Ken je dat gevoel? Dat je ineens beseft dat het lente is? Dat je de vogels hoort fluiten, de knoppen aan de bomen ziet staan en de lucht weer ruikt naar voorjaar? Als je druk bezig bent lijkt het soms alsof dit gevoel je ineens ‘overvalt’. Terwijl er eigenlijk niets anders gebeurd dan dat je zoveel tekenen tegelijkertijd opvangt van een nieuwe frisse start dat het vanuit je onderbewuste naar je bewustzijn doorsijpelt en je je ineens ziet wat er al langere tijd aan zat te komen. Of eigenlijk dus al was.

Het is heerlijk om wat vaker tijd te nemen echt te zien. De tekenen te lezen die de wereld om geeft. Daarom ga je in deze speurtocht op zoek naar alles wat staat voor ‘een frisse start’. Zoek overal om je heen naar tekenen van een nieuw begin. De uitgelopen aardappel in de voorraadkast. Een bloemknop die op uitkomen staat. Een ei. De zon die opkomt… welke associatie maak jij? 

Deel 1: Magie van nieuwsgierigheid

Deel 2: Magie van anders zien

Deel 3: Magie van je laten inspireren

Deel 4: Magie van interpreteren

Deel 5: Magie van beleven

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief voor gratis tips, tools en updates!

Trakteer jezelf op waargebeurde verhalen die het leven vieren. Het is net als chocolade. Je wordt er vrolijker en gelukkiger van. En daarmee houdt de vergelijking niet op. Onze nieuwsbrief kan je stressgevoelens verlagen, je leervermogen vergroten en je leven gevoelsmatig verrijken. Blogs geschreven door Xandra, over mededogen, sensitiviteit, anders zijn, toewijding, keuzes, spiritualiteit en non-dualiteit. Grappige, aangrijpende, krachtige en opbeurende verhalen die je inspireren jouw leven te leven, je talenten te volgen en je roeping te ontdekken. Te merken dat niets je meer tegenhoudt omdat jouw dromen vleugels geeft.

Als een ‘box of chocolates’ kunnen de verhalen van Xandra elke keer bij je in de brievenbus bezorgd worden. Zodat je het verhaal kunt proeven en er lekker lang van kunt genieten. Meld je aan!