Welkom bij deze random acts of sillyness, die jouw verbeeldingskracht, fantastie en creativiteit. stimuleren. Ze nodigen je uit met open blik de wereld om je heen te verkennen en lol te hebben met wat je doet. Ik geloof namelijk dat onze natuurlijke staat van zijn playful is. Wanneer we spelen ervaren we plezier, verbinding, tijdloosheid, betrokkenheid en natuurlijke expressie. Het is de ongeremde uitdrukking van onze creativiteit, vitaliteit en intelligentie. 

Duik met deze opdrachten diep in jezelf om contact te maken met het deel van jou dat van nature altijd avontuurlijk, creatief, opgewekt, onbevangen, fantasierijk en vrolijk is. Het deel dat alle antwoorden heeft.¬†Door in te tunen op deze speelse energie en jezelf niet langer ‘in te houden’ leer je sturen op je innerlijke ¬†GPS en kom je uit op plekken, bij mensen en keuzes die resoneren met jouw happy-de-peppie- energie. Het is een simpele en eenvoudige manier van navigeren in complexe tijden. Ik leer je graag deze simpele, krachtige tool die je denken herstart, jouw gevoel aanzet en je nieuwe paden in laat slaan. Want zeg nu zelf; het leven is een stuk leuker wanneer alles gewoon spontaan mag gaan?

De Random Acts of Sillyness bestaan uit 60 opdrachten, verdeelt over 3 onderwerpen. Speelkwartiertjes laten je jouw playful levensinstelling verhogen waardoor je jezelf minder serieus neemt. Meer gaat voor de activiteit en minder voor het einddoel. Speurtochten laten je ervaren dat de wereld een magische plek is vol pure potentie. Het is heerlijk om je impulsen te volgen. Het maakt het leven moeitelozer en lichtvoetiger omdat je leeft vanuit het hier-en-nu. Schatzoeken zorgt ervoor dat je met een proactieve houding aan de slag gaat met je talenten. Heel veel plezier!

Speelkwartier anders kijken

Speelkwartier oordeeluitstel

Speelkwartier creatief denken

Speelkwartier improviseren

Speelkwartier belevenissen

Speurtocht nieuwsgierigheid

Speurtocht eigenzinnig kijken

Speurtocht inspiratie opdoen

Speurtocht interpretaties

Speurtocht belevingen

Schatzoeker groots dromen

Schatzoeker alledaagse zaken

Schatzoeker eigenheid

Schatzoeker storytelling