Playful Performance

Samen met een groep mede-mooierds, lekker vanuit je eigen huis, drie avonden online spelen, ontdekken en zichtbaar zijn met al jouw eigen aardigheden, gekkigheid en talenten. Deze online training is ingepland op drie woensdagavonden: 23+30 dec en 6 jan. 

Hoe fijn zou het zijn als je jezelf onbevangen en speels kunt presenteren? Nieuwsschierigheid ervaren naar je volgende ‘optreden’ en ontdekken waar je speelruimte zit? Wij bieden je een plek waar alles kan, waar je “hoe het hoort” los durft te laten en waar je buiten de lijntjes mag kleuren. Dát is Playful Performance!

Het begrip performance kennen we als prestatie en als verzamelnaam voor alle kunstvormen. Het lijkt dan ook tegenstrijdig; hoe kun je iets waarbij het ‘om het eindresultaat gaat’ juist speels ‘voor je lol’ doen? Die vraag gaan wij met je onderzoeken. We zijn benieuwd wat het je real life oplevert wanneer je deze mindset mee zou kunnen nemen in je leven en werken.

Show up as you are!

Tijdens drie avonden Playful Performance ontdek je hoe je jezelf door middel van verhalen, gekke opdrachten en bewegingen moeiteloos zichtbaar maakt. Voor iedere professional die zichzelf wat meer ontspanning en zelfvertrouwen in een performance gunt. Die zich spontaner en authentieker wil kunnen uiten.

Je wordt van deze online workshop niet enkel een heel stuk vrolijker, je ontgrendelt ook de wijsheid van flow en traint je zichtbaarheid en flexibiliteit door volledig in het moment aanwezig te zijn. Bereid je voor op avonden vol ontspanning, ontlading en verbinding. Iedereen kan improviseren vanuit z’n tenen. En je hebt er niets voor nodig ook. Laat je verrassen… ontdek dat in ‘zomaar wat doen’ stiekem heel veel verbinding en eigenheid schuilt.

Het enige dat je nodig hebt zijn een laptop, een internet connectie en de verzekering van je huisgenoten dat je best geluid mag maken.

Moeiteloos zichtbaar zijn

Te vaak denken we dat spelen is gereserveerd voor kinderen. Of erger nog; voor luie, onverantwoordelijke mensen. Maar speelsheid is iets wat we heel serieus mogen nemen. Het helpt ons herstellen van stressvolle situaties, plezier te hebben in ons werk, nieuwsgierig te blijven naar de ander en de wereld om ons heen en jezelf op een hele pure authentieke manier te zien.

Speelse professionals brengen humor, luchtigheid, veranderingsgezindheid en humor in hun werk. Ze zien geen problemen maar uitdagingen. Ze zien geen weerstand maar een interessante situatie. Door hun nieuwsgierige en open houding creëren ze zo een plezierige werksfeer en een veilige omgeving. Hierdoor zijn ze in staat om wat lucht te brengen in conflicten en zijn ze in staat te experimenteren met nieuwe ideeën, zonder gevoelens van faalangst.

 

Over de trainers: 

Mariëlle van Duijnhoven en Xandra van Hooff vonden elkaar in hun sensitiviteit (de extraverte variant), de manier waarop ze naar mensen keken én de manier waarop ze graag werkten. Beide zijn we er namelijk van overtuigt dat er niks mis met je is én dat je dat het beste kunt ontdekken in een omgeving die je uitnodigt om spontaan te zijn.

Xandra: Ik ben opgeleid als docent, begeleider en pedagoog en zag hiermee een toekomst voor me vol mooie banen, prachtige kansen en…. busladingen terminale serieusheid. Daarom ging ik op zoek naar hoe het ánders kon. Groei en ontwikkeling kon toch ook op een leuke manier? Ik combineerde mijn kennis over neuropsychologie en nondualiteit met mijn voorliefde voor improvisatie, clownerie en provocatieve technieken. Deze kennis legt een brede basis onder alles wat ik doe. Mijn compassie brengt snel verbinding en veiligheid in een groep. Met mijn gulle lach breng ik hopelijk ook jou in beweging en mijn vreemde improvisaties doen de rest :)

MarielleNa een opleiding P&O en een carrière als re-integratieconsulent, coach en recruiter ben ik in 2015 “voor mezelf” gaan werken. Het werd een bijzondere zoektocht die me via lifecoaching, hoogsensitiveit, een eigen theatervoorstelling en de moed om te falen bracht naar waar ik nu sta.

Mijn enthousiasme raakt mensen, mijn levenslust laat hun energie en ideeën weer stromen. Mijn sensitiviteit maakt dat ik snel doorheb wat er speelt. Met mijn grote gebaren en sterke mimiek tover ik een lach op je gezicht waardoor je weer ontspant en je als vanzelf kunt te ervaren wat er allemaal mogelijk is.

Prijs, data en meer…

Voor wie?
Deze drie avonden vormen een training voor zelfstandigen, leidinggevenden en professionals met (bege)leidende taken. Daarnaast is het ook geschikt voor trainers, sprekers en artiesten die hun improvisatievaardigheden op speelse wijze willen verbeteren. Als je geïnteresseerd bent in het cultiveren van een speelse, luchtige en oprechte verbinding met jezelf en anderen, dan is dit de training voor jou!

Data en tijden

 Woensdag 23, 30 december en 6 januari 19.45 tot 22.00 uur. Voor aanvang ontvang je de zoomlink via de mail. 

Prijs NU EENMALIG € 60,- (incl btw) Normaal is dit € 119,- 

Voor deze drie avonden betaal je 60 euro inclusief btw. De factuur wordt gestuurd via The Sensitive Way, het bedrijf van Marielle. Je kunt gelijk betalen.

Ben je verhinderd? Laat dan iemand anders in jouw plek gaan, zonde anders van het lekkers. Omdat we speciaal voor jou een plek reserveren kunnen we geen geld terug geven.

Aanmelden

Aanmelden kan via deze link

Heb jij behoefte aan..?

* speelse verbinding
* intunen op je creativiteit
* lol maken met je gekkigheid
* lef om meer jij te zijn

Jeaaahhh ik wil giechelen!

Ik verklaar met het inschrijven via onderstaande link dat ik mezelf in ieder geval deze tweedaagse minder serieus ga nemen.