Hoe we naar de wereld kijken bepaald wat we zien. Dat statement is wellicht niet nieuw voor je. Misschien probeer je daarom wel je mindset te verbeteren, situaties te reframen of meer positief te denken. Maar wat als dat niet nodig is? Wat als je vanuit het lichtste, meest luchtigste deel in jezelf naar de wereld zou kunnen kijken? Wordt dan niet alles wat je tegenkomt gelijk al een beetje speels? Ik geloof dat de mogelijkheid die we als mens hebben om onze gedachten te beheersen, controleren of veranderen beperkt is. Het kost veel tijd en moeite om van 1% controle naar 2% te gaan, ook al voelt dat als 100% vooruitgang. Soms levert het ook nog stress op wanneer je nog niet daar bent waar je graag zou willen zijn. Wat als dat niet nodig zou zijn? Wat als inzicht in de manier waarop de menselijke ervaring ontstaat jouw leven al zou veranderen? Zou je daar ge√Įnteresseerd in zijn?¬†

Resultaten
* Samenwerken met ‘dat wat is’
* Ontdekken wat er hier en nu wil gebeuren
* Terugkeren bij innerlijke wijsheid
* Begeleiden met meer geduld en mededogen
* Lichter, luchtiger en vrijer in het leven staan
* Weten wat te doen als je niet weet wat te doen

Meer over transformationele aanwezigheid
Welkom in Xandra’s House of Yes! Een priv√© luchtkasteel waarin echt alles mogelijk is.¬†Ik laat je ervaren hoe het ‚Äėveld van oneindige potentieel‚Äô anders is dan het veld van het persoonlijke denken. En dat ‚Äď wanneer je hier verbinding mee maakt ‚Äď wonderen kunnen ontvouwen. Ik laat je ontdekken hoe ieder mens heel en veerkrachtig is, volledig in staat om te spelen, experimenteren en samenwerken met alles wat er is in het huidige moment. Het leven is immers een continue contact-improvisatie en als mens zijn we daar biologisch gezien zelfs speciaal voor gemaakt.

Ben je al cursist aan The School of Play dan bied ik losse supervisie uren aan. Wil je meer weten over de drie principes van Sydney Banks, dan ontwikkel ik graag op maat een training voor je. In onze tijd samen deel ik een revolutionaire benadering van hoe het leven werkt, die je inzicht geven in de werking van psychische mechanismen in het algemeen en je eigen functioneren in het bijzonder. Het paradigma van deze 3Principes beschrijft het mechanisme achter onze menselijke ervaring. Elke ervaring. Het leven is immers een contactsport.

In onze individuele sessies leer ik je er alles over want het diepgaand gaan begrijpen van het paradigma Рen de manier waarop dit doorwerkt Р maakt dat je bewustzijn verschuift en je moeitelozer door het leven kunt stromen. Het bied je een grondig fundament waarmee je relaxter en met meer helderheid in uitdagende situaties staat. Op het diepste niveau (waar alles enkel nog energie is) kunnen we een gedachte, een gevoel, een probleem, of waar we dan ook vanaf willen, immers niet kwijt raken. Maar we kunnen het wel transformeren. 

In de momenten dat we samenwerken zien we de wereld als je klaslokaal, je ervaringen als waardevolle leraren en jou als ontdekkingsreiziger en gids. Breng jij je nieuwsgierigheid mee? Dan kom ik je graag besprenkelen met een beetje faith, trust and pixie dust.

Kosten
Supervisie sessie ‚ā¨ 127,50
Traject op maat: nader te bepalen

Wat zeggen deelnemers?
‚ÄúXandra is uitzonderlijk goed, in de letterlijke betekenis van het woord.¬†Ze kijkt verder dan haar neus lang is. En ze heeft het vermogen om op hart √©n verstandsniveau met die inzichten iets te doen. Als je alle blabla zat bent, als je alles al gehoord hebt, kun je hier komen om echt nieuwe dingen te ontdekken, in een sfeer waarbij je je meer dan welkom voelt.”

Welkom in de ruimte waar wonderen gebeuren!

Ben je er klaar voor om erachter te komen hoe speelse spiritualiteit eruit ziet?¬†Wil je leren dansen in intieme verbinding met het universum?Ben je er klaar voor om te beginnen? Heb je een vraag?¬†Wil je gewoon hallo zeggen?¬†Let’s connect!

Klik hier

‚ā¨ 127,50

Supervisie

Duur / Tijden

Circa 1 uur

Inhoud

Mijn supervisiemomenten staan open voor mensen die bij mij een opleiding hebben afgerond of ermee bezig zijn. We starten met een praktische of theoretische vraag die jouw werk met je meebrengt en gaan vervolgens met verschillende werkvormen aan de slag om zo jouw professionele ontwikkeling te stimuleren.

Nader te bepalen

Individueel leertraject

Duur / Tijden

Drie dagen

Inhoud

Ik werk enkele dagen met je samen om je in te laten tappen op je oneindige creatieve potentieel. Dit doen we o.a. aan de hand van het gedachtengoed van Sydney Banks, meestal benoemd als ‘de drie principes’. Samen gaan we praten, spelen en experimenteren. Zodat jij met meer inzicht in de menselijke ervaring je weg vervolgd.

The School of Play is opgenomen in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) waardoor onze opleidingen en trajecten zijn vrijgesteld van BTW-heffing.