Het leven heeft geen hoogdravend spiritueel gedoe nodig om¬†te¬†zijn. Dat weet jij maar al te goed.¬†En toch zijn er van die momenten¬†in je leven dat je graag even een upgrade krijgt in je begrip van hoe het leven werkt. Zo‚Äôn momentje waarop als het ware ‚Äėde schakelaar wordt omgezet‚Äô en er intern een lampje aangaat. Vooral op die momenten dat je terugvalt in doen, doen, doen.

  • Als je in je werk een keuze moet maken die de¬†toekomst bepaalt‚Ķ¬†
  • Tijdens een gesprek wanneer je klant of opdrachtgever een¬†negatieve opmerking maakt‚Ķ¬†
  • Wanneer je al het werk ziet dat toch √©cht vandaag nog af moet‚Ķ
  • En soms, wanneer je¬†overprikkelt bent en vergeet dat gevoelens¬†van binnenuit worden¬†gecre√ęerd‚Ķ

Dan wil je gewoon een oplossing. Voor de hoeveelheid, de keuzes of het gedoe. Leven voelt even niet meer simpel. Je hebt al zoveel uitgeprobeerd. Je wilt niet wéér voor een boek, methode of interventie.

Het is ons geboorterecht om een relaxte, open staat van zijn te ervaren. Wanneer de weerstand wegvalt, ontstaat wijsheid vanzelf. Dan weet je wat te doen, zelfs wanneer je niet weet wat te doen. En precies wanneer je het nodig hebt! 

Door anders te kijken, leer je echt zien

Zelfs wanneer je het even niet meer weet vraagt het leven niet van je om hard te werken, lastige keuzes te maken, van je af te bijten of door te zetten. Het vraagt je om op een √°ndere manier te kijken. Het vraagt je om je volledig te richten op het hier en nu.

Vaak zijn we met onze gedachten nog ergens anders. Zien we projecties uit het verleden. Of doembeelden uit de toekomst. Horizontaal denken noem ik dat. En dan is er verticaal denken. Dat kun je leren. Dan zie je vanaf de hoogte vergezichten en verbanden en vanuit de diepte kunnen we oordeelloos kijken naar dat wat er eigenlijk gaande is.

Meer over dit traject
Dit programma is geschikt voor professionals die hun inzichten in het nonduale gedachtengoed willen verdiepen en integreren in hun werkende leven en/of met de mensen die ze (bege)leiden.

Jij bent goed in je werk, niet voor niets ben je uitgekomen waar je nu bent. Maar je bent ook mega gevoelig. Intens ook. En hoe goed dat ook is, soms gaat het gewoonweg met je op de loop. Ben je niet meer zo helder als je graag zou willen zijn. Terwijl je niets liever wilt dan intappen bij je eigen creativiteit en wijsheid. Hoe kom je daar dan weer?

Het mooie is dat je geen routekaart nodig hebt om ‚Äėergens‚Äô te komen.¬†Geen tips, interventies of wat dan ook. Je kunt je ogen openen voor dat¬†wat er is. Alsof je wakker wordt en de wereld fris aanschouwd. Ineens¬†moeiteloos weet wat te doen. Wanneer jij niet langer inzoomt op wat er¬†gaande is in je werksituatie (en hoe je je ego daarin beter kunt laten¬†functioneren), kun je onderzoeken h√≥√© dat is ontstaan (en ‚Äėzijn‚Äô met wat¬†is).

Gedurende een periode van ruim twee maanden hebben we zes gesprekken met elkaar. In deze gesprekken bied ik je een setting die uitnodigt om de ruimte voorbij het denken te ervaren. Neem ik je mee naar de stilte achter je vraag. De liefdevolle wens onder je uitdaging. De ruimte die je altijd al bent. Wanneer je dit weer kunt ervaren, dan hervindt je je eigen oplossingen, voel je de heelheid onder paradoxen en tussenruimte in beknelling. Dan weet je weer wat wijs is om te doen. Dat klinkt makkelijk. Is het ook.

Voor wie
Dit traject is geschikt voor leidinggevenden, managers, ondernemers en (bege)leiders die het beste tot hun recht komen in een werkomgeving die uitdagend, flexibel en betekenisvol is. De future creators, spirit junkies en sensitive souls. Origineel, fantasierijk en met een diepe ori√ęntatie op persoonlijke groei. Herken jij jezelf daarin? Dan ben je hier aan het juiste adres.¬†Welkom in Xandra‚Äôs 1-op-1! Een priv√© luchtkasteel waarin alles mogelijk is. En m√©√©r!

Wat levert dit traject je op
Hoe meer je de heelheid in je eigen wezen waardeert en respecteert, hoe makkelijker je dit ook in een ander doet.

  • Hoe meer je ja kunt zeggen tegen ‘dat wat nu is’, des te minder je het als problematisch gaat ervaren.
  • Hoe meer je ziet dat jouw waarneming van de wereld een interpretatie is, des te minder de neiging om deze te verdedigen.
  • Hoe meer je kunt leven met open hart en open ziel des te minder je hoeft te doen, doen, doen om te kunnen Zijn.

Hoe meer je gaat begrijpen hoe de wereld in ons verschijnt des te meer je vanuit compassie kunt werken in plaats van dat je de ander helpt met zijn/haar struggles. Hierdoor houdt je zelf meer energie over aan het einde van de werkdag. Het maakt je effectiever en doelgerichter. 

Tarieven
Een individueel leertraject kost¬†‚ā¨ 800,- en omvat 6 sessies √† 5 kwartier.
Wanneer de werkgever betaalt gelden andere tarieven. Lees hier meer.

The School of Play (onderdeel van het Embodiment Centrum) is opgenomen in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) waardoor onze trajecten zijn vrijgesteld van BTW-heffing.