Welkom bij deze random acts of sillyness, die jouw verbeeldingskracht, fantastie en creativiteit. stimuleren. Ze nodigen je uit met open blik de wereld om je heen te verkennen en lol te hebben met wat je doet. Ik geloof namelijk dat onze natuurlijke staat van zijn playful is. Wanneer we spelen ervaren we plezier, verbinding, tijdloosheid, betrokkenheid en natuurlijke expressie. Het is de ongeremde uitdrukking van onze creativiteit, vitaliteit en intelligentie. 

Ik beloof je dat de Random Acts of Sillyness je terug laten keren naar de kwaliteiten uit jouw kindertijd: puurheid, openheid, fantasie, frisheid, objectiviteit, speelsheid en levenslust.

Ik maakte hiervoor 60 opdrachten voor je, verdeelt over 3 onderwerpen. Speelkwartiertjes laten je jouw playful levensinstelling verhogen waardoor je jezelf minder serieus neemt. Meer gaat voor de activiteit en minder voor het einddoel. Speurtochten laten je ervaren dat de wereld een magische plek is vol pure potentie. Het is heerlijk om je impulsen te volgen. Het maakt het leven moeitelozer en lichtvoetiger omdat je leeft vanuit het hier-en-nu. Schatzoeken zorgt ervoor dat je met een proactieve houding aan de slag gaat met je talenten. Heel veel plezier!

Speelkwartier anders kijken

Speelkwartier oordeeluitstel

Speelkwartier creatief denken

Speelkwartier improviseren

Speelkwartier belevenissen

Speurtocht nieuwsgierigheid

Speurtocht eigenzinnig kijken

Speurtocht inspiratie opdoen

Speurtocht interpretaties

Speurtocht belevingen

Schatzoekers groots dromen

Schatzoekers alledaagse zaken

Schatzoekers eigenheid

Schatzoekers storytelling

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief voor gratis tips, tools en updates!

Trakteer jezelf op waargebeurde verhalen die het leven vieren. Het is net als chocolade. Je wordt er vrolijker en gelukkiger van. En daarmee houdt de vergelijking niet op. Onze nieuwsbrief kan je stressgevoelens verlagen, je leervermogen vergroten en je leven gevoelsmatig verrijken. Blogs geschreven door Xandra, over mededogen, sensitiviteit, anders zijn, toewijding, keuzes, spiritualiteit en non-dualiteit. Grappige, aangrijpende, krachtige en opbeurende verhalen die je inspireren jouw leven te leven, je talenten te volgen en je roeping te ontdekken. Te merken dat niets je meer tegenhoudt omdat jouw dromen vleugels geeft.

Als een ‘box of chocolates’ kunnen de verhalen van Xandra elke keer bij je in de brievenbus bezorgd worden. Zodat je het verhaal kunt proeven en er lekker lang van kunt genieten. Meld je aan!