Je keuken is een ware schatkamer van verschillende hoofddeksels die er smachtend op wachten om door jou ontdekt te worden.

De pannen, een vergiet, een lege chipszak of mandarijnennetje bouw je zo om tot een bijzondere hoed. Maar wat denk je van een speciaal vierhoekig geknoopt servet of een tooi van rietjes? Je creativiteit kan alle kanten op.

Fantastisch om met je kinderen te doen en er een stapel selfies van te maken. Maar in je eentje of met iemand anders zonder camera mag natuurlijk ook.

Wat is je mooiste vondst?

 

Deel 1: Magie van anders kijken

Deel 2: Magie van oordeeluitstel

Deel 3: Magie van creatief denken

Deel 4: Magie van improviseren

Deel 5: Magie van beleven

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief voor gratis tips, tools en updates!

Trakteer jezelf op waargebeurde verhalen die het leven vieren. Het is net als chocolade. Je wordt er vrolijker en gelukkiger van. En daarmee houdt de vergelijking niet op. Onze nieuwsbrief kan je stressgevoelens verlagen, je leervermogen vergroten en je leven gevoelsmatig verrijken. Blogs geschreven door Xandra, over mededogen, sensitiviteit, anders zijn, toewijding, keuzes, spiritualiteit en non-dualiteit. Grappige, aangrijpende, krachtige en opbeurende verhalen die je inspireren jouw leven te leven, je talenten te volgen en je roeping te ontdekken. Te merken dat niets je meer tegenhoudt omdat jouw dromen vleugels geeft.

Als een ‘box of chocolates’ kunnen de verhalen van Xandra elke keer bij je in de brievenbus bezorgd worden. Zodat je het verhaal kunt proeven en er lekker lang van kunt genieten. Meld je aan!