Ik ken je ochtendritueel niet. Maar ik weet wel dat we eigenlijk allemaal wel onze vaste patronen en handelingen hebben. Dat is handig, want zo spaart je lijf energie uit die je anders nodig hebt om overal over na te denken maar het is minder handig voor je creatieve flexibiliteit.

Vandaag mag dit dus omdraaien! Poets je tanden met de borstel in je andere hand.
Gebruik je andere hand om je billen af te vegen. Trek eerst je shirt en dan pas je broek aan. Neem je bestek eens anders ter hand. En uiteraard je koffie kopje in de andere hand.

Veel plezier!

 

Deel 1: Magie van anders kijken

Deel 2: Magie van oordeeluitstel

Deel 3: Magie van creatief denken

Deel 4: Magie van improviseren

Deel 5: Magie van beleven

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief voor gratis tips, tools en updates!

Trakteer jezelf op waargebeurde verhalen die het leven vieren. Het is net als chocolade. Je wordt er vrolijker en gelukkiger van. En daarmee houdt de vergelijking niet op. Onze nieuwsbrief kan je stressgevoelens verlagen, je leervermogen vergroten en je leven gevoelsmatig verrijken. Blogs geschreven door Xandra, over mededogen, sensitiviteit, anders zijn, toewijding, keuzes, spiritualiteit en non-dualiteit. Grappige, aangrijpende, krachtige en opbeurende verhalen die je inspireren jouw leven te leven, je talenten te volgen en je roeping te ontdekken. Te merken dat niets je meer tegenhoudt omdat jouw dromen vleugels geeft.

Als een ‘box of chocolates’ kunnen de verhalen van Xandra elke keer bij je in de brievenbus bezorgd worden. Zodat je het verhaal kunt proeven en er lekker lang van kunt genieten. Meld je aan!