Xandra’s House of Yes is voor opleiders, leidinggevenden, coaches en begeleiders.¬†Oftewel: de future creators, spirit junkies en sensitive souls. Origineel, fantasierijk en met een diepe ori√ęntatie op persoonlijke groei. Herken jij jezelf daarin? Geloof jij dat de wereld wel een briesje van tederheid kan gebruiken? Doorzie jij hoe de ander de werkelijkheid beleeft? Kom je¬†teveel mensen tegen die omhooggevallen zijn wegens gebrek aan gewicht? Wil jij het liefst de wereld transformeren en wacht je op de uitnodiging daarvoor? Wacht niet langer. This is your sign. Welkom in Xandra’s House of Yes! Een priv√© luchtkasteel waarin alles mogelijk is. En m√©√©r!

impactvolle gesprekken ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ experimenterend leren

Hoe fijn zou het zijn wanneer verwachtingen, een hoge werkdruk en te veel of juist te weinig zelfstandigheid je geen stress meer zouden bezorgen?

Hoeveel rust zou het geven als je ontdekt hoe je jouw mensgerichte waarden kunt laten bestaan naast targets, rapportages en administratie? 

Hoe prettig zou het zijn als jij je gesteund voelt in het ontwikkelen van een eigen stijl van leidinggeven, ondernemen of lesgeven die 100% bij je past?

Hoeveel rust zou het geven als je weet wat te doen, zelfs wanneer je in de alledaagse praktijk, even niet weet wat te doen? 

Welkom in de ruimte waar wonderen gebeuren! Ben je er klaar voor om erachter te komen hoe speelse spiritualiteit eruit ziet? Ben je er klaar voor om te beginnen? Heb je een vraag? Wil je gewoon hallo zeggen? Een kennismakingsgesprek is altijd gratis. 

Meer over dit traject
‚ÄėLess is more‚Äô is een bekende gezegde, maar toch blijkt dat veel mensen dit in de dagelijkse praktijk ongelofelijk lastig vinden. Wie een probleem heeft gaat vaak iets ‘doen’ of zoekt een ‘oplossing’. In de praktijk zijn we daardoor dus vaak al ‚Äėin beweging gekomen‚Äô voordat het in ons opkomt dat er ook nog een alternatieve mogelijkheid bestaat. Dit werkt ook zo met onze psyche. Heel veel mensen zoeken persoonlijke ontwikkeling in de hoek van nieuwe interventies en het verbeteren van hun (zelf)kennis, bv door boeken te lezen en cursussen te doen. Maar ze vergeten dat de menselijke psychologie van nature perfect functioneert. Elke persoon wordt geboren met aangeboren veerkracht en het vermogen om te improviseren. Zo kunnen we met gemak door onze ups en downs navigeren en genieten van het leven.¬†Hoe minder iemand aan zijn hoofd heeft, des te beter dit natuurlijk systeem werkt. Stress, zorgen, angst, uitstelgedrag of perfectionisme vallen op natuurlijke wijze weg terwijl er meer ontspanning, speelsheid, ruimte, vrijheid, helderheid, welzijn en eigenheid ervaren.

Ik – Xandra – laat je graag ervaren dat we geen ‘denkende mens’ zijn maar eerder een ‘speelse mens’. Een relaxte, optimistische, open staat van zijn is niet iets dat je moet bereiken, het is je uitvalsbasis. Je geboorterecht. Het enige dat je ervan afhoudt is denken, oordelen, vergelijken, zoeken en ploeteren. Jij beseft als geen ander die ieder mens een eigen beleving heeft van de realiteit. Dat dit betekent dat elke ervaring die jij hebt voortkomt uit betekenisverlening onderzoeken we in dit traject. Zodat je gaat herkennen hoe het in de praktijk werkt. Gaat zien dat je in de kern vrij bent. En je evengoed met je ziel onder je arm kunt lopen. Handig als je op zo’n moment de inside-out ervaring herkent.

Dit is hoe het werkt
Ik ben 24/7 jouw sparring partner on speed dial. En naast deze ask me anythings gaan we wekelijks rocken tijdens onze wekelijke check-in, welke kan voelen als een creative campfire omdat daarna je vuurtje flink is opgelaaid. Fijne online of live ontmoetingen waarbij veel wordt geleerd maar niet wordt gecoacht. Holadiee!

De focus van ons leertraject ligt op het onderzoeken van de relatie tussen je denken, voelen, willen en handelen. Jouw eigen ervaring staat centraal in onze gesprekken. We werken dus niet vanuit een probleem, specifieke vraagstelling of gewenst doel. We nemen gewoon jouw ervaringen en duiken dieper in de wijsheid die zich daarin verbergt. We kijken hierbij niet naar wat er is ontstaan maar ontdekken Рsteeds opnieuw Рhoe dat is ontstaan.

Nieuwe betekenisgeving laat je ervaren dat de wereld openligt. Transformatie komt op gang wanneer je het oude durft los te laten terwijl het nieuwe nog niet vast ligt. Door het cre√ęren van een vrijplaats en inzien dat je al je hulpbronnen in je hebt, ervaar je meer speelruimte om te experimenteren.¬†

Het traject omvat:
* Live start-up mentorsessie
* Wekelijkse check-in (45 min)
* 24/7 app mogelijkheid
* 1x Transformation Day

Investering VIP traject
Je investering voor dit traject is ‚ā¨595 per maand. We gaan dit traject aan voor minimaal 3 maanden.¬†Als je ge√Įnteresseerd bent in dit traject, laat het me dan weten. We bekijken dan samen of dit aanbod passend is voor je en of er een klik tussen ons is.¬†

The School of Play is opgenomen in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) waardoor onze opleidingen en trajecten zijn vrijgesteld van BTW-heffing.