Mijn één op één traject is voor de future creators, spirit junkies en sensitive souls. Origineel, fantasierijk en met een diepe oriëntatie op persoonlijke groei. Herken jij jezelf daarin? Geloof jij dat de wereld wel een briesje van tederheid kan gebruiken? En wil je leren op het podium je eigen coach te zijn maar is het werken in een groep echt te veel? Dan ben je hier aan het juiste adres. Welkom in Xandra’s 1-op-1! Een privé luchtkasteel waarin alles mogelijk is. En méér!

Hi, ik ben Xandra

.. als ‘incubator’ of ‘broedstoof’ geef ik een beetje warmte aan datgene waar jij op dit te broeden zodat er iets heel moois uit kan ontstaan. Ik zet je daarvoor in je eentje ‘op het toneel’ en laat je ontdekken wat er in je leeft en wat van daaruit kan ontstaan. Soms geef ik je een vraag of een andere plek op het podium zodat een nieuw perspectief kan ontwikkelen.

Als supervisor begeleid ik zo jouw leerproces en laat ik je ervaren dat onder tegenstellingen altijd een gezamelijk eenheid te vinden is. Dat geeft rust. Bied compassie. Je hoeft niet ‘nog betere keuzes te maken’ om je dilemma’s op te lossen of de toekomst naar je toe te halen. Deze zal zich vanzelf ontvouwen. Ik laat je dit keer op keer ervaren. Net zolang totdat het kwartje valt. Durf jij het aan te gaan?

Meer over dit traject
Ik ondersteun je graag om toegang te krijgen tot je aangeboren wijsheid en de vruchten daarvan te oogsten. Ik laat je ervaren dat je geen ‘denkende mens’ bent, maar eerder een ‘speelse mens’. Een relaxte, optimistische, open staat van zijn is niet iets dat je moet bereiken, het is je uitvalsbasis. Je geboorterecht. Het enige dat je ervan afhoudt is denken, vergelijken en evt. zoeken.

Ken je het gezegde ‘less is more?’ Het is een oude bekende, maar het blijkt toch vaak lastig in de praktijk. Wie een probleem heeft zoekt een ‘oplossing’, waardoor we vaak al ‘in beweging zijn gekomen’ voordat het in ons opkomt dat er ook nog een alternatieve mogelijkheid bestaat. Dit werkt ook zo met onze psyche. Heel veel mensen zoeken leiderschapsontwikkeling in de hoek van innerlijke ‘handvatten’ of nieuwe interventies. Maar ze vergeten dat de menselijke psychologie van nature perfect functioneert. Graag kijk ik met je mee naar de onderliggende heelheid van de paradoxen waar jij tegenaan loopt. Naar ‘wat er ook nog is’, voorbij de tegenstelling. Laat je de ruimte om de tussenruimte te ervaren? Zo leer je erop vertrouwen dat je daarop kunt bouwen.

Klinkt dit goed? Stap dan in een 1-op-1. Fijne ontmoetingen waarbij veel wordt geleerd maar niet wordt gecoacht. Holadiee!

Investering 
De investering voor de 1-op-1 is €125 per uur of €595 voor een vijf-uurs strippenkaart. 

The School of Play (onderdeel van het Embodiment Centrum) is opgenomen in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) waardoor onze opleidingen en trajecten zijn vrijgesteld van BTW-heffing.