No way dat ik al deze gave dingen alleen kan (of wil) doen!

Hi, Xandra hier. Even een momentje voor mijn team. Want als ik eraan denk met welke toffe mensen ik me omring dan gaat mijn hart wat harder kloppen. Ik ben zo trots en dankbaar voor al degenen die hieronder staan genoemd, ik barst bijna uit elkaar. Dus ik ga je niet langer in spanning houden. Lees lekker door!

Mari√ęlle

Altijd twijfelend aan zichzelf en zo enthousiast als een jonge puppy. Er is geen betere co-trainer te vinden voor de Moed om te Falen dan Marielle. Ze weet wat jij of jouw deelnemers ervaren en durft daar open over te zijn. Hoe verfrissend!¬†Als lifecoach helpt ze overigens grootsdromers die afgeleid worden door “hoe het hoort”? Zij laat je levenslust, energie en plezier weer stromen op een manier die bij jou past.¬†

Sarina

Ze wilde als student alles van me leren over HSP en ik zag alleen maar een moordwijf dat wellicht niet alle offici√ęle opleidingen heeft gehad op het gebied van personeel en organisatie¬†maar beter dan velen precies weet wat er nodig is om een personeelslid te laten stralen √©n dat ook helder kan verwoorden. De ideale co-trainer voor het Lef om te Stralen dus. Met haar focus op loopbaancoaching en goed werkgeverschap, ¬†laat ze ook jou tot bloei komen.¬†

Monike

Het motto van Monike is ‘inspireren is voorleven’. En oh boy, ik kan je vertellen dat ze dat heeft gedaan. Zij is in het dagelijks leven jouw¬†levenslustige reisagent met een backpack vol persoonlijke en professionele ervaringen, opleidingen en eigenwijsheden om jou te leren kiezen voor je eigen levenslustige reis in en uit balans. En vanwege haar krachtige intu√Įtie, interesse in wetenschap en oeroude tradities is zij in 2020/2021 de ideale co-trainer in de opleiding Theater van het Leven.

Mark

Mark is mijn Lief – je kunt hem vaker tegenkomen op foto’s die ik deel – en hij gaat ook zeker mee naar Mellow Fest want als bedenker van de ‘escape-room thuis‘ kan hij daar natuurlijk niet bij ontbreken. Hij is ook de Moed om te Falen trainer en past dit toe in zijn lessen Tai Chi Chuan, een sport waar hij zijn hart aan heeft verpand omdat het je bij je basis uit laat komen, je fysieke en mentale beheersing leert en (heel belangrijk) je laat spelen en ontdekken. Je kon dit in 2020 tijdens Mellow Fest ervaren in zijn lichtzwaardworkshop.