Playful Professionals

Laat je professionele leven minder lijken op werk en meer op spelen door gebruik te maken van je lichaamswijsheid. Wie verbonden is met zichzelf weet wat te doen wanneer je niet weet wat te doen. Ervaart meer creativiteit, gemak en energie in het leven. Floreer je zonder moeite. Bent Zen van nature. Dat gun jij jezelf toch ook?

Let's talk!

Jij gaat er als professional vanuit, dat de mens zelf het beste weet welke oplossing bij hem of haar past. Of wellicht zelfs; dat de wijsheid in hen te vinden is. Empowerment / persoonlijke ontwikkeling zijn dan ook woorden die passen bij jou. 

Vaak doe je je werk als vanzelf. Dan ga je fluitend naar je werk, voelt je ontspannen, vertrouwd op je ingevingen en ziet kwartjes vallen waardoor de ander kan leren. En soms loopt het gewoonweg niet. Ben je aan het struggelen. Is de energie eruit. Ga je twijfelen aan alles wat je doet. Op dat moment heb je behoefte aan helderheid. 

Spelen met iets wat niet lekker loopt’ is vaak effectiever en minder pijnlijk dan ‘eraan werken’. Bovendien voel je dat het goed is in je ontwikkeling om juist (jouw eigen) lichaamswijsheid te gaan benutten. Je bent hier aan het juiste adres!

Word je eigen coach!

Playful Inquiry™ betekent speels zelfonderzoek. Onderzoek naar thema’s die in je spelen. Inquiry is van oudsher een bewustzijnsoefening met als doel om duidelijkheid te krijgen over een bepaald onderwerp, over dat wat in je buikgebied ‘opspeelt’, maar waar jij je misschien niet (ten volle) bewust van bent. Een inquiry sessie is een uitnodiging om naar binnen keren. Via speelse handvatten door te dringen tot de essentie. Te connecten met innerlijke wijsheid.

Oké, ik geef het toe. Playful Inquiry™ kan niet de héle wereld redden. Maar het is wel in staat je een andere beleving van de werkelijkheid te geven. En ja, dan weet je niet wat er morgen gaat komen. Het mooie is: dat interesseert je ook niet echt meer. Het leven voelt zorgeloos. Moeiteloos. Dan ga je fluitend naar je werk én kom je ook weer zo terug. Zelfs als je niet kunt fluiten!

Tweedaagse basistraining
Playful Inquiry™ Introductie

Starters bijeenkomsten
Playful Inquiry™ Online

Doorgaande leergroep
Playful Inquiry™ Live