Verwondering is het mooiste wat er is

Ik hou ervan om via verwondering en verbeelding jouw ‘authentieke expressie’ te stimuleren!🎈

Presence

Spelen met waarneming

Wanneer we belichaamd aanwezig zijn ervaren we het leven moeitelozer. Zijn we vrij van zorgen. Het leven wordt er gemakkelijker en luchtiger van. Je hoeft de wereld niet langer te begrijpen maar kunt je verwonderen. Je hoeft je niet te bewijzen maar wordt uitgenodigd aanwezig te zijn. Hierdoor hoef je niet langer naar vervulling op zoek te gaan, maar ontvang je het in het moment.

Authenticiteit

Kwetsbaarheid als kracht

Wanneer we spelen laten we onszelf zien, gaan de maskers af. Zijn we tot in de diepste vezels onszelf. Je ontdekt hoe je jouw innerlijke waarheid op creatieve wijze tot uiting kunt brengen. Je hoeft het niet te verzinnen of te creeren, het ontstaat vanzelf. Speels. intuitief. En wie weet, verras je jezelf wel in de uitvoering ervan. En kom je erachter dat je heel anders bent dan je altijd dacht. 

verwondering

Nieuwsgierige afstemming

Door te spelen verbind je je met je eigen impulsen en reageer je op een andere manier op de wereld om je heen. Afgescheidenheid en ‘moeten’ vallen weg wanneer je speelt, waardoor je tijdelijk een ‘andere wereld’ creert. Met gevoelens van vriendschap en verbondenheid als gevolg. Spel is op dit gebied transformerend en verbetert meer dan alleen je communicatieskills.

ik werk met de

leukste mensen =)