Wie ooit contact heeft gemaakt met het stille midden herkend onmiddellijk de kracht ervan. De mogelijkheid die het brengt om diepgaande transformatie mogelijk te maken. De waarachtigheid van waaruit we wereld kunnen ontmoeten. Het is deze impact die jij jezelf en degenen met wie je werkt gunt. Als je leidt en begeleidt vanuit contact met bronbewustzijn help je de ander om ook om zich over te geven aan de rauwe wijsheid die innerlijk aanwezig is. Om dit te doen verschuif je je aandacht van methode naar intuïtie, van intellectualiseren naar ervaren, van weten naar zijn en van helpen naar vertrouwen. Op deze wijze maak je op luchtigere wijze transformatie voor anderen mogelijk, ongeacht of je dit nu doet als facilitator in de rol van docent, workshopleider, leidinggevenden, begeleider of hulpverlener.  

Wat ga je leren?
* Bronbewustzijn
* Mensen helpen floreren
* Omdenken naar groeikansen

* Betrokkenheid in hier-en-nu

Informatie over deze leergang
Jij gelooft in een speelse wereld waarin mensen tot hun recht kunnen komen. Iedereen zichzelf kan zijn en zonder moeite floreert. Maar met elke vraag die aan je gesteld wordt komt de focus meer op aanwezige problemen te liggen en ga je verder van het gevoel van vrijheid en moeiteloosheid vandaan. Hoe draai je dat om? Het is mogelijk om door nét andere vragen te stellen of een ervaring te bieden mensen terug te leiden naar hun innerlijke heelheid. De plek waar vrijheid en speelsheid en veerkracht woont. Geloof me… als jij al je halve leven bezig bent met persoonlijke ontwikkeling, maar nét nog dat ene dingetje mist om te begeleiden vanuit het gevoel dat er niets mis is…. Dan is deze vierdaagse training voor jou. Word playoloog!

In veel gevallen gaan we bij persoonlijke ontwikkeling uit van een probleem dat opgelost moet worden, terwijl Playologie ervan uitgaat dat er, in de diepste kern, niets mis met je is. In deze luchtige vierdaagse leergang introduceer ik een perspectief dat al je aannames over persoonlijke ontwikkeling op z’n kop zet. Aan het begin van onze vier dagen samen, zal ik je om een “verlanglijstje” vragen van alles wat je wilt leren, veranderen of creëren als resultaat van onze tijd samen. Daarna leggen we deze lijst een tijdje opzij terwijl je leert om de bron van wijsheid en speelsheid in jezelf te vinden, erin te rusten en ervan uit te handelen. Wanneer we naar de dingen kijken vanuit die stille, rustige plek in ons, begint de intelligentie van de hogere geest naar voren te komen en de weg te wijzen. 

Dit gaan we ook actief ervaren aan de hand van diverse speelse opdrachten. Aan het einde van de vier dagen heb je een nieuwe kijk op zowel je wensenlijst als je leven. Bereid je voor op een training vol ontspanning, inspiratie en verbinding. Dus stap in het onbekende. Verdwaal in de juiste richting. Zeg ja tegen meer dan brownies. Laat jezelf gebeuren en geniet van wat ontstaat. Vanwege het transformerende karakter van dit werk, zal de impact van deze leergang zich nog enige tijd erna blijven ontvouwen. Daarom voeren we nog een individueel gesprek enkele weken na de training om de puntjes op de i te zetten en je inzichten nog verder te verdiepen.  

Data en locatie:
Wanneer: 3/4 en 24/25 februari
Hoe laat: van 09:30 tot uiterlijk 16:30 uur
Waar: bij de Broedplaats, Kraayenberg 8020 in Wijchen

Investering
De investering voor deze leergang is €1275,- euro (btw vrijgesteld).
Dat is inclusief koffie/thee, lunch en versnaperingen en een individueel gesprek met Xandra

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via onderstaande knop.
Vul je gegevens in op het formulier dat verschijnt en stuur het in.
Je ontvangt daarna per mail een factuur. 

The School of Play is opgenomen in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) waardoor onze opleidingen, workshops en trajecten zijn vrijgesteld van BTW-heffing.