Tof dat je hier bent! De speelkwartiertjes zijn korte speelse uitdagingen waarin je met maximaal 15 minuten per dag kunt gaan ervaren dat je (weer) verliefd wordt op het leven.  Ik leg je graag uit hoe eenvoudig ze zijn. Tegelijkertijd zal de eenvoud je verrassen en steeds blijven verbazen.

Creativiteit is een vaardigheid en vereist dus oefening om er beter in te worden. Hoe meer je oefent, hoe makkelijker het wordt. Dat komt omdat je in enkele weken tijd je playful levensinstelling verhoogd waardoor je jezelf minder serieus neemt en ‘durft te doen om te doen’ en je minder aantrekt van de uitkomst. Het voordeel hiervan is duidelijk zichtbaar in het echte leven zodra je voor een uitdaging of verandering komt te staan; deze kun je met net zoveel gemak omarmen als je jezelf overgeeft aan het doen van de uitdagingen.

Gun jezelf een speelkwartier =)

 

Deel 1: Magie van anders kijken

Deel 2: Magie van oordeeluitstel

Deel 3: Magie van creatief denken

Deel 4: Magie van improviseren

Deel 5: Magie van beleven

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief voor gratis tips, tools en updates!

Trakteer jezelf op waargebeurde verhalen die het leven vieren. Het is net als chocolade. Je wordt er vrolijker en gelukkiger van. En daarmee houdt de vergelijking niet op. Onze nieuwsbrief kan je stressgevoelens verlagen, je leervermogen vergroten en je leven gevoelsmatig verrijken. Blogs geschreven door Xandra, over mededogen, sensitiviteit, anders zijn, toewijding, keuzes, spiritualiteit en non-dualiteit. Grappige, aangrijpende, krachtige en opbeurende verhalen die je inspireren jouw leven te leven, je talenten te volgen en je roeping te ontdekken. Te merken dat niets je meer tegenhoudt omdat jouw dromen vleugels geeft.

Als een ‘box of chocolates’ kunnen de verhalen van Xandra elke keer bij je in de brievenbus bezorgd worden. Zodat je het verhaal kunt proeven en er lekker lang van kunt genieten. Meld je aan!