De grootste uitdaging in onze ‘succes-georienteerde wereld’ is om iets te doen om het doen zelf, niet omdat je er een einddoel mee wilt bereiken of er iets mee voor elkaar wilt krijgen. Natuurlijk weten we dat het gaat om het proces, het leren, het doen, de inzet, de overgave… maar we leren dit eigenlijk nooit te doen.

Daarom dit speelkwartiertje om hier eens vrolijk mee aan de slag te gaan. Je hebt er een ‘maatje’ voor nodig, je lief, een huisdier of desnoods je speigelbeeld.

Neem plaats tegenover je ‘muze’ en teken een roos, hart of portret terwijl je de ander continue in de ogen kijkt. 

Lukt het om je volledig over te geven? Niet stiekem kijken hè?!

 

Deel 1: Magie van anders kijken

Deel 2: Magie van oordeeluitstel

Deel 3: Magie van creatief denken

Deel 4: Magie van improviseren

Deel 5: Magie van beleven

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief voor gratis tips, tools en updates!

Trakteer jezelf op waargebeurde verhalen die het leven vieren. Het is net als chocolade. Je wordt er vrolijker en gelukkiger van. En daarmee houdt de vergelijking niet op. Onze nieuwsbrief kan je stressgevoelens verlagen, je leervermogen vergroten en je leven gevoelsmatig verrijken. Blogs geschreven door Xandra, over mededogen, sensitiviteit, anders zijn, toewijding, keuzes, spiritualiteit en non-dualiteit. Grappige, aangrijpende, krachtige en opbeurende verhalen die je inspireren jouw leven te leven, je talenten te volgen en je roeping te ontdekken. Te merken dat niets je meer tegenhoudt omdat jouw dromen vleugels geeft.

Als een ‘box of chocolates’ kunnen de verhalen van Xandra elke keer bij je in de brievenbus bezorgd worden. Zodat je het verhaal kunt proeven en er lekker lang van kunt genieten. Meld je aan!