Wow, wat gaaf dat je komt schatzoeken! Deze korte speelse uitdagingen zijn ontwikkeld om jezelf en je drijfveren in het leven te onderzoeken, zodat je weer kunt gaan ervaren dat je verliefd wordt op jezelf en jouw leven.

Wil jij je meer openstellen voor frisse energie, voor een nieuwe visie of met een proactieve houding aan de slag met je talenten? Dan passen deze schatzoekertjes hier prima bij. Het is goed voordat je aan de slag gaat met een denkoefening even een korte meditatie doet of je openstelt voor verwondering en met nieuwsgierigheid naar je eigen antwoorden kijkt. Dat kan bijvoorbeeld door even wat korte speurtochten te doen. En zoek je inspiratie om ook echt ‘uit de band te springen’ en je eigen ding te gaan doen? Gun jezelf dan ook dagelijks een speelkwartier. 

Heel veel plezier!

 

Deel 1: Magie van groots dromen

Deel 2: Magie van het hier en nu

Deel 3: Magie van eigenheid

 

Deel 5: Magie van storytelling

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief voor gratis tips, tools en updates!

Trakteer jezelf op waargebeurde verhalen die het leven vieren. Het is net als chocolade. Je wordt er vrolijker en gelukkiger van. En daarmee houdt de vergelijking niet op. Onze nieuwsbrief kan je stressgevoelens verlagen, je leervermogen vergroten en je leven gevoelsmatig verrijken. Blogs geschreven door Xandra, over mededogen, sensitiviteit, anders zijn, toewijding, keuzes, spiritualiteit en non-dualiteit. Grappige, aangrijpende, krachtige en opbeurende verhalen die je inspireren jouw leven te leven, je talenten te volgen en je roeping te ontdekken. Te merken dat niets je meer tegenhoudt omdat jouw dromen vleugels geeft.

Als een ‘box of chocolates’ kunnen de verhalen van Xandra elke keer bij je in de brievenbus bezorgd worden. Zodat je het verhaal kunt proeven en er lekker lang van kunt genieten. Meld je aan!