Je hebt al veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan… en nu voel je de oproep in je aderen om n√≥g dieper te gaan. Jezelf te openen voor je ware natuur. Ter plekke. On the spot. Met playfulness als toegangsticket naar innerlijke wijsheid zet je rake vragen om in authentieke antwoorden. Expressie gevend aan het verlangen van je hart. Oordeelloos in flow verbeelden wat in je leeft zodat je een nieuwe waarheid, een uniek inzicht of een mogelijke toekomst achter de horizon vindt. We gaan speels met een transformerende manier van coaching aan de slag. Dus treedt binnen in de wereld van nieuwsgierigheid, spontaniteit en overgave. Maak kennis met de plek waar je speelruimte in de regels vindt en waar alles wat ‚Äėmoet‚Äô bijeengehouden wordt door een stukje plakband. Dompel je¬†zachtjes onder in de staat van verwondering en plezier, waarin alles mogelijk is en niets is wat het lijkt!

impactvolle gesprekken ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ experimenterend leren

Hoe lekker zou het zijn wanneer jij geen briljante adviezen hoeft te geven maar de ander leidt naar de plek binnenin zichzelf waar wijsheid leeft?

Hoe fijn zou het zijn als jij niet zo erg je best hoeft te doen om een ander te begeleiden maar achterover kunt hangen terwijl genialiteit zich ontplooit?

Hoe enorm zou jij kunnen genieten van een versterkt vertrouwen in intu√Įtie bij degene met wie je werkt?¬†En hoe lekker is gewoonweg te begeleiden met lef, lol en liefde?

In deze vierdaagse maak je kennis met een fundamenteel andere kijk op coaching en begeleiding dan veelal gebruikelijk is. We richten ons niet op zelfverbetering of het achterhalen van je triggers. Ook promoten we niet dat je positiever moet denken. Je wijst de ander eerder op de aanwezigheid van bron in zichzelf. De bron van nieuwe inzichten, de bron van ervaringen van flow, de bron van pure aanwezigheid. Onze diepste natuur is immers open en vrij.

Informatie over de opleiding
Het enige wat voor een non-duale wijze van begeleiden nodig is, is jullie ontmoeting van mens tot mens. ‘The magic happens’ wanneer jij zonder agenda, zonder persoonlijke doelen, zonder belangen maar met wijdopen hart en open geeft durft te verschijnen. Des te meer je de ander laat ervaren hoe het is om uit het denken en midden in het hier-en-nu te vallen, des te meer impact jouw coaching heeft.¬†

Het leven is. Niets meer en minder. Daarom hoef je – wat er ook ervaren wordt – niets op te lossen.¬†Wel kun je ontdekken dat er naast al jouw (leuke en minder leuke) menselijke ervaringen nog iets anders is. Een plek waar veerkracht en moeiteloosheid woont. Waar je diepste wensen zeer beeldend zijn. Ik wijs je graag naar dit veld van mogelijkheden, intu√Įtie en wijsheid. Hier hoef je situaties niet hoeft te duiden of te ‚Äėfixen‚Äô. Zijn methodes overbodig. Wie er ooit contact heeft gemaakt, herkent onmiddellijk de kracht ervan.

De dagen zitten bomvol creatieve en uitdagende oefeningen waar een stukje lichtheid in zit. Om te gedijen in het hier-en-nu, is het namelijk nodig om snel te kunnen handelen, zonder er al te lang over na te denken. Daarnaast gaan we onderzoeken hoe onze gevoelens en gedachten eigenlijk ontstaan. Leer je emoties en (beperkende) gedachten te zien als ludiek spel van je eigen geest. Dit leidt ertoe dat jij kunt begeleiden vanuit heelheid. Trek je redderscape dus maar uit. Stap in het onbekende. Verdwaal in de juiste richting. Zeg ja tegen meer dan brownies. Laat jezelf gebeuren en geniet van wat ontstaat!

Speeldata 
Maak je keuze:
* 29/30 sept + 20/21 okt.
* 16/17 mrt + 13/14 apr.

Praktisch

*¬†Van 09.30 ‚Äď 16.30 uur
* Zomertaling 27 te Wijchen (bij Nijmegen)
* ‚ā¨ 975,- (incl koffie/thee)¬†
* Min 4 en max 12 deelnemers
* Aanmelden via de knop hieronder

Zin in spirituele speelruimte? Doe mee!

Wat zeggen anderen over deze training
Deze vierdaagse training is niet de enige die verwijst naar de aanwezigheid van de levensenergie of waar je kunt leren dat in essentie alles volmaakt (lees: zuiver) is. Deze training is uniek in de manier waarop je via theaterinterventies contact weet te maken met de energie van overvloed, liefde, wijsheid en volmaaktheid. Xandra brengt een fantastisch programma vol speelse gekkigheden, heerlijke meditaties en een effectief gespreksmodel waardoor je enthousiasme gaat stromen en je gemakkelijker in alignment leeft. Gun jezelf deze ervaring en doe mee!

* The School of Play is een CRKBO geregistreerd opleidingsinstituut en vrijgesteld van BTW-heffing.
* The School of Play heeft een¬†raamovereenkomst Perceel 1 ‚ÄėOpleidingen‚Äô bij het UWV.
* The School of Play hanteert in naamgeving gedeponeerd TradeMarks in de Klasse K41.