De wereld is een magische plek vol pure potentie. Dat zie je wanneer je buiten kijkt bij bomen, planten en bloemen. Alles is aanwezig, is intrinsiek goed en volgt zijn eigen natuurlijke flow. Ook jij zou wel altijd je impulsen willen volgen. Doen wat je door jouw natuur wordt ingegeven. Of relaxt afwachten wanneer dat is wat je gewoon mag doen. Dan zou het leven moeitelozer voelen. Lichtvoetiger misschien.

Altijd ingecheckt zijn bij jezelf en leven vanuit je tenen, hoe lekker zou dat zijn? Ga er in deze speurtochtjes daarom actief op uit. Even uit je kantoor, naar het dorp, het bos of een verlaten winkelstraat. Een nieuwe omgeving doet wonderen. Nieuwsgierigheid is een fantastische manier om het leven diepgaand te onderzoeken en ontdekken. Maak jezelf gevoelig door op verschillende manieren te kijken. En heb je een waardevolle link gelegd of inzicht gekregen? Vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan.

Na een tijdje speurtochten te hebben gedaan zul je merken dat je playful levensinstelling verhoogd waardoor je vanzelf meer in het hier-en-nu begint te leven, je andere zaken opvallen en je makkelijker ‘in die andere magische wereld stapt’. Het voordeel hiervan is duidelijk zichtbaar in het echte leven want het geeft je naast een aangename break in de dag ook de ‘ruimte’ om outside-the-box- te kunnen denken omdat je onverwachte zaken met elkaar verbindt.

Gun jezelf een speurtocht =)

 

Deel 1: Magie van nieuwsgierigheid

Deel 2: Magie van anders zien

Deel 3: Magie van je laten inspireren

Deel 4: Magie van interpreteren

Deel 5: Magie van beleven

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief voor gratis tips, tools en updates!

Trakteer jezelf op waargebeurde verhalen die het leven vieren. Het is net als chocolade. Je wordt er vrolijker en gelukkiger van. En daarmee houdt de vergelijking niet op. Onze nieuwsbrief kan je stressgevoelens verlagen, je leervermogen vergroten en je leven gevoelsmatig verrijken. Blogs geschreven door Xandra, over mededogen, sensitiviteit, anders zijn, toewijding, keuzes, spiritualiteit en non-dualiteit. Grappige, aangrijpende, krachtige en opbeurende verhalen die je inspireren jouw leven te leven, je talenten te volgen en je roeping te ontdekken. Te merken dat niets je meer tegenhoudt omdat jouw dromen vleugels geeft.

Als een ‘box of chocolates’ kunnen de verhalen van Xandra elke keer bij je in de brievenbus bezorgd worden. Zodat je het verhaal kunt proeven en er lekker lang van kunt genieten. Meld je aan!