Wanneer je een bedrijf opbelt kom je soms in een soort keuzemenu terecht waarbij je verschillende opties krijgt om zo bij de juiste afdeling terecht te komen.

Jouw privé-voicemail heeft natuurlijk niet deze optie. En toch is het fijn voor mensen om te weten waarvoor ze bij jou terecht kunnen. Want stel je voor; een voicemail die zegt ‘dit is de telefoonbeantwoorder van Astrid, je kunt bij mij terecht voor 1. al je belastingvragen, 2. voor het inscannen van al jouw bonnetjes. 3. voor een ongezouten scheldpartij op de leuker-kunnen-we-het-nietmaken dienst.

Die is heel anders dan de voicemail van Marieke die aangeeft dat je bij haar terechtkunt voor 1. al je vragen over opvoeden 2. een online coachgesprek 3. oordopjes 4. een extra rolletje dik behang.

Wat zou er bij jou op de voicemail komen als je daarin weergeeft wat je doet of waar je in gelooft en daarbij ook een gekke, afwijkende of humoristische optie zou staan?

 

Deel 1: Magie van groots dromen

Deel 2: Magie van het hier en nu

Deel 3: Magie van eigenheid

 

Deel 5: Magie van storytelling

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief voor gratis tips, tools en updates!

Trakteer jezelf op waargebeurde verhalen die het leven vieren. Het is net als chocolade. Je wordt er vrolijker en gelukkiger van. En daarmee houdt de vergelijking niet op. Onze nieuwsbrief kan je stressgevoelens verlagen, je leervermogen vergroten en je leven gevoelsmatig verrijken. Blogs geschreven door Xandra, over mededogen, sensitiviteit, anders zijn, toewijding, keuzes, spiritualiteit en non-dualiteit. Grappige, aangrijpende, krachtige en opbeurende verhalen die je inspireren jouw leven te leven, je talenten te volgen en je roeping te ontdekken. Te merken dat niets je meer tegenhoudt omdat jouw dromen vleugels geeft.

Als een ‘box of chocolates’ kunnen de verhalen van Xandra elke keer bij je in de brievenbus bezorgd worden. Zodat je het verhaal kunt proeven en er lekker lang van kunt genieten. Meld je aan!