Welcome to the House of Yes!

De woorden ‚ÄėWhat if I fall? ‚Äď Oh but my darling, what if you fly‚Äô geven me altijd zo’n heerlijk Peter Pan gevoel. Het resoneert met het deel in mij dat w√©√©t dat de¬†wereld een magische plek is vol pure potentie.

Wanneer dit met je resoneert dan verwelkom ik je graag in mijn ‘House of Yes!’ Een niet bestaand luchtkasteel waarin je ervaart dat echt alles mogelijk is. Waarin je weer verbinding maakt met die plek in jou waar alle wonderen zich ontvouwen. Waar je voelt dat iedereen verbonden is. En alles leuker kan!

Dus heb je een (ontwikkel-) vraag waar maar niemand de antwoorden op heeft? Een transformatieve coach die jouw innerlijke wijsheid laat ontvouwen? Als een echte Peter Pan mag je bij me binnen zweven. Sprinkel ik de pixie dust!

Find the playful way

Er is een plek, een ruimte in jou, waar je al perfect, heel en compleet bent en wanneer je van hieruit leeft, gebeuren er wonderen.  Ik begeleid je graag terug naar deze plek, zodat je als het ware weer thuiskomt. Zodat jij de persoon kunt zijn waarvoor je geboren bent, het leven kunt leiden wat altijd al de bedoeling was. En vanuit een gevoel van ruimte en vrijheid kunt reageren op de wereld en mensen om je heen zodat hetgeen er mag gebeuren zich kan ontvouwen. Ik heb de tools en ervaring om je bij te staan in/ met:

1) Professionele ontwikkeling¬†Als transformatief coach werk ik met je samen om je in te laten tappen op je oneindige creatieve potentieel en je te¬†helpen je talenten optimaal in te zetten. Hiervoor hanteer ik ‘de drie principes’, een benadering waarbij ik je terugverwijs naar innerlijke wijsheid, zodat je minder hoeft ‘na te denken’ en weet wat te doen, wanneer je niet meer weet wat te doen.¬†

2) Projectwerk¬†Ook werk ik graag met je samen wanneer je werkt aan een specifiek creatief project. Geschikt voor individuen die playfulness willen inzetten om hun (creatieve) blokkades te doorbreken, op zoek zijn naar nieuwe frisse idee√ęn of wel wat ‘opschudding’ kunnen gebruiken in hun denken.¬†

3) Pixie dust¬†Ik schuif graag aan om jouw aanbod n√≥g leuker te maken. Ik kan bijvoorbeeld een korte aanvullende workshop aanbieden in jouw opleidingsprogramma of instappen als trainingsacteur om jouw training nog aansprekender te maken. Just say Yes and together we’ll make it even better!

Leef een buitengewoon, creatief en geweldig leven… ¬†‘from the inside out’

Ik bied mentoring, supervisie,¬†training en facilitering en regie voor zelfstandig professionals, bedrijven, scholen en (jeugd)zorginstellingen.¬†Wat je vraag ook is, ik put graag uit mijn uitgebreide ervaring als ‘creatieve spaceholder‘ en laat je onderdompelen in mijn¬†uitgebreide gereedschapskist om de juiste interventies te vinden die je helpen ontdekken, cre√ęren en floreren.

Intakesessie 
Een individueel traject werkt alleen als het een goede match is. Voor ons allebei. We starten met een gesprek waarin we beide gaan voelen of de klik er is. Ja, ik neem die ruimte ook. Het is belangrijk dat we beide vol ‘aan’ gaan. In dit gesprek tast ik graag af of je verder kan helpen of dat ik inschat dat een ander dit beter kan. Naar aanleiding van deze intake ontvang je een offerte op maat.¬†

Prijs
In het intakegesprek wordt gekeken waar jouw vragen liggen, hoe ik je kan bijstaan en wat omgerekend inclusief voorbereiding, reistijd en bijkomende werkzaamheden. Je ontvangt een offerte op maat. Het kan zomaar zijn dat we bijvoorbeeld uitkomt op een diepgaand transformatietraject van drie dagen waarin je een dieper begrip van de drie principes gaat ervaren. Of wellicht boek je mij voor een workshop. Alles hangt af van jouw vraag, de inzet in uren en hoeveel voorbereiding het vraagt. Ter indicatie; mijn huidige tarief is  127,50 euro (btw vrijgesteld) per uur.

Contact

Voel jij vanbinnen ‚ÄúYeaaaahhhh…. Ik wil met Xandra werken!¬†?‚ÄĚ Laat het via het formulier hieronder zo snel mogelijk weten. Ik mail je dan om een afspraak te maken.

5 + 15 =

Volg het speelse pad!

Stem af je speelse energie. Durf het leven te beleven. Kies. Zeg. Ontdek. Ontvang. Geniet. En vervolg dankbaar je weg. 

Xandra van Hooff (1976) startte haar carri√®re in het voortgezet speciaal onderwijs waar ze ontdekte dat speelse theaterinterventies helpen om het potentieel van iemand te ontsluiten. Na een intensieve bijscholing gebruikt ze toegepaste improvisatie als manier om veerkracht, flexibiliteit en spontaniteit te bevorderen. Daarnaast¬†ze is ook nog eens een gecertificeerd Transformational Life Coach. Xandra werkt niet met je aan doelen of actieplannen en leert je niet productiever of ‘slimmer’ te werken. Ze biedt vanuit een verleidelijk alternatief dat mensen inspireert om van vandaag de beste dag van hun leven te maken en te voelen hoe geluk al in henzelf besloten ligt. In een gepersonaliseerd traject leert ze je om het leven te leiden waar je van houdt en een professionele levensstijl te cultiveren waarin je dagelijks verliefd wordt op het leven. Zodat je kunt simpelweg kunt genieten van de speelplaats die het leven je biedt en een magneet wordt voor je dromen en verlangens.

Uitzonderlijk goed, in de letterlijke betekenis van het woord. Ik heb iets tegen alle feel good, be yourself, follow your passion, everything begins with why-achtige initiatieven. Omdat er heel veel enthousiaste mensen zijn die net zelf de wow hebben gevonden, en het eerst dat ze gaan doen is dat delen. Internet is overstelpt. Dit is één van de weinige uitzonderingen. Het zelfs nog een uitzondering op de uitzonderingen. Xandra is echt heel goed. Ze kijkt verder dan haar neus lang is. En ze heeft het vermogen om op hart én verstandsniveau met die inzichten iets te doen. Als je alle blabla zat bent, als je alles al gehoord hebt, kun je hier komen om echt nieuwe dingen te ontdekken, in een sfeer waarbij je je meer dan welkom voelt.

Emma Voerman

Spreker, schrijver

Xandra is, door haar manier van vragen, vermogen om tussen de regels door te luisteren en oprechte nieuwsgierigheid, in staat om snel de kern uit je verhaal te pakken. Of dat nu gaat om een tekst voor je site, je eigen vraag helder krijgen of je persoonlijk groeiproces. Elke keer vallen en in no time verhelderende kwartjes die me echt verder helpen en zorgen voor aanscherping en focus.

Marielle van Duijnhoven

The Sensitive Way

‚ÄėIf you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration.‚Äô