No way dat ik al deze gave dingen alleen kan (of wil) doen!

Hi, Xandra hier. Even een momentje voor mijn team. Want als ik eraan denk met welke toffe mensen ik me omring dan gaat mijn hart wat harder kloppen. Ik ben zo trots en dankbaar voor al degenen die hieronder staan genoemd, ik barst bijna uit elkaar. Dus ik ga je niet langer in spanning houden. Lees lekker door!

Mari√ęlle

Altijd twijfelend aan zichzelf en zo enthousiast als een jonge puppy. Ze heeft al mijn opleidingen en trainingen gevolgd en is heel openhartig over haar eigen proces. Hoe verfrissend!¬†Op het moment dat ik vragen krijg die meer liggen in het persoonlijke dan het professionele vlak dan stuur ik je graag naar Marielle door. Als lifecoach helpt ze grootsdromers die afgeleid worden door “hoe het hoort”? Zij laat je levenslust, energie en plezier weer stromen op een manier die bij jou past.¬†

Bart

Bart is mijn ‘speelmaatje’ bij Interplay Nederland. Wij hebben beide de wens deze improvisatievorm op laagdrempelige manier meer bekendheid te geven. Hij heeft een diep verlangen om mensen gelukkig te zien en dat doet hij door ze opener, vrijer en meer te laten samenwerken. Hij gebruikt daar vele verschillende creatieve en speelse werkvormen, ge√Įnspireerd door zijn ervaringen met circus, improvisatie theater, kinderspel en creatieve denken technieken.

Mark

Mark is mijn Lief – je kunt hem vaker tegenkomen op foto’s die ik deel – en hij gaat ook zeker mee naar Mellow Fest want als bedenker van de ‘escape-room thuis‘ kan hij daar natuurlijk niet bij ontbreken. Hij is ook de Moed om te Falen trainer en past dit toe in zijn lessen Tai Chi Chuan, een sport waar hij zijn hart aan heeft verpand omdat het je bij je basis uit laat komen, je fysieke en mentale beheersing leert en (heel belangrijk) je laat spelen en ontdekken. Je kon dit in 2020 tijdens Mellow Fest ervaren in zijn lichtzwaardworkshop.