Ontdek hoe je je kunt bevrijden van het rondjes draaien in je hoofd. Daar¬†waar al je oplossingen weer nieuwe problemen vormen. Waardoor je altijd bezig bent met nooit en ooit. Geen ruimte hebt voor nu. Voor hier. Voor denkruimte. Voor plezier.¬†Transformation Day is interessant voor ‘overthinkers’ en mensen met een popcornhoofd.¬†Ik geef je een ander perspectief op het oplossen van ongewenste emotionele crisissen. Anders dan je wellicht gewend bent. Simpeler ook. De wereld is namelijk niet zoals je denkt dat hij is, maar je ervaart het wel zoals je denkt dat het is.¬†Op zoek naar een andere blik op de werkelijkheid? Een gemakkelijker leven? Dan ben je hier aan aan het juiste adres!

impactvolle gesprekken ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ experimenterend leren

Hoe lekker zou het zijn wanneer jij inzicht hebt in de werking van je geest en niet langer bang hoeft te zijn van je eigen ervaringen?

Hoe fijn zou het zijn als jij je denken gaat leren herkennen zodat je niet vervalt in zwart/wit-denken, zelfverwijt of emotioneel redeneren, maar gewoon kunt zijn met wat ‘is’?

Hoe enorm zou jij kunnen genieten van meer innerlijke vrijheid? En van leven met meer energie en levenslust?

Zou je aan iemand vragen wat er nodig is om ultiem van het leven te kunnen genieten dan zou het antwoord wel eens de woorden verbinding, een gevoel van competentie of vrijheid kunnen bevatten. En vooral niet het tegenovergestelde. Dit te willen lijkt plausibel. En dus streven we het vrijwel allemaal de hele dag na. Hierdoor krijgen we – gek genoeg – op de lange termijn niet meer, maar juist minder van waar we naar verlangen. Voelen we ons steeds vaker onmachtig en onkundig om met het leven om te gaan. Zoeken we extern naar werkzame healingsmethoden en nieuwe oplossingen. Dat hoeft echter helemaal niet!

Meer informatie over Transformation Day
Er is een evolutionare mismatch is tussen onze menselijke verlangens en de oplossingen die ons brein presenteert. Vrijwel alle problemen die we in het leven hebben zijn het resultaat hiervan. Ben jij toe aan een innerlijke transformatie? Heb jij álles geprobeerd om emotioneel lekker in je vel te zitten en lijkt die laatste 1% net telkens weg te glippen? Kom eens een dagje meedoen en ontdek wat een ander perspectief kan bieden.

We kijken niet vanuit het standaard perspectief dat een ervaring van buitenaf een innerlijk gevoel teweeg kan brengen maar draaien het om; hoe komt je ervaring van binnenuit tot stand? We gaan deze dag pratend met elkaar verkennen hoe je menselijke ervaring tot stand komt vanuit het paradigma van de drie principes (HIER lees je meer daarover).

Als je begint te begrijpen wie je bent, maar het niet probeert te veranderen, dan verandert ook wie je bent. Inzicht in het mechanisme van de menselijker ervaring zorgt voor transformatie. Veel problemen lossen zich als vanzelf op. Moeiteloos. Met als resultaat dat je hoofd wat rustiger wordt, en je vrij, vrolijk en relaxter kunt leven en werken.

Speeldata 
Keuze uit de volgende mogelijkheden: 
Donderdag 3 november
Zondag 22 januari

Praktisch
*¬†Van 09.30 ‚Äď 16.30 uur
* Zomertaling 27 te Wijchen (bij Nijmegen)
* ‚ā¨ 179,- (incl koffie/thee)
* Min 4 en max 12 deelnemers
* Aanmelden via de knop hieronder

welcome, you quantum jumper!

* The School of Play is een CRKBO geregistreerd opleidingsinstituut en vrijgesteld van BTW-heffing.
* The School of Play heeft een¬†raamovereenkomst Perceel 1 ‚ÄėOpleidingen‚Äô bij het UWV.
* The School of Play hanteert in naamgeving gedeponeerd TradeMarks in de Klasse K41.