Wanneer we op speurtocht gaan lopen we vaak op ons eigen tempo. We zien daardoor ook wat we standaard al altijd zien. Wil je anders kijken is het verstandig je snelheid eens bewust aan te passen!

Wanneer je in je achtertuin bent, op straat loopt of in het bos kijk dan eens naar iemand of iets wat op een andere snelheid loopt, rent, fietst, dartelt, huppelt, kruipt of vliegt dan jij je voortbeweegt. Volg  de ander een tijdje op afstand op de snelheid van die ander en ontdek welke zaken je hierdoor ineens ontdekt in je omgeving…. of in jezelf.

 

Deel 1: Magie van nieuwsgierigheid

Deel 2: Magie van anders zien

Deel 3: Magie van je laten inspireren

Deel 4: Magie van interpreteren

Deel 5: Magie van beleven

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief voor gratis tips, tools en updates!

Trakteer jezelf op waargebeurde verhalen die het leven vieren. Het is net als chocolade. Je wordt er vrolijker en gelukkiger van. En daarmee houdt de vergelijking niet op. Onze nieuwsbrief kan je stressgevoelens verlagen, je leervermogen vergroten en je leven gevoelsmatig verrijken. Blogs geschreven door Xandra, over mededogen, sensitiviteit, anders zijn, toewijding, keuzes, spiritualiteit en non-dualiteit. Grappige, aangrijpende, krachtige en opbeurende verhalen die je inspireren jouw leven te leven, je talenten te volgen en je roeping te ontdekken. Te merken dat niets je meer tegenhoudt omdat jouw dromen vleugels geeft.

Als een ‘box of chocolates’ kunnen de verhalen van Xandra elke keer bij je in de brievenbus bezorgd worden. Zodat je het verhaal kunt proeven en er lekker lang van kunt genieten. Meld je aan!