Ben je nu in een kamer waar je bekend bent? Dan gaat de uitdaging nu in: kijk net zolang tot je zeven dingen hebt gevonden die je niet eerder hebt gezien.

Gelukt? Merkte je op dat je – om deze opdracht te doen – als het ware ‘stil bent gevallen’? Dat je meer rust nam om van alles te zien? Dat is de uitdaging van deze speurtocht. Sta stil en kijk wat er vanuit je huidige positie allemaal te ontdekken is. Wees stil…. wat hoor je? Vertraag je ademhaling, de snelheid waarop je teennagels groeien en voel wat je voelt. Een zuchtje wind? Is de vloer koeler dan de lucht in de ruimte? Welke informatie is er te voelen, horen, ervaren en zelfs te ruiken misschien?

 

Deel 1: Magie van nieuwsgierigheid

Deel 2: Magie van anders zien

Deel 3: Magie van je laten inspireren

Deel 4: Magie van interpreteren

Deel 5: Magie van beleven

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief voor gratis tips, tools en updates!

Trakteer jezelf op waargebeurde verhalen die het leven vieren. Het is net als chocolade. Je wordt er vrolijker en gelukkiger van. En daarmee houdt de vergelijking niet op. Onze nieuwsbrief kan je stressgevoelens verlagen, je leervermogen vergroten en je leven gevoelsmatig verrijken. Blogs geschreven door Xandra, over mededogen, sensitiviteit, anders zijn, toewijding, keuzes, spiritualiteit en non-dualiteit. Grappige, aangrijpende, krachtige en opbeurende verhalen die je inspireren jouw leven te leven, je talenten te volgen en je roeping te ontdekken. Te merken dat niets je meer tegenhoudt omdat jouw dromen vleugels geeft.

Als een ‘box of chocolates’ kunnen de verhalen van Xandra elke keer bij je in de brievenbus bezorgd worden. Zodat je het verhaal kunt proeven en er lekker lang van kunt genieten. Meld je aan!