Zing je vrij!

Aanvaarden wat er is. Jezelf laten zien en horen via je stem. Vrijer spreken. Jezelf uiten wanneer je dat wilt. Vaak ervaren we hierbij belemmeringen. Via stembevrijding leer je te voelen en uiting te geven aan dat wat in je is.

Lien Cornelissen komt vanuit haar woonplaats Scheveningen helemaal naar Wijchen om een hele bijzondere workshop te geven. En jij kunt daarbij zijn!

Wat is stembevrijding?

Ik neem graag de woorden over van Jan Kortie. Hij schrijft: “Het is een wijdverbreid misverstand dat zingen een vaardigheid zou zijn die sommigen wél en anderen niet kunnen aanleren. Zingen is een natuurlijk fenomeen, het is natuurlijker dan spreken. Je hoeft dus niet je best te doen om zo goed mogelijk te zingen. Je kunt al zingen. Jouw lied vertelt over wie jij bent, niemand kan jouw lied beter zingen dan jij. Over die moeiteloze, eenvoudige manier van zingen gaat stembevrijding.”

Lien schijft, zingt en speelt.

Lien volgde als tiener pianolessen en deed eindexamen in het vak muziek. Ondertussen verhuisd naar de Randstad, beleefde ze tijdens haar werk als advocaat het meeste plezier aan advocatencabaret waarin ze haar vak en collega’s op de hak kon nemen. Ze kon haar creativiteit en liefde voor muziek niet langer ontkennen. Toen ze stembevrijding leerde kennen wist ze dat deze moeiteloze, eenvoudige manier van zingen haar weg zou zijn.

Lien schrijft gevoelige, rake liedjes met scherpe teksten. Kleinkunstig. En tussen de liedjes door vertelt ze erover. Op haar manier. Nuchter en fris. Ik leerde haar werk kennen via LinkedIn en was op slag fan. Supertof dat ze hier nu een dag bij ons kan zijn!

Wil je ook ervaren hoe bevrijdend je stem kan zijn? 

Spreek je uit. Zeggen wat je wilt zeggen. Voelen wat je daadwerkelijk voelt. Woorden geven aan wat er in je speelt. Ik ervaar het als bevrijdend. Niets wegduwen of achterhouden voor mezelf. Aanvaarden wat er is. In het moment. En mezelf vrij voelen, in spreken, in zingen, in dansen, in het leven.

Stembevrijding helpt mij hierbij. En via het geven van workshops en individuele sessies help ik anderen om hun eigen geluid te vinden. En meer vrijheid te ervaren. Via stembevrijding leer je te voelen en uiting te geven aan dat wat in je is. Doe je mee?

Prijs, data en meer…

Prijs

Lien vraagt voor een dagdeel 30 euro incl. koffie/thee of fris. Er zal geen BTW worden gerekend.

Ik hou na reservering een plekje voor je vrij. Mocht je toch op het laatste moment niet kunnen, bied dan je kaartje te koop aan via het Facebook event. Het enige dat je hoeft te doen is mij even de naam doorgeven van degene die in jouw plaats komt.

Data en tijden

De workshop van Lien staat gepland op zaterdag 17 oktober van 13.00- 16.00 uur. Er kan een half uurtje uitloop zijn. 

Aanmelden

Aanmelden kan via het contactformulier. Of mail naar info@theschoolofplay.nl dat je van plan bent te komen en in welke groep je mee wilt doen. Geef hierbij alle gegevens door die jij op de factuur wilt hebben staan.

Locatie en adres

De workshop Stembevrijding van Lien is op onze locatie (kraayenberg 8020) in Wijchen. Vanaf Randweg Noord draai je de Kraayenberg in, gaat vervolgens gelijk links de 79e straat in om daarna rechts de 80e straat te vinden. Parkeer in de buurt van de basisschool met rood/gele kozijnen.

Volg de borden ‘Broedplaats’ om de juiste ingang aan de achterzijde van de school te vinden. The School of Play herken je bij binnenkomst aan de vrolijke ingang.

Meer weten over Lien?

Bekijk haar website op: https://www.liencornelissen.nl

Foto credits

1e foto: Tessa Veldhorst van De Schaapjesfabriek
2e foto: Iwan de Brabander
3e foto: Tessa Veldhorst van De Schaapjesfabriek
4e foto: Tessa Veldhorst van De Schaapjesfabriek