Welkom in Xandra’s House of Yes! Een priv√© luchtkasteel waarin echt alles mogelijk is.¬†Ik laat je ervaren hoe het ‚Äėveld van oneindige potentieel‚Äô anders is dan het veld van het persoonlijke denken. En dat ‚Äď wanneer je hier verbinding mee maakt ‚Äď wonderen kunnen ontvouwen. In het jaar dat we samenwerken zien we de wereld als je klaslokaal, je ervaringen als waardevolle leraren en jou als ontdekkingsreiziger. En ik? Ik kom je graag besprenkelen met¬†faith, trust and pixie dust.

Meer over het VIP traject
Veel mensen met wie ik werk herkennen zichzelf in het profiel van een idealist. Eerlijke mensen met gevoel voor het absurde die op de één of andere manier altijd daarheen gaan waar ze voelen dat het intern nog klemt. Die weten dat echte vrijheid van binnenuit komt. Mensen die de oplossing niet zoeken in hun verleden of het (nog) beter integreren van hun persoonskenmerken. Zij zetten een derde factor in: de onophoudelijke wens naar groeien in het énige moment waarop je leeft; het hier en nu.

Ik geloof in groei en ontwikkeling en dat leven in alignment, in afstemming met wie jij ten diepste bent, van binnenuit begint. Ik hou ervan om transformatie van binnenuit aan te wakkeren. Zodat jij nog meer je talenten kunt inzetten. Kunt bijdragen aan een mooiere wereld. Met nonduale, open blik keren we jouw (leer)vragen binnenstebuiten en waarderen alles wat wil ontstaan. Kijken we naar de ruimte voorbij het denken. Uitnodigend, uitdagend en speels. Resoneert dit met jou? Wil je knallen? Dan zit je goed met een VIP traject!

Na dit jaar heb je een diep begrip gekregen van de werking van lichaam en geest, de principes achter het leven en een nieuwe relatie met je eigen wijsheid en creativiteit. Onze focus in de loop van dit jaar zal zijn om je begrip van dualiteit / nondualiteit te verdiepen en hoe dit van invloed is op alles wat mensen doen, zodat je aan het einde van het jaar¬†een onwankelbaar vertrouwen voelt in je vermogen het leven van anderen positief te be√Įnvloeden.

Dit is hoe het werkt
Gedurende een jaar leggen we samen de fundamenten voor een mega transformatieve shift. Je bent wekelijks op donderdag en vrijdag beschikbaar. Je volgt in één jaar de volledige opleiding tot Vakspecialist, doet meermaals mee met Play-o-Logie en Play-o-Sofie (als deelnemer en co-trainer) en bent aanwezig tijdens Rawthentic Play dagen. Oftewel; een overvloedig pakket!

Gedurende het jaar ontvang je van mij daarnaast drie 1:1 mentorsessies van een dagdeel, waarin ik een idee krijg van je persoonlijke visie op het werk en twee supervisiesessie waarbij we inzoomen op een begeleiding van jou. Ook bespreken we lesdagen voor- en/of na.

Tot slot ben ik een jaar lang 24/7 jouw sparring partner on speed dial. Alle inhoudelijke vragen over de onderwerpen die in de opleidingen aan bod komen kun je me appen of mailen en je hoort zo snel mogelijk van me terug. Je begrijpt dat dit een behoorlijke investering van mijn kant vraagt. En datzelfde vraag ik van jou. 

Investering VIP traject
De kosten voor dit jaar bedragen ‚ā¨15.000 btw vrijgesteld, exclusief eventuele reis- en onkosten voor het jaar.¬†Als je ge√Įnteresseerd bent in dit traject, laat het me dan weten. We stemmen online af om te kijken of deze intensiteit juist is voor je. Daarnaast voelen we beide of er een klik is. Dat is belangrijk, omdat we intensief zullen gaan samenwerken.¬†

Welkom in de ruimte waar wonderen gebeuren!
Ben je er klaar voor om erachter te komen hoe speelse spiritualiteit eruit ziet? Ben je er klaar voor om te beginnen? Heb je een vraag?¬†Wil je gewoon hallo zeggen? Een kennismakingsgesprek van circa 30 min. is altijd gratis. Let’s connect!

The School of Play is opgenomen in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) waardoor onze opleidingen en trajecten zijn vrijgesteld van BTW-heffing.