillende opleidingen en je eigen lachgeluid, met de andere deelnemers, met de kunst van toegepaste improvisatie, met de mate waarin je jezelf niet al te serieus neemt, met de giechelende goeroe die ergens in je leeft. En met de manier waarop Xandra training geeft in lef, lol en liefde.

Lachen zonder reden

We beginnen met een vrolijke warming up van jouw lichaam. Je buikspieren (en de rest van je lijf) even goed wakker maken zodat je daarna aan de slag kunt met lachklanken. Door middel van klapoefeningen en ademhalingstechnieken gaan we samen spontaan lachen om niets.

Spelvormen en mindset oefeningen

Om je kinderlijke speelsheid te cultiveren die je helpt om te lachen zonder reden (ook in het dagelijks leven) doen we enkele improvisatie spelvormen en mindset oefeningen. Je maakt je spelenderwijs zichtbaar en laat je horen. De eerste stap naar de moed om te falen wordt zo spelenderwijs gemaakt. 

Straal van binnenuit

Het leven is bedoelt om te stralen. Je mooiste zelf te zijn. Doen waar je blij van wordt en zo de wereld een betere plek maken. In dit onderdeel gaan we met diverse creatieve schrijfoefeningen met jouw kern aan de slag zodat je een boost krijgt met jouw Lef om te Stralen!

Ontdek wat in ons leeft

Durf jij op het toneel te stappen? Zichtbaar te zijn? In dit korte moment ontdek je hoe ‘enkel jezelf zijn’ soms het lastigste is wat er is. We spelen met playfulness en awkard momenten. Vieren de persoon die tegenover ons staat. Ontdek wat nodig is voor een speels leven. Durf jij het aan?

Playful high-tea moment

Na afloop van de intensieve ontdekmomenten duiken we gezellig bij elkaar om een netwerkspel te spelen. Hierin leer je jezelf en elkaar speels kennen en zorgt de gezamelijke lach voor een lekkere sfeer.

Natuurlijk is er onbeperkt koffie/thee en lekkere dingen zodat jij vervuld aan het einde van de middag de ruimte weer verlaat.

Prijs, data en meer…

Data en tijden

Af en toe organiseer ik op de een one-day-experience in Wijchen. De eerstvolgende staat gepland op 17 januari. Mail als je interesse hebt voor deze dag. Schrijf je in voor de nieuwsbrief dan laat ik je weten wanneer ik iets organiseer.

Prijs 45 euro

Voor de one-day-experience betaal je 45 euro incl workshops, koffie/thee lunch en koekjes. Vooraf wordt de factuur gestuurd.

Ben je verhinderd? Laat dan iemand anders in jouw plek gaan, zonde anders van het lekkers. Omdat ik speciaal voor jou een plek reserveer kan ik geen geld terug geven. 

Aanmelden

Aanmelden kan via het contactformulier. Of mail naar info@theschoolofplay.nl dat je van plan bent te komen.

Locatie en adres

De one-day experience is op onze locatie (kraayenberg 8020) in Wijchen. Volg de borden ‘Broedplaats’ om de juiste ingang te vinden. Indien we uitwijken naar een andere plek heb je hier altijd een mail over gehad. 

Jeaaahhh ik wil giechelen!

Ik verklaar met het inschrijven via onderstaande link dat ik mezelf in ieder geval deze ene dag minder serieus ga nemen.