Playful Inquiry

Wanneer je het nu volledig omarmt, dan kun je door acceptatie en aanwezigheid je innerlijke vrede vinden. Het is daar waar je intuitie tot je spreekt. Dan weet je wat te doen wanneer je niet weet wat te doen. Voelt werken minder als werken. Ervaar je meer creativiteit, gemak en energie in je leven. Dan floreer je zonder moeite. Ben je Zen van nature. Dat gun jij jezelf toch ook?

Let's talk!

Tweedaagse intensive
Leer op speelse wijze intunen op dat wat in je lichaam leeft en een connectie heeft met je leven. 

Lees hier meer

Online bijeenkomsten
Tweewekelijkse sessies om op speelse wijze je diepste gevoelens te transformeren.

Lees hier meer

Live speeldagen
Pak de open space en cre√ęer ter plekke een theatervoorstelling. Solo. En volledig ge√Įmproviseerd.

Lees hier meer

Vaak doe je je werk als vanzelf. Dan ga je fluitend naar je werk, voelt je ontspannen, vertrouwt op je ingevingen en laat je leiden door wat er in het moment gebeurt.

Soms stuit je echter op weerstand en twijfel je aan alles wat je doet. Ben je aan het struggelen. Is de energie eruit. Ga je twijfelen aan alles wat je doet. Op dat moment heb je behoefte aan helderheid en acceptatie.   

Spelen met iets wat niet lekker loopt, kan vaak effectiever en minder pijnlijk zijn dan ‘eraan werken’. Bovendien voel je dat het goed is in je ontwikkeling om juist je eigen innerlijke wijsheid te gaan benutten en in het nu te leven. Je bent hier aan het juiste adres!

Word je eigen gids op jouw spirituele pad!

Playful Inquiry‚ĄĘ betekent speels zelfonderzoek. Onderzoek thema’s die in je spelen en keer naar binnen om in contact te komen met je innerlijke wijsheid. Het is een oefening in bewustzijn met als doel duidelijkheid te krijgen over dat wat in je leeft, maar waar je je misschien niet (ten volle) bewust van bent.¬†Een uitnodiging om naar binnen keren. Om via speelse handvatten door te dringen tot de essentie. Te connecten met innerlijke wijsheid.

Ok√©, ik geef het toe. Playful Inquiry‚ĄĘ kan niet de h√©le wereld redden.¬†Maar het is wel in staat je een andere beleving van de werkelijkheid te geven.¬†En ja, dan weet je misschien niet wat er morgen gaat komen. Het mooie is: dat interesseert je ook niet echt meer.¬†Je gaat fluitend naar je werk √©n komt ook zo weer terug. Zelfs als je niet kunt fluiten!