Als sensitief mens neem je alles scherper waar en verwerk je prikkels diepgaand. Met jouw hoogbewuste gave kun je de wereld een stukje mooier maken. Laten we daarom onze eigenheid omarmen terwijl we ons tegelijkertijd openen voor de wijsheid die in ons leeft. Wie lid is van de ‘vijftien procent club’, is hier op de plek beland om echt, oprecht en helemaal jezelf te kunnen zijn. Rawthentic biedt je momenten om jezelf te laten ontvouwen in het moment en te spelen met Zijn.¬†Thuis te komen, elke keer weer. Het nodigt je uit om oordeelloos in flow te vertellen of verbeelden wat in je leeft zodat je een nieuwe waarheid, een uniek inzicht of een mogelijke toekomst achter de horizon vindt. Ensoulment tools zijn dan ook geen overbodige luxe. Ze zijn van levensbelang. Met playfulness als toegangsticket, leer je jouw innerlijke impulsen omzetten in rakende verhalen of levenswijsheden. Ter plekke. On the spot.

Resultaten
* Je zegt ja tegen het NU
* Je ontdekt vrijere expressie
* Je volgt je innerlijke waarheid
* Je ademt inspiratie
* Het leven dwarrelt  in je hart

Opleidingsinformatie
Ik zie je ware aard, voel je diepe verlangen. Je hebt al veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan, en nu voel je de oproep om n√≥g dieper te gaan. De weg van moeiteloosheid bewandelen. Je beseft immers dat voor jouw intuitieve geest de complexiteit van het leven geen mysterie is. En dus ook niet overweldigend. Het enige wat je behoeft te doen is om in de ‘ontvankelijke modus’ te blijven en open te staan voor innerlijke wijsheid of verfrissend potentieel. Gelukkig ben jij niet meer zo bang om in het niet-weten te springen, je schaduwen te omarmen en je goddelijkheid terug te eisen.

Jij bent klaar voor je volgende ontwikkelingsstap. Je verlangt ernaar expressie te geven aan het verlangen van je hart. Jij wilt het machtige meesterwerk cre√ęren dat je altijd al was.¬†Om vlammend te leven, flirtend met je flow. Niet langer antwoorden zoekend op complexe vragen maar er simpelweg mee te ‘zijn’. In de stilte van onze geest vinden we namelijk een creatieve broedplaats, die je de wijsheid en vreugde brengt die je zoekt. Wanneer je meedoet aan Rawthentic ontdek je ‚Äď al improviserend met herinneringen, provocerende kwesties, controversi√ęle levensvragen, morele thema‚Äôs of zen wijsheden ‚Äď deze kracht van speelse kwetsbaarheid. Je voelt de liefde en wijsheid van elke oefening afdruipen en zou het bijna in een potje willen vangen om te bewaren… tot je beseft dat je er altijd toegang toe hebt!

Rawthentic is een jaartraject voor levenskunstenaars, grootdromers en morgenmakers. Het is voor jou als unieke professionals die ervan houdt door zachte lichaams- en stemexpressie bij jezelf naar binnen te gaan. Rawthentic is er voor jou als je je ziel wil voeden en benieuwd bent welke wijsheid er in je leeft.  We komen als tribe eens per twee weken online bij elkaar (het Zoom platform blijkt het ultieme platform voor authentic fuckery). Daarnaast zijn er twee driedaagse retraites door het jaar heen. Laat in al deze momenten jouw hart tot uitdrukking komen, je ziel dansen en je gedachten dwalen naar plekken van verwondering. Ontdek dat wat er dan ontstaat de meerwaarde is die jij in de wereld brengt.

Kosten 
12x ‚ā¨ 175

Wat zeggen deelnemers?
‚ÄúDit werkt ongelofelijk verslavend. Ik wil meer.‚ÄĚ
“Ik handel eindelijk vanuit volledige alignment.”
“Ik ben veranderd op zo’n wezenlijk niveau waarvan ik niet eens wist dat daar verandering mogelijk was.”

Praktisch

‚ā¨ 1750,-

Rawthentic Tribe

Data 2022

5 + 19 januari, 2 + 16 februari, 2 + 16 + 30 maart, 13 april, 18 mei, 1 + 15 + 29 juni, 7 + 21 september, 5 + 19 oktober, 2 + 16 november, 7 + 21 december.

Tijden

Woensdag 09.00 – 12.30 uur

Belangrijkste werkvorm

Diverse kleine speelse Interplay opdrachten om je rateldenken ‘uit’ te zetten en thuis te komen bij jezelf. Compassievol en vrij.

Inhoud

Duik diep in je eigen levensvragen en maak je al spelende zichtbaar met je binnenwereld. Geef impulsief uiting aan de directheid van je ervaringen, terwijl je gebruik maakt van stem, zang, verhalen en beweging. Daarvoor hoef je geen professioneel kunstenaar te zijn. Het enige dat nodig is dat je contact leert maken met de stille plek in jezelf, de plek waar geen storende gedachten zijn. Ontspan in het niet-weten en ontdek de oneindige wijsheid in jezelf. De opdrachten zijn vrij en de focus ligt op loskomen, onderzoeken, experimenteren en spelen. Er is alle ruimte om te ontdekken wat er boven komt borrelen als jij gaat putten uit de onuitputtelijke bron van creativiteit.

Aanbieding

Sluit je aan bij de Tribe én doe mee met de Retraites voor 175 euro per maand.

‚ā¨ 375,-

Rawthentic Retraites

Data 2022

22 t/m 24 april 2022
25 t/m 27 nov 2022
Losse deelname mogelijk

Tijden

Dagelijks 9.30 – 16.30 uur

Belangrijkste werkvorm

De methodiek Fooling nodigt je uit om ongefilterd naar buiten te brengen wat er op dat moment in je leeft. Kwetsbaar en oprecht.

Inhoud

Laat jouw¬†hart tot uitdrukking komen, je ziel dansen en je gedachten dwalen naar plekken van verwondering.¬†Zet belichaamde emoties om in persoonlijke levenswijsheid. De focus tijdens de workshops ligt op het ontwikkelen van je eigen stijl. Persoonlijkheid, stem en theater komen samen in een magische combinatie.¬†Hier pas je toe wat je hebt geleerd rondom solo-improvisatie; het zelfstandig doorlopen van het creatieve proces.¬†Dit zorgt ervoor dat jij – daar waar je handelen een directe interventie vraagt – je¬†intu√Įtiever en authentieker bent. En je vrijer als spreker op het podium staat. Zodat jij gemakkelijker het woord neemt en doet wat gedaan mag worden. Waar dan ook.

Aanbieding

Sluit je aan bij de Tribe én doe mee met de Retraites voor 175 euro per maand.

The School of Play is opgenomen in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) waardoor onze opleidingen en trajecten zijn vrijgesteld van BTW-heffing.