Kom spelen!

Kijk hieronder voor het aanbod of kom eens kennismaken tijdens een lachworkshop

Kies voor het Theater van het Leven als je een sprankje zorgeloosheid toe wilt voegen aan je leven en manier van werken. Of kies voor de Moed om te Falen wanneer je in groepen wilt werken aan groei, ontwikkeling en openheid. Het Lef om te Stralen topt dit af met een aanvullende kijk op talenten, missie en ‘je passie leven’. Want ook hier is een creatievere, flexibelere en mildere kijk vaak inspirerend om het leven te gaan creëren dat bij je past.

Ik wil speelser leven

In theater van het leven creëer je drama, duikt erin, maakt het erger, geniet ervan én lost het weer op. En al die tijd besef je dat je slechts een figurant op het levenstoneel bent. Hierdoor wordt playfulness een hele vrolijke en relaxte manier om te leven en werken.

Ik wil anderen laten groeien

De leukste ‘preventieve’ faalangsttraining die je ooit hebt gedaan! Met speelse werkvormen worden diverse faalvaardigheden getraind  en tegelijkertijd de creativiteit gestimuleerd wat leidt tot meer vrijheid, openheid en spontaniteit. 

Ik wil anderen laten bloeien

Hoe fantastisch zou het zijn als werken voelt als spelen en je er energie van krijgt? Positieve psychologie geeft de manier, deze opleiding het creatieve sausje. Zodat ook jouw klanten hun droombaan of droombedrijf kunnen creëren.