Playfulness Opleidingen

Zonder verlangen naar iets anders dan het hier-en-nu, voelt het leven altijd licht en luchtig. Ben je helemaal jezelf. Dat gun jij iedereen met wie je werkt. Daar waar spontaniteit en verwondering elkaar ontmoeten nemen we onszelf niet meer zo serieus. Ontdekken we dat alles mogelijk is. Zijn we eindelijk thuis!

Let's talk!

“Theater van het Leven” is een 16-daagse opleiding die de toeschouwer omtovert tot de ster van zijn eigen levensverhaal. Hier leer je hoe je volop leeft, danst met je angsten, en het lef hebt om te botsen zonder te oordelen terwijl je je bewust blijft dat je in essentie een figurant bent op je eigen toneel.

Klik hier

“Magie in je Begeleiding” is een intensieve, 16-daagse opleiding ontworpen om klanten naar hun ware levensdoelen te sturen. De focus ligt op acceptatie van het heden, omarming van onzekerheid, het verkennen van grenzen, het verwelkomen van ervaringen en het ontgrendelen van onbenutte mogelijkheden.

Klik hier

“Vakspecialist Playfulness” vormt de ultieme bekroning na het succesvol afronden van de twee jaaropleidingen. Dit finale traject biedt je een 5-daags programma plus een individuele opdracht waarmee je jouw eigenheid aan de wereld kunt tonen. Ontplooi jezelf, schitter, en studeer op unieke wijze af.

Klik hier

Dit is een oproep aan jou om de andere kant op te bewegen. Weg van het idee dat nog meer verbeteren de oplossing zou zijn. Laat de vraag los hoe je jezelf (of anderen) emotioneel kunt helen of beter met sensaties / emoties om te gaan. Wordt nieuwsgierig naar hoe dit alles eigenlijk in jou ontstaat. Krijg inzicht in de werking van je lichaam en geest. Laat je bewustzijn zich ontvouwen. 

Op het toneel mag je alles voelen zonder dat het ooit ’te’ zal zijn. Op het toneel kun je alles achter ‘ik ben’ zetten, zonder het ooit te zijn. Elke menselijke verschijning kun je ervaren zonder ermee samen te vallen. Nodig jezelf uit om met elke vezel in je lijf¬†‚Äėja‚Äô te zeggen tegen ervaringen. Het leven voelt fantastisch wanneer je je open kunt stellen voor het wonderlijke mysterie van het bestaan!

 

Uit je hoofd… in het leven!

Je gaat bij mij ontdekken hoe de menselijke ervaring ontstaat, zodat je weerstand er tegen wegvalt. Wanneer je stopt met het willen oplossen of voorkomen van problemen, kun je je aandacht richten op het transformeren van de verwachtingen die eraan ten grondslag liggen. Dan kun je de stap maken van beperking naar vrijheid, van weerstand naar acceptatie, en van dualiteit naar menselijkheid. Dat voelt onbevangen. Explorerend. Vrij.

Wees een pionier van verandering, een ontdekkingsreiziger van bewustzijn en een schepper van jouw eigen werkelijkheid.¬†Zelfs een rottende tomaat in je koelkast kan een voorbeeld zijn van natuurlijke perfectie, ook al had jij op dat moment ergens anders behoefte aan. Wanneer je gaat zien dat alles in het leven goed is¬†– maar anders dan je dacht dat ‘goed’ was – ¬†kom je paradoxaal relaxt in het leven te staan. Kun je anderen ook gaan begeleiden naar een lichter leven. Speelsheid als levenshouding, daar ga ik voor!¬†