Ik zie je wilde aard, voel je diepe verlangen naar vrijheid. Je hebt al veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan… en nu voel je de oproep in je aderen om n√≥g dieper te gaan. Jezelf te openen voor je ware natuur. Ter plekke. On the spot. Met playfulness als toegangsticket naar innerlijke wijsheid zet je rake vragen om in authentieke antwoorden. Expressie gevend aan het verlangen van je hart. Oordeelloos in flow verbeelden wat in je leeft zodat je een nieuwe waarheid, een uniek inzicht of een mogelijke toekomst achter de horizon vindt. We gaan lekker laagdrempelig met een speelse, transformerende manier van coaching aan de slag. Dus treedt binnen in de wereld van nieuwsgierigheid, spontaniteit en overgave. Maak kennis met de plek waar je speelruimte in de regels vindt en waar alles wat ‚Äėmoet‚Äô bijeengehouden wordt door een stukje plakband. Dompel je¬†zachtjes onder in de staat van verwondering en plezier, waarin alles mogelijk is en niets is wat het lijkt!

Wat levert Playologie je op?
* Inzicht in nonduale coaching
* Toegang tot innerlijke wijsheid
* Begeleiden met lef, lol en liefde

Informatie over Playologie
In deze vierdaagse maak je kennis met een¬†fundamenteel andere kijk op coaching en begeleiding dan veelal gebruikelijk is. We richten ons niet op zelfverbetering of het achterhalen van je triggers. Ook promoten we niet dat je positiever moet denken. Je wijst de ander eerder op de aanwezigheid van bron in zichzelf. De bron van nieuwe inzichten, de bron van ervaringen van flow, de bron van pure aanwezigheid.¬†Onze diepste natuur is immers open en vrij. Het leven is. Niets meer en minder. Daarom hoef je – wat er ook ervaren wordt – niets op te lossen.¬†Wel kun je ontdekken dat er naast al jouw (leuke en minder leuke) menselijke ervaringen nog iets anders is. Een ‚Äėveld‚Äô waar kunstenaars en creatievelingen uit tappen. Het is het veld van mogelijkheden. Van intu√Įtie, ingevingen, welzijn en wijsheid. Daar heeft het denken niet de overhand. Het is er eerder stil.¬†Wie er ooit contact heeft gemaakt, herkent onmiddellijk de kracht ervan.

Het is de plek waar veerkracht en moeiteloosheid woont. Waar je diepste waarden en wensen zeer beeldend zijn. De begeleidingsvorm die je tijdens deze vierdaagse gaat leren sluit hier dan ook naadloos bij aan.¬†In deze verhelderingssessies helpen we door ‘niet te helpen’ maar simpelweg nieuwsgierig te zijn. Daarvoor hoeven we niet af te dalen naar gevoelens van bijvoorbeeld onzekerheid, frustratie of eenzaamheid. We hoeven ook niet te ontdekken waar dit ooit ontstaan is. Wie makkelijk kan redeneren voelt zich nu eenmaal soms zo, dat is gewoon een gegeven. In de sessies nodig ik je uit te improviseren met beelden en metaforen. Door in het huidige moment te springen en je impulsen te volgen, vertragen je gedachten. Dan ben je in het nu. Onmiddellijk. Zonder iets te veranderen of te doen.¬†Ik wijs je graag naar deze innerlijke plek, waar¬†je situaties niet hoeft te duiden of te ‚Äėfixen‚Äô. Waar methodes overbodig zijn. En je wijsheid kunt plukken uit innerlijke ervaringen.¬†

De dagen zitten bomvol creatieve en uitdagende oefeningen waar een stukje lichtheid in zit. Om te gedijen in het hier-en-nu, is het namelijk nodig om snel te kunnen handelen, zonder er al te lang over na te denken. Daarnaast gaan we onderzoeken hoe onze gevoelens en gedachten eigenlijk ontstaan. Leer je emoties en (beperkende) gedachten te zien als ludiek spel van je eigen geest. Dit leidt ertoe dat jij kunt begeleiden vanuit heelheid. Trek je redderscape dus maar uit. Stap in het onbekende. Verdwaal in de juiste richting. Zeg ja tegen meer dan brownies. Laat jezelf gebeuren en geniet van wat ontstaat! 

Data en locatie
Keuze uit de volgende mogelijkheden:
Najaar: 29/30 sept en 20/21 okt 2022
Winter: 19/20 jan en 16/17 febr 2023
Voorjaar: 1/2 juni en 22/23 juni 2023

Hoe laat: van 09:30 tot uiterlijk 16:30 uur
Waar: Zomertaling 27 te Wijchen (achter het station)
Indien noodzakelijk vanwege Corona maatregelen: online

Investering
De investering voor de vierdaagse workshop is ‚ā¨975,- euro (btw vrijgesteld).
Dat is inclusief koffie en/of thee tijdens de opleidingsdagen.

Wat zeggen anderen over deze training
Deze vierdaagse training is niet de enige die verwijst naar de aanwezigheid van de levensenergie die door alles en iedereen heenstroomt. Het is niet de enige training die je leert dat in essentie alles volmaakt (lees: zuiver) is. Maar het is wel een unieke training in Nederland waarin je leert contact te maken met de energie van overvloed, liefde, wijsheid en volmaaktheid door middel van speelse theaterinterventies. Xandra brengt een fantastisch programma vol speelse gekkigheden, heerlijke meditaties en een effectief gespreksmodel waardoor je enthousiasme gaat stromen en je gemakkelijker in alignment leeft. Gun jezelf deze ervaring en doe mee! 

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via onderstaande knop. Vul je gegevens in op het formulier dat verschijnt en stuur het in. Je ontvangt daarna binnen een paar dagen per mail de factuur voor jouw gekozen training.

* The School of Play is een CRKBO geregistreerd opleidingsinstituut en vrijgesteld van BTW-heffing.
* The School of Play heeft een¬†raamovereenkomst Perceel 1 ‚ÄėOpleidingen‚Äô bij het UWV.
* The School of Play hanteert in naamgeving gedeponeerd TradeMarks in de Klasse K41.