Ik zie je ware aard, voel je diepe verlangen. Je hebt al veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan, en nu voel je de oproep om nóg dieper te gaan. De weg van moeiteloosheid bewandelen. Jezelf openen voor de wijsheid die je in je hebt. Jezelf te laten ontvouwen in het moment en te spelen met Zijn. Met playfulness als toegangsticket, leer je jouw innerlijke impulsen omzetten in rakende verhalen of levenswijsheden. Ter plekke. On the spot. Gelukkig ben jij niet meer zo bang om in het niet-weten te springen, je schaduwen te omarmen en je goddelijkheid terug te eisen. Jij bent klaar voor je volgende ontwikkelingsstap. Je verlangt ernaar expressie te geven aan het verlangen van je hart. Oordeelloos in flow vertellen, uiten of verbeelden wat in je leeft zodat je een nieuwe waarheid, een uniek inzicht of een mogelijke toekomst achter de horizon vindt. Zo nodigt Rawthentic je uit je rauwe, ware jij te zijn. Thuis te komen, elke keer weer.

Resultaten
* Je zegt ja tegen het NU
* Je ontdekt vrijere expressie
* Je volgt je innerlijke waarheid
* Je ademt inspiratie
* Het leven dwarrelt  in je hart

Opleidingsinformatie
Jij wilt het machtige meesterwerk cre√ęren dat je altijd al was.¬†Om vlammend te leven, flirtend met je flow. Niet langer antwoorden zoekend op complexe vragen maar er simpelweg mee te ‘zijn’.¬†Wanneer je meedoet aan Rawthentic ontdek je ‚Äď al improviserend met herinneringen, provocerende kwesties, controversi√ęle levensvragen, morele thema‚Äôs of zen wijsheden ‚Äď de kracht van speelse kwetsbaarheid. Voel je de liefde en wijsheid van elke oefening afdruipen. Je zou het bijna in een potje willen vangen om te bewaren… tot je beseft dat je er altijd toegang toe hebt.¬†

Rawthentic is er voor levenskunstenaars, grootdromers, morgenmakers en positief onaangepaste professionals die ervan houden door expressie bij jezelf naar binnen te gaan. Rawthentic is er voor jou als je je ziel wil voeden en benieuwd bent welke wijsheid er in je leeft. We komen eens per twee weken online bij elkaar (het Zoom platform blijkt het ultieme platform voor authentic fuckery). Daarnaast zijn er drie verschillende driedaagse live workshops door het jaar heen. Laat in al deze momenten jouw hart tot uitdrukking komen, je ziel dansen en je gedachten dwalen naar plekken van verwondering. Ontdek dat wat er dan ontstaat de meerwaarde is die jij in de wereld brengt.

Kosten 2022
Rawthentic Tribe ‚ā¨ 1690
Rawthentic Retraites 3x¬†‚ā¨ 325
Totaalpakket ‚ā¨ 195 per maand!¬†

Wat zeggen deelnemers?
‚ÄúDit werkt ongelofelijk verslavend. Ik wil meer.‚ÄĚ
“Ik handel eindelijk vanuit volledige alignment.”
“Ik ben veranderd op zo’n wezenlijk niveau waarvan ik niet eens wist dat daar verandering mogelijk was.”

‚ā¨ 1690,-

Rawthentic Tribe

Data 2022

5 + 19 januari, 2 + 16 februari, 2 + 16 + 30 maart, 13 april, 18 mei, 1 + 15 + 29 juni, 7 + 21 september, 5 + 19 oktober, 2 + 16 + 30 november, 14 december.

Tijden

Woensdag 09.00 – 12.30 uur

Inhoud

Duik diep in je eigen levensvragen en maak je al spelende zichtbaar met je binnenwereld. Geef impulsief uiting aan de directheid van je ervaringen, terwijl je gebruik maakt van stem, zang, verhalen en beweging. Daarvoor hoef je geen professioneel kunstenaar te zijn. Het enige dat nodig is dat je contact leert maken met de stille plek in jezelf, de plek waar geen storende gedachten zijn. Ontspan in het niet-weten en ontdek de oneindige wijsheid in jezelf. De opdrachten zijn vrij en de focus ligt op loskomen, onderzoeken, experimenteren en spelen. Er is alle ruimte om te ontdekken wat er boven komt borrelen als jij gaat putten uit de onuitputtelijke bron van creativiteit.

Belangrijkste werkvorm

Diverse kleine speelse Interplay opdrachten om je rateldenken ‘uit’ te zetten en thuis te komen bij jezelf. Compassievol en vrij.

Aanbieding

Sluit je aan bij de Tribe én doe mee met alle drie de Retraites voor slefhts 195 euro per maand.

‚ā¨ 325,-

Rawthentic Retraites

Data 2022

22 t/m 24 april 2022
26 t/m 29 aug 2022
28 t/m 30 dec 2022

Tijden

Dagelijks 9.30 – 16.30 uur

Inhoud

Laat jouw¬†hart tot uitdrukking komen, je ziel dansen en je gedachten dwalen naar plekken van verwondering.¬†Zet belichaamde emoties om in persoonlijke levenswijsheid. De focus tijdens de workshops ligt op het ontwikkelen van je eigen stijl. Persoonlijkheid, stem en theater komen samen in een magische combinatie.¬†Hier pas je toe wat je hebt geleerd rondom solo-improvisatie; het zelfstandig doorlopen van het creatieve proces.¬†Dit zorgt ervoor dat jij – daar waar je handelen een directe interventie vraagt – je¬†intu√Įtiever en authentieker bent. En je vrijer als spreker op het podium staat. Zodat jij gemakkelijker het woord neemt en doet wat gedaan mag worden. Waar dan ook.

Belangrijkste werkvorm

De methodiek Fooling nodigt je uit om ongefilterd naar buiten te brengen wat er op dat moment in je leeft. Kwetsbaar en oprecht.

Aanbieding

Sluit je aan bij de Tribe én doe mee met alle drie de Retraites voor slefhts 195 euro per maand.

The School of Play is opgenomen in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) waardoor onze opleidingen en trajecten zijn vrijgesteld van BTW-heffing.