Rawthentic nodigt je uit je ware, pure zelf te zijn en te laten zien wat er op dit ene moment in tijd gebeurt. Kom terug bij jezelf. Zodat je creativiteit aanboort. Vreugde ervaart. Afstemming voelt. En handelt in volledige alignment met jezelf. Dus doe mee. Adem inspiratie. Flirt met flow. Jij bent Rawthentic: Real, Raw & Authentic!

Hoe lekker zou het zijn wanneer jij meer contact hebt met alles wat hier en nu in je leeft? Hoe fijn zou het zijn als jij minder stress en gewoonweg meer plezier en flow beleeft?

Hoe enorm zou jij kunnen genieten van een versterkt vertrouwen in je intu√Įtie?¬†En hoe lekker is gewoonweg een dagje authentieke gekkigheid?

Maar wellicht heeft plezier helemaal geen reden nodig. Doe gewoon lekker mee!

We spelen met eenvoudige solo- improvisatievormen die je terugvoeren naar de kern van wat jij voelt, ervaart of denkt. Er is hierin geen ‚Äėgoede‚Äô manier om het te doen, enkel j√≥√ļw manier. Ervaring niet vereist. En je hoeft ook niets te ‘kunnen’ op theatergebied. Juist onze rafelrandjes maken ons zo menselijk mooi. Dus tap in op jouw onuitputtelijke bron van creativiteit. Geniet van jezelf zonder maskers. En ontdek de aangeboren intelligentie die altijd al voor het grijpen lag. Wees welkom!

Informatie over het programma
Tijdens Rawthentic Play¬†leert je zichtbaar te worden met je binnenwereld,¬†impulsief woorden gevend aan de directheid van je ervaringen.¬†Korte, simpele¬†theaterinterventies helpen je om hiervoor opmerkzaam te worden naar datgene dat zich in jou aandient.¬†Zo openen we¬†de deur naar je voelende zelf, het deel van ons dat we wellicht zouden afwijzen wanneer we serieus probeerden om een ‚Äėleuke voorstelling‚Äô te maken of ‚Äėhet goed wilden doen‚Äô omdat gevoel nu eenmaal langer de tijd nodig heeft om doorvoelt te worden en niet altijd vanuit een eerste impuls ‚Äėhout snijdt‚Äô, ergens op slaat of goed overkomt.

Juist door deze gevoelsimpulsen te volgen en deze te verkiezen boven een intellectuele, leuke of ‚Äėbedachte‚Äô respons ontvouwt zich de meerwaarde van Rawthentic Play.¬†Hoe zou het bijvoorbeeld zijn te leven zonder al te veel zorgen, te praten zonder vooraf te veel na te denken en te ‚Äėzijn‚Äô zonder je zorgen te maken over zaken als ‚Äėhoe je over komt‚Äô? ¬†Hoe zou het zijn om naar je intuitie te luisteren, precies op het moment dat je het nodig hebt? Wie dit kan blijkt midden in het leven te staan. Open, responsief en vol leven.¬†Dit cre√ęert een autonome staat van zijn, waar lichaam en geest samensmelten. Zo te leven is laten ontstaan wat mag gebeuren. Wie dat kan¬†tapt uit de¬†onuitputtelijke bron van creativiteit. Dan stroomt het leven vanzelf. Moeiteloos. Zorgeloos. Dat gaan we doen. Ter plekke. On the spot. Solo-impro op de meest authentieke manier. Doe je mee?

Hi! Ik ben Xandra.
Xandra van Hooff.

Naast eigenaar van opleidingsinstituut The School of Play ben ik eigenaar van het Embodiment Centrum te Wijchen. Het aanbod daar is er om jou te laten landen in je lijf. Zodat jij je levenslustiger en energieker voelt. En vanuit dat kader bied ik aan iedereen die solo-improvisatie wil leren, zich gemakkelijker wil voelen op momenten dat je jezelf ‘zomaar’ mag laten zien (bijvoorbeeld tijdens voorstelrondjes of korte presentaties).¬†

Voel je welkom om lekker mee te doen!

Ik hou van haar Pietje-Bell uitstraling en humor. Geen therapeutisch gedoe maar helder, krachtig en tegelijk open voor alles, van superspiritueel tot broodnuchtere wetenschap.

Speeldata en locatie
Kies voor 28 oktober, 23 december, 24 februari, 21 april of 23 juni.

Hoe laat: van 09:30 tot uiterlijk 16:30 uur
Waar: Zomertaling 27 te Wijchen (achter het station)
Indien noodzakelijk vanwege Corona maatregelen: online

Investering
De investering is ‚ā¨125,- ¬†(btw vrijgesteld) per dag.
Prijs is inclusief koffie en/of thee tijdens de dag. Lunch dien je zelf mee te nemen.

Aanbieding vanwege de opening: 5x voor ‚ā¨500,-
Koop je vóór 1 september een 5-rittenkaart dan krijg één workshopdag gratis.
Die dag mag je zelf gebruiken of cadeau geven aan iemand anders.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via onderstaande knop. Vul je gegevens in op het formulier dat verschijnt en stuur het in. Je ontvangt daarna binnen een paar dagen per mail de factuur voor jouw gekozen training.

Show your koekoek to the world