Start met een onzin zin. Geef dan zeven argumenten waarom deze zin zo is/waar is/klopt/is. Sluit je betoog af met ‘Daarom’!

Waarom? Daarom! De manier waarop je schrijft mag je kiezen. Of als je het leuk vindt, vertel het gelijk aan iemand en deel het online.

Een voorbeeld:
Ik ben in quarantaine met een goudvis.
Omdat blub blub zo rustgevend klinkt.
Omdat oranje mijn lievelingskleur is.

Omdat ik droom over rondjes zwemmen in mijn huis.
Omdat een goudvis zo goed kan luisteren.
Omdat ik dan wat water achter de hand heb voor als het water op raakt.
Omdat het dier ook gezelschap verdient.
Omdat ik een goudvis niet hoef uit te laten.
Daarom ben ik in quarantaine met een goudvis.

 

Deel 1: Magie van anders kijken

Deel 2: Magie van oordeeluitstel

Deel 3: Magie van creatief denken

Deel 4: Magie van improviseren

Deel 5: Magie van beleven

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief voor gratis tips, tools en updates!

Trakteer jezelf op waargebeurde verhalen die het leven vieren. Het is net als chocolade. Je wordt er vrolijker en gelukkiger van. En daarmee houdt de vergelijking niet op. Onze nieuwsbrief kan je stressgevoelens verlagen, je leervermogen vergroten en je leven gevoelsmatig verrijken. Blogs geschreven door Xandra, over mededogen, sensitiviteit, anders zijn, toewijding, keuzes, spiritualiteit en non-dualiteit. Grappige, aangrijpende, krachtige en opbeurende verhalen die je inspireren jouw leven te leven, je talenten te volgen en je roeping te ontdekken. Te merken dat niets je meer tegenhoudt omdat jouw dromen vleugels geeft.

Als een ‘box of chocolates’ kunnen de verhalen van Xandra elke keer bij je in de brievenbus bezorgd worden. Zodat je het verhaal kunt proeven en er lekker lang van kunt genieten. Meld je aan!