Playful Leiderschap

De wereld is een magische plek vol pure potentie. Dat zie je wanneer je buiten kijkt bij bomen, planten en bloemen. Zo kijk je ook naar degenen met wie jij werkt. Alles is aanwezig. Alles is intrinsiek goed. Alles volgt via de getijden zijn eigen natuurlijke flow. Ook jij zou wel altijd je impulsen willen volgen. Doen wat je door jouw natuur wordt ingegeven. Of relaxt afwachten wanneer dat is wat je gewoon mag doen. Dan zou het leven moeitelozer voelen. Lichtvoetiger misschien. Het leven geeft je nu geregeld uitdagingen en je doet dan wat nodig is, neigt mee te gaan met de wensen van (toekomstig) klanten of voegt je weer tijdelijk naar ‘het systeem’. Yoga, meditatie, morning pages, een boswandeling of iets creatiefs doen helpen gelukkig meestal snel. En eenmaal ingecheckt bij jezelf besef je je hoe heerlijk het zou zijn als je áltijd in je eigen innerlijke stroom zou kunnen staan. Leven vanuit je tenen, hoe lekker zou dat zijn?

 

Het leven is er om van te genieten!

Tijdens onze 8 ervaringsgerichte coachdagen, verspreid over het jaar en de aanvullende opdrachten die we bespreken in acht online coachsessies, duik je diep in jezelf om contact maken met je eigen innerlijke speelse kind. Dit is het deel van jou dat van nature altijd avontuurlijk, creatief, opgewekt, onbevangen, fantasierijk en vrolijk is. Onze innerlijke ouder kan dit onderdrukken wanneer macht, kritiek, onzekerheid of eenzaamheid speelt. Het is dan ook de energie van je innerlijke kind dat je kan leren om met andere ogen te kijken naar de werkelijkheid. Naar mogelijkheden. Naar de overvloed in het leven.

Door in te tunen op deze speelse energie leer je sturen op je innerlijke  GPS en kom je uit op plekken, bij mensen en keuzes die resoneren met jouw happy-de-peppie- energie. Het is een simpele en eenvoudige manier van navigeren in complexe tijden. Ik leer je graag deze simpele, krachtige tool die je denken herstart, jouw gevoel aanzet en je nieuwe paden in laat slaan. Want zeg nu zelf; het leven is een stuk leuker wanneer alles gewoon spontaan mag gaan?

Hier kunnen we in deze 1-op-1 mee aan de slag:

  • De unicorn-versie van jezelf onthullen
  • Leren navigeren in complexe tijden
  • Je denken herstarten en magische dingen doen
  • Meer lucht en vrolijkheid in je dag

Ik stimuleer in onze sessies verfrissende ideeën en nieuwe invalshoeken. Hierbij zet ik crazy wisdom, de wijsheid van de fool, zen, tao en boeddhistische psychologie, improvisatietools, theaterwerkvormen en provocatieve coaching in.

Is dit traject voor jou?

Voor een onbevangen kind is het leven nog eenvoudig. Het leeft in het moment en door intuïtieve keuzes ontdekt het wat er buiten de gebaande paden is. Het is precies deze reden waarom jij koos voor jouw baan. Voor de vrijheid. Je eigen verantwoordelijkheid.

Maar nu word je geregeld overweldigd door alles wat er van je wordt gevraagd. Je wilt gewoon mensen helpen, geen moeilijke dingen doen. Je weet dat je nog wel een stap naar voren kunt doen. Meer écht van jezelf kunt laten zien. Maar je krijgt ook de rillingen van het woord ‘overtuigen’. Want verkopen, daar ben jij niet zo van. Je gedijt goed op intrinsieke motivatie. En als die wegvalt… wat doe je dan? Hoe tune je weer in op die natuurlijke manier van leven, waarin je jouw talenten van nature benut, je creatief denkt in mogelijkheden en overvloed de boventoon voert?

Leven zoals het bedoeld is voelt eenvoudig en verfijnt tegelijkertijd. De afwezigheid van ervaren problemen maakt je vanzelf een beetje speels. Dát is wat je weer wilt voelen. Dat is wat je jezelf gunt. Om werkelijk tot grote prestaties te komen mag jij daarom krachtig gaan staan. Met vuur in je ogen en een glimlach op je gezicht. Snel schakelen. Kansen benutten. Magische dingen gaan doen. Het is tijd om je leiderschap te claimen, voor je passie te gaan staan!

Aan de slag!
We starten met een online kennismakingssessie waarin we beide gaan voelen of de klik er is. (Ja, ik neem die ruimte ook. Het is belangrijk dat we beide vol ‘aan’ gaan.) Als dat zo is gaan we samen 8x op expeditie. Wat/waar het is bepalen we samen maar is altijd inhoudelijk altijd een verrassing voor jou. Gedurende een klein jaar voeren we acht gesprekken, waarbij we elkaar elke 5 á 6 weken zien en steeds verder de diepte in kunnen. Samen kijken we hoe deze gesprekken in je agenda kunnen worden ingepland en waar ze het beste gevoerd kunnen worden waarbij de voorkeur uitgaat naar een voor beide goed bereikbaar conferentiecentrum (of de Efteling, indoor skydivecentrum, een dierentuin… net wat nodig is om speels de diepte in te kunnen). Tezamen met de reistijd nemen deze gesprekken ongeveer een dagdeel in beslag. Zodra dit allemaal rond is kunnen we samen onze reis aangaan.

Op expeditie
We gaan op ‘inner core quest’ naar… jou. Omdat dit binnenin je zit kan het nooit ‘daarbuiten’ gevonden worden, maar serendipity leert ons dat de zoektocht naar het één zomaar nog iets veel beters op je pad zou kunnen brengen. In diverse situaties, die we samen creeren of naar op zoek gaan word je 8x uitgedaagd om ‘naar binnen te gaan’ en de wereld te ontdekken vanuit de ogen van je ontdekkende, speelse kind.

Omdat we zoeken naar ‘iets’ dat je beter kunt duiden met termen als energie, frequentie en trillingen helpt het niet om alleen je gezond verstand te gebruiken. Sterker nog: het toeval wordt bemoeilijkt door een rationele en resultaatgerichte blik. Je leert daarom werken met creativiteit, verbeeldingskracht en natuurlijk wat geluk. Dit is overvloedig aanwezig wanneer je actief het toeval opzoekt, je overtuigingen loslaat en open staat voor dat wat zich aandient.

Ik leer je de houding en vaardigheden aan die benodigd zijn om dit te doen; dezelfde vaardigheden die je nodig hebt wanneer je bedrijfsmatig om mag gaan met onzekerheid, complexiteit, dubbelzinnigheid en verandering. Stap voor stap laat ik je zien hoe jij het standaard pad kunt verlaten en verwondering kunnen vinden in het alledaagse. En jij kunt dit daarna ook in jouw dagelijkse praktijk doen!

Terugrapporteren & reflecteren
Door op expeditie te gaan leer jij vanuit alignment met je eigen kern beslissingen te maken en open te staan voor wat mag ontvouwen. Via mail of whatsapp kijken we tussentijds samen terug op jouw proces. We kijken wat er diep in jou is wakker gekieteld. Waar sta je? Wat heb je ontdekt? Welke uitdaging ligt er de komende tijd op je te wachten? Zo sta ik gedurende het jaar ook tussentijds voor je klaar.

Coachtraject 3975 euro  

Prijs

De prijs van deze coaching is 3975 euro exclusief BTW. (of als supervisie BTW vrijgesteld wanneer je dit aanvullend naast een opleiding doet).

Prijs

Je ontvangt; uitgebreide intake waarna we beiden een ‘ja’ voelen. Acht ervaringsgerichte doorbraaksessies op diverse locaties in Nederland. Zeven tussentijdse online check-in momenten. Gedurende het gehele traject de mogelijkheid me te sms’en of appen met al je vragen. 

Disclaimer

Ik beloof je in dit traject geen ‘standaard gedrag’, geen ‘gelikt’ marketingverhaal, geen ‘knallende’ resultaten maar wel een hernieuwde connectie met jouw inner being zodat je vanaf deze dag weet hoe je vanuit alignment kunt ondernemen, leven en werken. Je kunt er pas voor anderen zijn als je écht bent. In sync met je diepste gevoel.

Ik wil dit exclusief aanbieden aan mensen die vanbinnen voelen; “yeaah, die Xandra gaat mijn innerlijke kikker tot een prins kussen. Dit traject is voor mij!  ?” Ben jij dit? Laat het me weten, dan mail ik je zo snel mogelijk terug!

15 + 4 =

Volg het speelse pad!

Stem af je speelse energie. Durf het leven te beleven. Kies. Zeg. Ontdek. Ontvang. Geniet. En vervolg dankbaar je weg. 

Xandra is, door haar manier van vragen, vermogen om tussen de regels door te luisteren en oprechte nieuwsgierigheid, in staat om snel de kern uit je verhaal te pakken. Of dat nu gaat om een tekst voor je site, je eigen vraag helder krijgen of je persoonlijk groeiproces. Elke keer vallen en in no time verhelderende kwartjes die me echt verder helpen en zorgen voor aanscherping en focus.

Marielle van Duijnhoven

The Sensitive Way

Uitzonderlijk goed, in de letterlijke betekenis van het woord. Ik heb iets tegen alle feel good, be yourself, follow your passion, everything begins with why-achtige initiatieven. Omdat er heel veel enthousiaste mensen zijn die net zelf de wow hebben gevonden, en het eerst dat ze gaan doen is dat delen. Internet is overstelpt. Dit is één van de weinige uitzonderingen. Het zelfs nog een uitzondering op de uitzonderingen. Xandra is echt heel goed. Ze kijkt verder dan haar neus lang is. En ze heeft het vermogen om op hart én verstandsniveau met die inzichten iets te doen. Als je alle blabla zat bent, als je alles al gehoord hebt, kun je hier komen om echt nieuwe dingen te ontdekken, in een sfeer waarbij je je meer dan welkom voelt.

Emma Voerman

Spreker, schrijver

‘If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration.’