Welcome to the House of Yes!

De woorden ‘What if I fall? – Oh but my darling, what if you fly’ geven me altijd zo’n heerlijk Peter Pan gevoel. Het resoneert met het deel in mij dat wéét dat de wereld een magische plek is vol pure potentie. Wanneer dit met je resoneert dan verwelkom ik je graag in ‘the House of Yes!’ Mijn privé luchtkasteel waarin echt alles mogelijk is.

Ik laat je ervaren hoe het ‘veld van oneindige potentieel’ anders is dan het veld van jouw persoonlijke denken. En dat – wanneer je hier verbinding mee maakt – wonderen zich kunnen ontvouwen. Wanneer je dat doet voel je hoe alles verbonden is. En leuker kan. Als een echte Peter Pan mag je bij me binnen zweven. Sprinkel ik de pixie dust!

Find the playful way

In onze gesprekken zullen we samen enkele fundamentele waarheden over het leven verkennen. Hierin leer je hoe de geest werkt en hoe jouw levenservaringen worden gecreëerd. Nadat ik zelf enkele levensveranderende ervaringen had gehad vond ik in de Drie Principes de ideale basis om mijn kennis over te brengen aan mijn studenten en iedereen die professioneel gezien op zoek is naar een eenvoudigere en speelsere manier om te leiden en begeleiden. 

In deze benadering verwijs ik je terug naar innerlijke wijsheid, zodat je minder hoeft ‘na te denken’ en weet wat te doen, ook wanneer je niet meer weet wat te doen. Er is namelijk een stille plek in ons, voorbij het drukke denken, waar je in kunt tappen op creativiteit, wijsheid en oneindig potentieel. Wanneer je vanuit deze plek anderen ontmoet blijft ego-gedoe aan de zijlijn staan en kunnen jullie elkaar ontmoeten in moeiteloosheid.

Ik begeleid je graag terug naar deze plek, zodat je als het ware weer thuiskomt. Zodat jij de persoon kunt zijn waarvoor je geboren bent, het leven kunt leiden wat altijd al de bedoeling was. En vanuit een gevoel van ruimte en vrijheid kunt reageren op de wereld en mensen om je heen zodat hetgeen er mag gebeuren zich kan ontvouwen. Just say Yes and together we’ll make it even better!

Aanbod

Wanneer je met mensen werkt is het belangrijk jouw handelen af te stemmen op de persoon en de situatie. Eigenlijk vraagt men aan je te improviseren. Wellicht zelfs zonder dat je alle informatie hebt. En zonder dat je weet dat je het goede doet. Wellicht heb je het gevoel dat je meer mag sturen, coachen, ondersteunen of delegeren, maar hoe je dat doet is elke keer anders. 

Dat betekent ook dat wanneer er niets aan de hand is, alles waarschijnlijk vanzelf gaat. Mogelijk echter dat je onder stress vervalt in piekergedachten, onzekerheid of verkrampt en ineffectief gedrag. Je persoonlijke denken neemt het over. Daar is niets mee aan de hand overigens, Je hoeft niet al je gedachten of gevoelens te controleren. Je hoeft niet af van je twijfel of onzekerheid. Wat er mag gebeuren is meer inzicht in hoe dit proces bij jou (en iedereen ter wereld) werkt.

Door inzichten en een dieper begrip van je leven (wat er van binnen gebeurt), zul je een grote verschuiving zien in de manier waarop je werkt (wat er aan de buitenkant gebeurt). Er ontstaat een diep, eenvoudig besef dat wat je zoekt al in je is. Wanneer je je realiseert dat alle emoties, gevoelens en onzekerheden tijdelijk zijn, begin je dieper te zien wie je werkelijk bent. En wie je werkelijk bent behoeft geen verbetering. Dat voelt alsof je wakker wordt in een geheel nieuw leven. 

Als transformatief coach werk ik enkele dagen met je samen om je in te laten tappen op je oneindige creatieve potentieel en je te helpen je talenten optimaal in te zetten. Dit biedt je ook de gelegenheid om de waan van de dag achter je te laten en de weg vrij te maken voor nieuwe inzichten. Samen gaan we praten, leren, spelen en experimenteren. Net zolang tot jij de inside-out ervaring snapt. Zo ga je op weg naar professioneel handelen met gemak, flow en vertrouwen.

Ik leer je graag alles over het paradigma van de 3 principles, put met liefde voor je uit mijn uitgebreide ervaring als ‘creatieve spaceholder‘ en laat je onderdompelen in mijn uitgebreide gereedschapskist om de juiste theaterinterventies te vinden die je helpen ontdekken, creëren en floreren. Een individueel traject werkt echter alleen als het een goede match is. We starten met een gesprek waarin we beide gaan voelen of de klik er is. Ja, ik neem die ruimte ook. Het is belangrijk dat we beide vol ‘aan’ gaan. Voelen we beiden dat het klopt dan gaan we samen aan de slag rondom jouw creatievraag.

Jouw investering voor een volledig 3-daags traject is 2295 euro, voor een verkort traject van 3 dagdelen 1475 euro, btw vrijgesteld. Het is mogelijk in termijnen te betalen. De data plannen we in overleg. 

Contact

Voel jij vanbinnen “Yeaaaahhhh…. Ik wil met Xandra werken! ?” Laat het via het formulier hieronder zo snel mogelijk weten. Ik mail je dan om een afspraak te maken.

8 + 12 =

‘If you want to find the secrets of the universe,
think in terms of energy, frequency and vibration.’

Xandra van Hooff (1976) startte haar carrière in het voortgezet speciaal onderwijs waar ze ontdekte dat speelse theaterinterventies helpen om het potentieel van iemand te ontsluiten. Na een intensieve bijscholing gebruikt ze toegepaste improvisatie als manier om veerkracht, flexibiliteit en spontaniteit te bevorderen. Daarnaast ze is ook nog eens een gecertificeerd Transformational Life Coach. Xandra werkt niet met je aan doelen of actieplannen en leert je niet productiever of ‘slimmer’ te werken. Ze biedt vanuit een verleidelijk alternatief dat mensen inspireert om van vandaag de beste dag van hun leven te maken en te voelen hoe geluk al in henzelf besloten ligt. In een gepersonaliseerd traject leert ze je om het leven te leiden waar je van houdt en een professionele levensstijl te cultiveren waarin je dagelijks verliefd wordt op het leven. Zodat je kunt simpelweg kunt genieten van de speelplaats die het leven je biedt en een magneet wordt voor je dromen en verlangens.

Uitzonderlijk goed, in de letterlijke betekenis van het woord. Ik heb iets tegen alle feel good, be yourself, follow your passion, everything begins with why-achtige initiatieven. Omdat er heel veel enthousiaste mensen zijn die net zelf de wow hebben gevonden, en het eerst dat ze gaan doen is dat delen. Internet is overstelpt. Dit is één van de weinige uitzonderingen. Het zelfs nog een uitzondering op de uitzonderingen. Xandra is echt heel goed. Ze kijkt verder dan haar neus lang is. En ze heeft het vermogen om op hart én verstandsniveau met die inzichten iets te doen. Als je alle blabla zat bent, als je alles al gehoord hebt, kun je hier komen om echt nieuwe dingen te ontdekken, in een sfeer waarbij je je meer dan welkom voelt.

Emma Voerman

Spreker, schrijver

Xandra is, door haar manier van vragen, vermogen om tussen de regels door te luisteren en oprechte nieuwsgierigheid, in staat om snel de kern uit je verhaal te pakken. Of dat nu gaat om een tekst voor je site, je eigen vraag helder krijgen of je persoonlijk groeiproces. Elke keer vallen en in no time verhelderende kwartjes die me echt verder helpen en zorgen voor aanscherping en focus.

Marielle van Duijnhoven

The Sensitive Way