Rawthentic nodigt je uit je ware, pure zelf te zijn en te laten zien wat er op dit ene moment in tijd in je gebeurt. In onze westerse samenleving hebben we echter vaak weinig geduld om zomaar ’te zijn’. Zeker niet wanneer het spannend wordt. We zoeken dan naar een snelle oplossing of logische keuze. Daardoor lopen we soms niet helemaal synchroon met onszelf. Dat is daarom precies waar we in deze training mee aan de slag gaan. Terug naar jezelf. Zodat daarna jouw leven weer in overeenstemming is met de roeping van je ziel. Je vreugde ervaart. Afstemming voelt. Creativiteit stroomt. En handelt in volledige alignment met jezelf. Dan stroomt het leven vanzelf. Moeiteloos. Zorgeloos. Dus doe mee. Adem inspiratie. Flirt met flow. Jij bent Rawthentic: Real, Raw & Authentic!

Tap in op de wijsheid van het leven. Geniet van jezelf zonder sociale maskers. En ontdek de aangeboren intelligentie die altijd al voor het grijpen lag. Moeiteloos. Zorgeloos. Zo te leven is laten ontstaan wat mag gebeuren. Wie dat kan tapt uit de onuitputtelijke bron van creativiteit. Dat gaan we doen. Ter plekke. On the spot. Solo-impro op de meest authentieke manier.  

Wat levert Rawthentic Play je op?
* Meer contact met wat dat in je leeft
* Minder stress, meer plezier & flow
* Versterkt vertrouwen in je intu√Įtie

* Authentieke gekkigheid =)

Informatie over Rawthentic Play
Naast the School of Play ben ik, Xandra (mede-)eigenaar van Embodiment Centrum Wijchen, waar ik samen met mijn man verschillende diensten aanbiedt, waaronder Tai Chi, QiGong, Yoga en improvisatie. Ons aanbod is er voor jou om te landen in je lijf. Om je hoofd en lichaam weer bijeen te brengen. Om te spelen, te experimenteren en vaardigheden te trainen. Jouw zelf-helende vermogen te versterken. Zodat jij je levenslustiger en energieker voelt. D√°√°r gaan we voor!

Rawthentic Play zijn losse workshopdagen die je een plek bieden om gewoon jezelf te zijn, je impulsen te¬†verkennen en te experimenteren. Je leert zichtbaar te worden met je binnenwereld,¬†impulsief woorden gevend aan de directheid van je ervaringen.¬†Korte, simpele¬†theaterinterventies helpen je om hiervoor opmerkzaam te worden naar datgene dat zich in jou aandient.¬†Zo openen we¬†de deur naar je voelende zelf, het deel van ons dat we wellicht zouden afwijzen wanneer we serieus probeerden om een ‚Äėleuke voorstelling‚Äô te maken of ‚Äėhet goed wilden doen‚Äô omdat gevoel nu eenmaal langer de tijd nodig heeft om doorvoelt te worden en niet altijd vanuit een eerste impuls ‚Äėhout snijdt‚Äô, ergens op slaat of goed overkomt.

Juist door deze gevoelsimpulsen te volgen en deze te verkiezen boven een intellectuele, leuke of ‚Äėbedachte‚Äô respons ontvouwt zich de meerwaarde van Rawthentic Play.¬†Hoe zou het bijvoorbeeld zijn te leven zonder al te veel zorgen, te praten zonder vooraf te veel na te denken en te ‚Äėzijn‚Äô zonder je zorgen te maken over zaken als ‚Äėhoe je over komt‚Äô? ¬†Hoe zou het zijn om naar je intuitie te luisteren, precies op het moment dat je het nodig hebt? Wie dit kan blijkt midden in het leven te staan. Open, responsief en vol leven.¬†Dit cre√ęert een autonome staat van zijn, waar lichaam en geest samensmelten. Zo te leven is laten ontstaan wat mag gebeuren. Wie dat kan¬†tapt uit de¬†onuitputtelijke bron van creativiteit. Dat gaan we doen. Ter plekke. On the spot. Solo-impro op de meest authentieke manier.

Ervaring is niet vereist. Je hoeft ook niet creatief te zijn of iets te ‚Äėkunnen‚Äô op theatergebied. We spelen met eenvoudige solo- improvisatievormen die je terugvoeren naar de kern van wat jij voelt, ervaart of denkt. Er is daarom geen ‚Äėgoede‚Äô manier om het te doen, enkel j√≥√ļw manier. Dus tap in op de wijsheid van het leven. Geniet van jezelf zonder maskers. En ontdek de aangeboren intelligentie die altijd al voor het grijpen lag. Moeiteloos. Zorgeloos.¬†Wees welkom!

Data en locatie
Er staan verschillende data gepland in 2022: 28 oktober, 25 november, 23 december
En in 2023: 27 januari, 24 februari, 24 maart, 21 april, 26 mei en 23 juni.

Hoe laat: van 09:30 tot uiterlijk 16:30 uur
Waar: Zomertaling 27 te Wijchen (achter het station)
Indien noodzakelijk vanwege Corona maatregelen: online

Investering
De investering is ‚ā¨125,- euro (btw vrijgesteld) per dag
Of kies voor een 5-rittenkaart en krijg één workshopdag gratis.
Die dag mag je zelf gebruiken of cadeau geven aan iemand anders.
Prijs is inclusief koffie en/of thee tijdens de dag. Lunch niet inbegrepen.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via onderstaande knop. Vul je gegevens in op het formulier dat verschijnt en stuur het in. Je ontvangt daarna binnen een paar dagen per mail de factuur voor jouw gekozen training.

* The School of Play is een CRKBO geregistreerd opleidingsinstituut en vrijgesteld van BTW-heffing.
* The School of Play heeft een¬†raamovereenkomst Perceel 1 ‚ÄėOpleidingen‚Äô bij het UWV.
* The School of Play hanteert in naamgeving gedeponeerd TradeMarks in de Klasse K41.